Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Basur- Fissür , Vereceğim bilginin faydası olabilir . Mutlaka okuyun hanımlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok teşekkürler hep birlikte kökten kurtuluruz inşallah :) ben evli değilim fakat,benim de kafamı kurcalıyor bazen bu rahatsızlıkla nasıl çocuk sahibi olabilirim diye,o zamana kadar kökten kurtulurum inşallah :)

Huhuu deneyenler nasılsınız ? ses verin

Ben denedim,fazla bir ilerleme olmadı.kendimde sağlıkçı olduğum için güvenle kullandım.son çarem ameliyat.demekki bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bence.başka birşey deniyorum ben topik açmıştım.bende iyiyim şükür

Bende bu durumdan muzdaribim (ama suç benim illa da evimde yapıcam diye tutarsam böyle olur.)
Şuanda kantaron yağı kullanıyorum. Damar büzücü, yaraları iyileştirici ve antiseptik özelliğinden dolayı basura iyi geldiğini duydum. Ama bu karışımı da denemek istiyorum. Umarım bir faydası olur. Paylaşım için teşekkürler.

ben bir haftadır hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür :) Allah nazarlardan korusun,inşallah bir daha da yaşamam o sıkıntıları :)

Çok sevindim , ara verme 6 ay devam

Ne kadar süre denediniz ? bence hemen pes etmeyin ,bunları uygulayıp memnun kalamyan duymadım . Etkisi kişiden kişiye tabiki değişir , ben ilk günde etkisini fark etmiştim .

Yağlardan da kullanmıştım ben ama sonuç hüsrandı Krenleri deneyin derim

bu arada birşey sormak istiyorum bu karışım hem basur hemde fissür için etkili değil mi? ben doktora görünemedim utancımdan sağlık ocağına gittim anlattıklarımdan yola çıkarak basur başlangıcı demişti doktor ama bana sanki fissür varmış gibi geliyor,basurdan ziyade :/

İkisinede iyi geliyor dendi , ki canım bende doktora gitmedim korku ve utançtan evde kendi kendimin doktoru olmaya çalıştım , aynen fissür var sanıyorum bende ama çok küçük meme olduğunu da gördüm içeride fissüre var sanırım.

İnanaın benim bu kremleri sizinle paylaşmamda hiç bir çıkarım hiç bir menfaatim yok
Sadece çok acı çektiğim için sizlerede faydalı olmak istedim
Ben çok iyiyim Elhamdülillah

Daha önceki yorumlarımda yazdımmı hatırlamıyorum ama ; denedi onayalndı
Wc ihtiyacınzı saat 10 dan önce gidermeyi alışkanlık haline getirin , daha rahat çıkıyorsunuz wc ye zorlanma olmadan .
VE kesinlikle nerede olursanız olun tutmayın , ertelemeyin , sonu facia oluyor .

ben ortalama 15 günden sonra bugün biraz sıkıntılıyım dün patates kızartması yemiştim,çorba da içmedim bunların etkisi de var sanırım merhemleri hiç aksatmadan kullanıyorum ama ara da böyle kendini hissettirmesi normal değil mi? yoksa bir işe yaramıyor mu ?

Allah allah , kabızlık olduysa tabiki azdırır. O yüzen dikkat etmek lazım.İnanıyorumki işe yarayacaktır . Kullanan kişiler memnun , ve tamamen geçen bir kişi var (banada tavsiye eden kişinin yakını)
Komşularımdan da kullanıp memnun olan var , devam ediyorlar

kabız da değilim aslında ooff ne bileyim ya,tam böyle seviniyorum iyileştim diye ben burdayım dercesine hatırlattırıyor kendini.. umarım çabucak geçer,bu hafta içi iş görüşmelerim ve direksiyon dersim var,çok kötü etkiliyor bu hastalık beni

bepanthen değişip bepanthol olmuş.. ama prospektüsün de işlevsel olarak aynı şeyler yazmıyor. bepanthol cilt kremi diyor ve içinde 'anüs çatlaklarında' kullanılır vs gibi bişey yazmıyor,bepanthen de yazıyordu. içeriği aynımıdır hala bu kremin,bilgisi olan var mı ?

Ben hakkına girmek istemem , bunu bana önerenler doktordan aldkları için burada paylaştım, seninki çok ilerlemiş ve bu karışım fayda etmiyecek boyuttaysa inan bir şey diyemem , "doktora bir görün" demekten başka, çaren ameliyat vs ise boşa oyalanmış olmanı kesinlikle istemem

hımmm , benim henüz evdeki bitmedi ama eczacıya bir sorsaydın

Hımm ozaman almışsın bitirene kadar devam et bittiğinde yine bepanthen ne geç , ne olur ne olmaz :)

Bu arada kesinlikle asitli içecekelrden kaçının
BEn dün içtim , bugün acısını çektim
Bir daha tövbe içmem.

Selam.. bu kremlerin içinde damar büzücü özelliği olan yok sanırım. Peki basur memelerini nasıl yok ediyor? Çünkü basur memeleri damarların dışarı çıkmasından oluyor bildiğiniz gibi.. bu benim aklıma takıldı.. acaba bu karışım sadece çatlaklara iyi geliyor olabilir mi? ya da deride oluşan yaralar ve buna bağlı gelişen kanamalara?

Evet biliyorum , Bende ikiside var .
Sadece bana önerilen ve kullananların memnun kaldığı , benim de memnun kaldığım birşeyi faydam dokunursa diye paylaşmak istedim .
Belkide bu dört krem bir araya geldiğinde başka etkilerede sebep oluyordur
Çünkü bana tavsiye edenin yakınında kanamalı basur varmış ve memede varmış.
%100 herkeste sonuç verir diye kesinlikle savunmuyorum . Yanlış anlaşılmasın .
BEnde faydasını görüryorum o yüzden

Ben yargılamak için söylemedin sakın yanlış anlamayın.. bende bu illetten muzdaribim de gerçekten işe yarıyor mu, basurun her safhası için geçerli mi onu öğrenmek için sormuştum.. biliyorsunuz bu hastalıkta kim ne derse yapıyorsunuz :)
Şuan kullandığım bir krem var "procto glyvenol" eğer bu işe yaramazsa bu karışımı kullanmayı düşünüyorum.. ayrıca paylaşım içinde teşekkürler.. herkese şifa olur inşallah...

Yok yok yargılamak için söylemediğinizin fakındayım :) Bende yanlış anlaşılmamak için açıklama yaptım
Bana söylenen memeyide fissürüde tedavi ettiği
Ama belki birisinde etki etmez , boş yere umut bağlasın istemem .

Arkadasim ben uzun suredir "procto glyvenol" kullaniyorum ama bi ise yaramiyo malesef,o yuzden bende bu 4luyu deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…