Tamamen mi geçti yani? Yoksa ağrısını falan mı hafifletiyor?
Hızır mısın nesin sen böyle bilemedim ki şimdi ben
Tamda şikayetlerim başlamıştı bunla ilgili,hemen deneyeceğim canım
İnşaAllah faydasını görürsün , ben görüyorum düzenli kullanınca , vallahi tuvalete girmeye korkuyordum :18: çok şükür iyiyim
Ben çok çekiyorum bu illetten ve en kısa sürede kurtulmak istiyorum,elimde 2 krem mevcut diğer 2sini de yakın zamanda temin edip başlayacağım tedaviye..
2 gündür ağrılarım/acılarım dayanılmaz boyutlara ulaştı,saatlerce dinmek bilmiyor. bütün kremleri tedarik ettim,denemeye başlayacağım.. umarım derdime derman olur,çok acı çekiyorum
kizlar ben hamileyim ve cok Kötü basur oldum benimkide kanamali gecti gecen cok korktum
doktorum bana ilac yazdi herseyi denedim Hamile olan kisilerde süre bilirmi bu kremi merak ettim simdi???
basur bana da hamileligimden miras. ben boyle bi aci bilmiyorum valla. basur memesi varsa bunlar yine ise yariyormu? bununla ilgili bilgisi olan var mi?
benim bağırsak tembelliğim azaldı elhamdulillah
ama basur memesi var buna fayda ediyormu?
Hemoroid sıkıntısı çeken arkadaşlara benim tavsiyem sabah-akşam oturma banyoları yapmalarıdır. rahat oturabilecekleri büyük bir leğene sıcak su doldurun ve 15 dakika oturun. isterseniz günde 3-4 kez bile yapabilirsiniz. hemoroidin en güzel tedavisi budur. yaklaşık 3 hafta fitil ve hap kullandım geçmedi. sonrasında daha önce dinlememiştim doktoru üşendiğim için ama oturma banyosu yaptım. şu an rahatım çok şükür. bir de kabız olmamanız gerekiyor. yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. kabız olduğunuz sürece hemoroidiniz, oturma banyosu ya da ilaç fark etmez, iyileşmez.
Bu arada , kendiside bu fouma üyeymiş , keşke görse kendisi yazsa :)
Yine bir komşuma önerdim , kremi kullnamaya başladığı günler görüştüğümüzde "bi etki görmedim diye" söylüyordu
Bende hastalığın derecesine göre etki süresi farklı olabilir demiştim
Konuşmamızdan bir kaç gün sonra "çok iyi geldiğini" söylediğini işittim
Sabredip 6 ay kullanacağız , durmak yok
siz ne zamandan beri kullanıp faydasını görüyorsunuz bu kremlerin ?
ben de dün başladım Allah'ın izniyle faydasını da görmeye başladım diyebilirim :) peki sizin birkaç aylık düzensiz kullanım döneminizde rahatsızlığınız hiç nüks etmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?