• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basur ameliyatı olanlar bakabilir mi?

Neolmusyani12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
56
17
3
33
Merhaba arkadaşlar. Benim iç basurum var. Ve bugüne kadar utandığım icin doktora gidemedim. Ama artık günlük yaşamımı etkiler duruma geldi :( yarın icin devlet hastanesinden randevu aldım. Ama devlet hastanesinde cerrahi müdahale yaptıkları icin iyileşme süreci çok uzun oluyormus ve cok ağrı oluyormus. Devlet hastanesinde basur ameliyatı olan var mı ? Cok ağrı acı oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Benim iç basurum var. Ve bugüne kadar utandığım icin doktora gidemedim. Ama artık günlük yaşamımı etkiler duruma geldi :( yarın icin devlet hastanesinden randevu aldım. Ama devlet hastanesinde cerrahi müdahale yaptıkları icin iyileşme süreci çok uzun oluyormus ve cok ağrı oluyormus. Devlet hastanesinde basur ameliyatı olan var mı ? Cok ağrı acı oluyor mu?
Olan yok mu arkadaşlar:(

Merhaba arkadaşlar. Benim iç basurum var. Ve bugüne kadar utandığım icin doktora gidemedim. Ama artık günlük yaşamımı etkiler duruma geldi :KK43: yarın icin devlet hastanesinden randevu aldım. Ama devlet hastanesinde cerrahi müdahale yaptıkları icin iyileşme süreci çok uzun oluyormus ve cok ağrı oluyormus. Devlet hastanesinde basur ameliyatı olan var mı ? Cok ağrı acı oluyor mu?
İç basur oldupiğunu nerden anladınız.?
Ben de şüphe ediyorum da ondna sordum.

Bitkisel tedaviye karşı değilseniz bi araştırın çok yakınım kurtuldu ameliyatsız. Ameliyat hakkında bilgim yok çok geçmiş olsun.

Bitkisel tedaviye karşı değilseniz bi araştırın çok yakınım kurtuldu ameliyatsız. Ameliyat hakkında bilgim yok çok geçmiş olsun.
Ne kullandığını biliyor musunuz yakınınızın? Basur ıcın doktora gitmeye cekınenlerden bırı de benim 😌

Çoban çantası diye bi bitkıydı İbrahim saracoglunda n duyup aldım falan dedi. siz bi bakın isterseniz hatta atara gidip tekrar sorun. sanırım bende çekinirdim. çok özür dilerim benim eşimde deniycek o bitkiyi bakalım. Ay adamın adınıda yazdım reklama girmesin bilemedim o_O

Basur ameliyatını olmayın..Babam oldu şikayetleri sonradan yine tekrarladı..Ve babama bir ot önerdiler..Ben doktorum açıkçası böyle bir şeye inanmıyordum..Fakat babama o kadar iyi geldi ki..Birazdan tam ismini öğrenip buraya yazarım..Bir de şikayetleriniz nelerdi..
Merhaba rica etsem Bana da yazarmisiniz

Çoban çantası diye bi bitkıydı İbrahim saracoglunda n duyup aldım falan dedi. siz bi bakın isterseniz hatta atara gidip tekrar sorun. sanırım bende çekinirdim. çok özür dilerim benim eşimde deniycek o bitkiyi bakalım. Ay adamın adınıda yazdım reklama girmesin bilemedim o_O
Bayan doktora gidicem artık utanarak. Cünkü çok ağrılı bir sürec :(

Basur ameliyatını olmayın..Babam oldu şikayetleri sonradan yine tekrarladı..Ve babama bir ot önerdiler..Ben doktorum açıkçası böyle bir şeye inanmıyordum..Fakat babama o kadar iyi geldi ki..Birazdan tam ismini öğrenip buraya yazarım..Bir de şikayetleriniz nelerdi..
Ben lavaboya gidince dısarı çıkıyor makattan. Ve sadece bir et parçası da değil. İki üç tane sanki. Tekrar içeri itiyorum mecburen yoksa ne yürüyebilirim ne oturabilirim. Bazen yürüyünce de dısarı cıkıyor. Allah kimseye vermesin cok kötü gerçekten. Ve bazı zamanlar acayip kanamam oluyor. Tuvalatte ayağa kalkınca fıskırır tarzda(sanırım ayağa kalktığımda sıkıstığı içindir) bu şekilde Yani büyük ihtimal ameliyat diyecektir. Benimkinin bitkisel olarak iyilesebileceğini düşünmüyorum malesef :(

Benimde hamileliğimde kabızlık sonucu bir kaç defa yaşadım. Hindistancevizi yağını pamuğa sürüp oraya koyuyordum geceleri yatmadan gece çok sık uyandığımdan bir kac saat kalıyordu ama 1 2 haftada düzelmişti. Bir deneyin derim. Sabaha kadar kalırsa daha çabuk iyileşiyor.

Sıklamen çiçeği denen bir bitki..Karadeniz bölgesinden yani doğal ortamından tedarik etmişler bizimkiler...Bitkinin kökü haslaniliyor..Daha sonra püre haline getirilip zeytinyağında hafif kavrularak bölgeye sürülüp üzerine bir ped konulup sabaha kadar kaliniyor..Yani evde yetişmiş sıklamen çiçeği etkili olur mu bilmiyorum..Babam bu şekilde yapmış..Bir bitki daha varmis onun da ismini ogrenebilirsem yazarım..

Back