• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

mustis

Haticederler
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
252
50
13
26
Kızlar merhaba yumurtlamamı değerlendjrdim bat bekliyorum beraber bekleyelim mi bendr şu an hiç belirti yok peki sizlerde var mı test yapmayı beraber bekleyelim 🙃

Kızlar merhaba yumurtlamamı değerlendjrdim bat bekliyorum beraber bekleyelim mi bendr şu an hiç belirti yok peki sizlerde var mı test yapmayı beraber bekleyelim 🙃
Benim de bat 11 mayıs bende değerlendirdiğimi düşünüyorum bekleyip görelim bakalım inşallah hepimiz bu ay hayırlı sağlıklı haberler alırız🥰😍💐

Benim bat 10 mayıs, göğüslerimde ağrı var özellikle uçlarında.

Benim de bat 9 ya da 10 Mayıs bu ay iyi degerlendirdik diye düşünüyorum inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız 🙂

Selam 🤗 bat 12-13 Mayıs. Bu ay ilk kez ovülasyon ile takipteyim hala pik olamadım ama değerlendiriyorum. Geçen ay ki ekipten bir kaç kişi burada umarım bu ay güzel haberler alırız çok amin 🙏🏻😂

Selam 🤗 bat 12-13 Mayıs. Bu ay ilk kez ovülasyon ile takipteyim hala pik olamadım ama değerlendiriyorum. Geçen ay ki ekipten bir kaç kişi burada umarım bu ay güzel haberler alırız çok amin 🙏🏻😂
Evet canım bende geçen ayki ekiptenim zaten allah hepimize hayırlı haberi bu ay aldırır insallah 🤩🥰

Back
X