Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Basur- Fissür , Vereceğim bilginin faydası olabilir . Mutlaka okuyun hanımlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37
Herkese selam bayanlar ,
Kk nın eskilerindenim tanıyanlar hatırlayanlar vardır , birçok faydalı bilgiler edindim sizlerden , benimde faydam dokunsun istedim .
Öncelikle şöyle söyleyeyim bundan 5 yıl kadar önce doğum yaptım , ve bana doğumdan hatıra olarak basur kaldı :18:
5 yıldır bu rahatsızlığı bitkisel kürlerle geçirmeye çalıştım , dere otu kürü , lahana , patlıcan , bal ve ot karışımları vs , bazen işe yaradı ama tekrar nüksetti.
Doktora da ürktüğüm için gidemedim :18: Çektiğim ızrabı hatırlamam yazarken bile tüylerimi diken diken ediyor. Doğumda bile bu kadar acı çekmemiş ve ağlamamıştım
Geleyim size veeceğim şu bilgiye

Basur - fissür çatlak sıkıntısı çekenler mutlaka denesinler
İçinizde şüphe olursa doktorunuza danışın kimsenin hakkına girmek istemem.

Benim sıkıntılarıma şahit olan bir komşum bana bir krem 4 lüsü tavsiye etti .
Kendisinin bir yakınının aşırı kanamalı basur rahatsızlığı olduğunu , çok iyi bir aile doktorlarının bu 4'lüyü tavsiye ettiğini ve gerçekten ilk günlerde etkisini gösterdiğini söyledi .
Sanki denemiş ve memnun kalmış gibi sevinçle hemen vakit kaybetmeden gittim aldım

4lümüz şunlar ve nasıl kullanacaksınız ?

MADECASSOL Merhem
TERRAMYCİN pomad
BEPANTHEN krem
TRAVAZOL krem

Bu 4 kreme 25 tl gibi bir para ödedim ,

Her gece yatmadan önce avucunuza bu 4 lüden bir miktar sıkıyorsunuz ve avucunuzda karıştırıyorsunuz , her gece taze taze yapılacak bu karışım , daha sonra anüs dışına ve biraz içeriye doğru sürüyorsunuz .
6 ay devam ediyorsunuz
İnanın bir kaç günde etkisini gördüm ve o kadar dua ediyorumki tavsiye edene kişiye .
Rahatsızlığınızın derecesine göre etki süresi belki farklı olabilir .

Lütfen denerseniz burada paylaşın sizde bir çok kişiye ulaşalım

Not : Doktor eldivenlerinden alıp pamaklarını keserseniz tek kullanımlık hijyenik bir tedavi uygulasınız

Son düzenleme:
Tamamen mi geçti yani? Yoksa ağrısını falan mı hafifletiyor?

Rahatlama bir kaç gün içinde oluyor .
6 ay aksatmadan her gece düzenli kullanıldığında tamamen geçridiğini söylemiş doktoru, ve kullan kişinin tamamen geçmiş .

:

Son düzenleme:
Hızır mısın nesin sen böyle bilemedim ki şimdi ben
Tamda şikayetlerim başlamıştı bunla ilgili,hemen deneyeceğim canım

Hızır mısın nesin sen böyle bilemedim ki şimdi ben
Tamda şikayetlerim başlamıştı bunla ilgili,hemen deneyeceğim canım

İnşaAllah faydasını görürsün , ben görüyorum düzenli kullanınca , vallahi tuvalete girmeye korkuyordum :18: çok şükür iyiyim

İnşaAllah faydasını görürsün , ben görüyorum düzenli kullanınca , vallahi tuvalete girmeye korkuyordum :18: çok şükür iyiyim

Oyyyyy dağlar aynı benim durumum. Hemen alıcam

Gunicen kullanacaktı ama ses çıkmadı ne yaptı acaba :44:

BEn iyiyim çok şükür

Ben çok çekiyorum bu illetten ve en kısa sürede kurtulmak istiyorum,elimde 2 krem mevcut diğer 2sini de yakın zamanda temin edip başlayacağım tedaviye..

2 gündür ağrılarım/acılarım dayanılmaz boyutlara ulaştı,saatlerce dinmek bilmiyor. bütün kremleri tedarik ettim,denemeye başlayacağım.. umarım derdime derman olur,çok acı çekiyorum

kizlar ben hamileyim ve cok Kötü basur oldum benimkide kanamali gecti gecen cok korktum
doktorum bana ilac yazdi herseyi denedim Hamile olan kisilerde süre bilirmi bu kremi merak ettim simdi???

basur bana da hamileligimden miras. ben boyle bi aci bilmiyorum valla. basur memesi varsa bunlar yine ise yariyormu? bununla ilgili bilgisi olan var mi?

benim bağırsak tembelliğim azaldı elhamdulillah
ama basur memesi var buna fayda ediyormu?

