• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

• Konu Sahibi Konu Sahibi mustis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nası bır uygulama canım yazarmısın ismini
Femometer connect diye bir uygulama giriş yapınca her şeyi öğreniyorsunuz. Ne zaman lh testi yapılması gerekiyor veya ne zaman ilişki gerekiyorsa hepsini söylüyor bazı tanıdıklarım hep bunun takibini yaparak gebr kalmış bende yeni öğrendim deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Nası bır uygulama canım yazarmısın ismini
Şy şekilde bilgileri var takip etmekte fayda vardır diye düşündüm bende şans vereceğim bir iki ay inşallah güzel haberler alırız

Eklentiler

• 1000130226.webp
    1000130226.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 10
Bugünü değerlendjr canım pik olmuş😊
İşte baktığım uygulamaya göre bu %68 lh yani %60 80 ihtimalli dedi yani kullandığım uygulamaya göre henğz yumurtlama olmamış 1 mayıs gösteriyor bunlar ise yüksek ihtimalli günler diye geçiyor

Canım biliyor musun benim öğrendiğim bir şey var ben ovulasyon testi yaptım ve iki çizgi de koyu çıktı bir uygulama var ona attım %68 lh koyuluğu dedi yani tam yumurtlama değil halbuki bugün yumurtlama günüm olması lZım yani koyu diyoruz ama tam kıyodeğil
Peki uygulamaya nasıl güveneceğiz ki

Bir kaç kişi kullanıp hamile kalmış bende şans vermek istedim
Bende indirdim şimdi ama hamilelik döngün geçmiş dedi ne alakaysa 😂 biraz daha kurcalarım ama pek güvenemedim testime düşük dedi pik e çok yakın bir yerde olmama rağmen dur bakalım bakacağız 😂

Bende indirdim şimdi ama hamilelik döngün geçmiş dedi ne alakaysa 😂 biraz daha kurcalarım ama pek güvenemedim testime düşük dedi pik e çok yakın bir yerde olmama rağmen dur bakalım bakacağız 😂
Gunluk takıp etmıyomusunuz yenı mı koyulasmaya basladı egwrkı oyleyse program yanlişmı bılgı verıyor acaba

Gunluk takıp etmıyomusunuz yenı mı koyulasmaya basladı egwrkı oyleyse program yanlişmı bılgı verıyor acaba
Günlük test yapıyorum evet koyulaşmaya başladı takvim uygulamasına göre bugündü ama bence yarın olacak bu arkadaşın bahsettiği uygulamaya göre bana geçmiş yumurtlama günün diyor testi atıyorum düşük gösteriyor halbuki kaç günün en koyu hali tam güvenemedim açıkçası saçma geldi

Kız benim adetim başladı yaa neden böyle oldu sımdi
Aa daha çok var halbuki. Geçen birinin yazısını okudum ya bulursam atarım onada böyle olmuş meğer regl bitiminde yumurtlamış 14 gün geçince yeniden regl olmuş sizinde mi bu tarz bişey acaba

Back
X