Oo çok sevindim tümden kurtulursunuz İnşAllah
Düzensiz kullandığım için arada hafif rahatsızlık olabiliyo , ama eskisi gibi kesinlikle olmadı .
Bende aksatmamaya özen görstericem artık , özellikle ikinci bebeğe niyet etmeden bundan tamamen kurtulmam lazım .
ben bir haftadır hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür :) Allah nazarlardan korusun,inşallah bir daha da yaşamam o sıkıntıları :)
Ben denedim,fazla bir ilerleme olmadı.kendimde sağlıkçı olduğum için güvenle kullandım.son çarem ameliyat.demekki bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bence.başka birşey deniyorum ben topik açmıştım.bende iyiyim şükür
Bende bu durumdan muzdaribim(ama suç benim illa da evimde yapıcam diye tutarsam böyle olur.)
Şuanda kantaron yağı kullanıyorum. Damar büzücü, yaraları iyileştirici ve antiseptik özelliğinden dolayı basura iyi geldiğini duydum. Ama bu karışımı da denemek istiyorum. Umarım bir faydası olur. Paylaşım için teşekkürler.
ben ortalama 15 günden sonra bugün biraz sıkıntılıyımdün patates kızartması yemiştim,çorba da içmedim bunların etkisi de var sanırım merhemleri hiç aksatmadan kullanıyorum ama ara da böyle kendini hissettirmesi normal değil mi? yoksa bir işe yaramıyor mu ?
kabız da değilim aslında ooff ne bileyim ya,tam böyle seviniyorum iyileştim diye ben burdayım dercesine hatırlattırıyor kendini.. umarım çabucak geçer,bu hafta içi iş görüşmelerim ve direksiyon dersim var,çok kötü etkiliyor bu hastalık beni
bepanthen değişip bepanthol olmuş.. ama prospektüsün de işlevsel olarak aynı şeyler yazmıyor. bepanthol cilt kremi diyor ve içinde 'anüs çatlaklarında' kullanılır vs gibi bişey yazmıyor,bepanthen de yazıyordu. içeriği aynımıdır hala bu kremin,bilgisi olan var mı ?
Ben hakkına girmek istemem , bunu bana önerenler doktordan aldkları için burada paylaştım, seninki çok ilerlemiş ve bu karışım fayda etmiyecek boyuttaysa inan bir şey diyemem , "doktora bir görün" demekten başka, çaren ameliyat vs ise boşa oyalanmış olmanı kesinlikle istemem
hımmm , benim henüz evdeki bitmedi ama eczacıya bir sorsaydın[/QUO
Aslında ne kadar ileri boyutta bilemiyorum.. ilk farkettiğim de ufak bi kabarcık vardı 2 günde geçmişti,3 ay sonra tekrarladı ağrılar sancılar.. sağlık ocağına gittim anlattıklarımdan yola çıkarak basur başlangıcı dedi doktor. ama şuan meme falan yok bende,o kabarcıklar dahi yok,kanama 2-3 kez oldu. durum ne kadar ağır,ne kadar değil bilemiyorum o yüzden.. şuan rahatım yine çok şükür,inanarak tedaviye devam ediyorum :) bepanthen konusuna gelince de işim oldugundan anneme aldırmıstım,eczacı demiş değişti diye.. bugün başka bi eczacıya sordum o da bepanthol de var bepanthen de dedi ama içerikleri benzer dedi :)
Selam.. bu kremlerin içinde damar büzücü özelliği olan yok sanırım. Peki basur memelerini nasıl yok ediyor? Çünkü basur memeleri damarların dışarı çıkmasından oluyor bildiğiniz gibi.. bu benim aklıma takıldı.. acaba bu karışım sadece çatlaklara iyi geliyor olabilir mi? ya da deride oluşan yaralar ve buna bağlı gelişen kanamalara?
Evet biliyorum , Bende ikiside var .
Sadece bana önerilen ve kullananların memnun kaldığı , benim de memnun kaldığım birşeyi faydam dokunursa diye paylaşmak istedim .
Belkide bu dört krem bir araya geldiğinde başka etkilerede sebep oluyordur
Çünkü bana tavsiye edenin yakınında kanamalı basur varmış ve memede varmış.
%100 herkeste sonuç verir diye kesinlikle savunmuyorum . Yanlış anlaşılmasın .
BEnde faydasını görüryorum o yüzden
Ben yargılamak için söylemedin sakın yanlış anlamayın.. bende bu illetten muzdaribim de gerçekten işe yarıyor mu, basurun her safhası için geçerli mi onu öğrenmek için sormuştum.. biliyorsunuz bu hastalıkta kim ne derse yapıyorsunuz :)
Şuan kullandığım bir krem var "procto glyvenol" eğer bu işe yaramazsa bu karışımı kullanmayı düşünüyorum.. ayrıca paylaşım içinde teşekkürler.. herkese şifa olur inşallah...
Ben yargılamak için söylemedin sakın yanlış anlamayın.. bende bu illetten muzdaribim de gerçekten işe yarıyor mu, basurun her safhası için geçerli mi onu öğrenmek için sormuştum.. biliyorsunuz bu hastalıkta kim ne derse yapıyorsunuz :)
Şuan kullandığım bir krem var "procto glyvenol" eğer bu işe yaramazsa bu karışımı kullanmayı düşünüyorum.. ayrıca paylaşım içinde teşekkürler.. herkese şifa olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?