Hemoroid sıkıntısı çeken arkadaşlara benim tavsiyem sabah-akşam oturma banyoları yapmalarıdır. rahat oturabilecekleri büyük bir leğene sıcak su doldurun ve 15 dakika oturun. isterseniz günde 3-4 kez bile yapabilirsiniz. hemoroidin en güzel tedavisi budur. yaklaşık 3 hafta fitil ve hap kullandım geçmedi. sonrasında daha önce dinlememiştim doktoru üşendiğim için ama oturma banyosu yaptım. şu an rahatım çok şükür. bir de kabız olmamanız gerekiyor. yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. kabız olduğunuz sürece hemoroidiniz, oturma banyosu ya da ilaç fark etmez, iyileşmez.

Ben çok çekiyorum bu illetten ve en kısa sürede kurtulmak istiyorum,elimde 2 krem mevcut diğer 2sini de yakın zamanda temin edip başlayacağım tedaviye..

2 gündür ağrılarım/acılarım dayanılmaz boyutlara ulaştı,saatlerce dinmek bilmiyor. bütün kremleri tedarik ettim,denemeye başlayacağım.. umarım derdime derman olur,çok acı çekiyorum

İnşaAllah işe yarar burada da paylaşırsınız

kizlar ben hamileyim ve cok Kötü basur oldum benimkide kanamali gecti gecen cok korktum
doktorum bana ilac yazdi herseyi denedim Hamile olan kisilerde süre bilirmi bu kremi merak ettim simdi???

Allah şifa versin
Hamileyseniz bişey diyemem , Bu dört kremin bu şeklide kullanımını prof bir doktorun önerdiğini söyleyin doktorunuza , uygun olup olmayacığını kendisi söyler .

basur bana da hamileligimden miras. ben boyle bi aci bilmiyorum valla. basur memesi varsa bunlar yine ise yariyormu? bununla ilgili bilgisi olan var mi?

Aynen hamileliğimden mirastı banada , zaten bu krem basur memesineve fissure iyi geliyor .

benim bağırsak tembelliğim azaldı elhamdulillah
ama basur memesi var buna fayda ediyormu?

Edeceğini söylüyorlar , bana öneren kişininde yakınının kanamalı basuru varmış

Yapmadığım oturma banyosu yoktu , hiç bir şey fayda etmedi

Tuvalet ihtiyacı geldiğinde geçiktirmemek gerekiyor , özellikle sabahları saat 9:00 dan önce bu ihtiaycı gidermeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor

Bu arada , kendiside bu fouma üyeymiş , keşke görse kendisi yazsa :)
Yine bir komşuma önerdim , kremi kullnamaya başladığı günler görüştüğümüzde "bi etki görmedim diye" söylüyordu
Bende hastalığın derecesine göre etki süresi farklı olabilir demiştim
Konuşmamızdan bir kaç gün sonra "çok iyi geldiğini" söylediğini işittim

Sabredip 6 ay kullanacağız , durmak yok

siz ne zamandan beri kullanıp faydasını görüyorsunuz bu kremlerin ?

siz ne zamandan beri kullanıp faydasını görüyorsunuz bu kremlerin ?

Bir kaç ay oldu sanırım başlayalı , ama çok düzenli kullanamadım .
Önceki yorumlarında da ayzmışım ilk günlerde etkisini görüyorsunuz zaten , Doktor 6 ay düzenli kullanılmasını istemiş kökten kurtulmak için .

ben de dün başladım Allah'ın izniyle faydasını da görmeye başladım diyebilirim :) peki sizin birkaç aylık düzensiz kullanım döneminizde rahatsızlığınız hiç nüks etmedi mi?

ben de dün başladım Allah'ın izniyle faydasını da görmeye başladım diyebilirim :) peki sizin birkaç aylık düzensiz kullanım döneminizde rahatsızlığınız hiç nüks etmedi mi?

Oo çok sevindim tümden kurtulursunuz İnşAllah

Düzensiz kullandığım için arada hafif rahatsızlık olabiliyo , ama eskisi gibi kesinlikle olmadı .

Bende aksatmamaya özen görstericem artık , özellikle ikinci bebeğe niyet etmeden bundan tamamen kurtulmam lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…