• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O

O zaman gittiğimde kanda baktılar yerleşme.kanamasi filan olamaz mı çünkü ilkk nde çok kan gekdi adet givi simdi gelmiyor öyle kanla sarı su karışık ve damla damla geliy ör
Canim tam kanaman baslamadiysa git ama agrida varsa normal deil diye düsünüyorum.aklinda kalmasin git istersen yinede

Canim tam kanaman baslamadiysa git ama agrida varsa normal deil diye düsünüyorum.aklinda kalmasin git istersen yinede
Hayır pceteyi doldurmadı leke ama genede geldi simdi nokta kadar nokta kadar çok açık.pembe geliyor sokulmedi daha zaten beş gün önce de test yaptim ikinci çizgi çok silikti varla yok arasi erken döllenme.olup yerleşme kanama olma ihtimali yokmudur demek istedim ben o zamanda kan gelir gelmez gittim ama hemen sokuldu akti kan kipkirmizi şuan yok ya sizide ugrsstirtim hakkınızı helal edin

Hayır pceteyi doldurmadı leke ama genede geldi simdi nokta kadar nokta kadar çok açık.pembe geliyor sokulmedi daha zaten beş gün önce de test yaptim ikinci çizgi çok silikti varla yok arasi erken döllenme.olup yerleşme kanama olma ihtimali yokmudur demek istedim ben o zamanda kan gelir gelmez gittim ama hemen sokuldu akti kan kipkirmizi şuan yok ya sizide ugrsstirtim hakkınızı helal edin
Helal olsun ne demek o zaman sen hemen kalk git bi acile insallah yerlesmedir

Canım acıle gıt.illa düşecek yada kimyasal olacak dıye birşey yok.şimdi bir çok gebelıkte leke kanama gelebiliyor.benımde gelmişti 1 hafta kadar suan oglum 9 yasında.ben hep testın erken den yapılıp mümkün olduğu sürece vakit geçmeden doktora gıtme taraftarıyım.sılık çizgiyi gördükten sonra keşke bir daha test yapıp doktara gitseydin.inşallah birşey olmamıştır.

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Kızlar bu son yaptığım ovulasyon testi. Bundan öncekiler silik çıktı. Telfondaki uyguluamada gösterilen yumurtlama tarihinden iki gün sonra yaptım sizce kesin olmuş mu ? Gına geldi artık testlerden

Eklentiler

• 20180601_141029.jpg
    20180601_141029.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bu son yaptığım ovulasyon testi. Bundan öncekiler silik çıktı. Telfondaki uyguluamada gösterilen yumurtlama tarihinden iki gün sonra yaptım sizce kesin olmuş mu ? Gına geldi artık testlerden
Silik olan kontrol cizgisimi yani ilk cikan cizgimi idrari koyar koymaz

Hiç ovulasyon yapmadım ama 2.cıkacak çizginin ilk çizgiden koyu olması gerek tıgını okumuştum.

Kızlar 13 haziranı bekliyorum dua edin bana benim gibi bekleyen kimler bu ay?
Canım benımde adetim 11 yada 13 haziran olması lazım ama.adetlerım çok düzensiz.uzun süreli.bı taraftanda test yapsam cıkarmı diye düşünüyorum.mayısın 29 da yumurtlama akıntısı oldu.28 i gecesi ilişkiye girmiştim tesadüfen. bilemiyorum.genelde her ramazan adetim düzenli olur nedendir bilinmez.dıger11 ay hep düzensiz.kasılmalarım var.kasıklarda.sişlik var.

Nedense korunmayı bırakalı kasıklarımda yumurtalıklarına tuhaf bir agrı kasılma oluyor.uzun süreli korunma yaşadığın için mi acaba.vucut spermlerlr savaş halinde sanki hiç anlamış değilim.korunurken hiç böyle değildi.

Canım benımde adetim 11 yada 13 haziran olması lazım ama.adetlerım çok düzensiz.uzun süreli.bı taraftanda test yapsam cıkarmı diye düşünüyorum.mayısın 29 da yumurtlama akıntısı oldu.28 i gecesi ilişkiye girmiştim tesadüfen. bilemiyorum.genelde her ramazan adetim düzenli olur nedendir bilinmez.dıger11 ay hep düzensiz.kasılmalarım var.kasıklarda.sişlik var.
Benimde 1 haziranda bekliyrm inş bu ay olur

Back