ben temmuz ayında lazerle hemoroidimi aldırdım..gerçekten çok rahat bir yöntem.
genel anestezi oldum uyandığımda herşey bitmişti...tabi biraz ağrı oldu ama dayanılmayacak kadar değil..
hastanede 1-2 saat kalıp çıktım....ameliyattan sonra ilk büyük tuvaleti yaparken baya bir zorlandım ama sonrası çok rahat geçti..
1 hafta hafif kanam oldu o kadar...
sizde beklemeden hemen ameliyatınızı oldu derim..çünkü çok zordur bilirim hemeroid illeti..
ben ameliyata 250 tl ödedim...özelde..
Nerede ve nasıl oldunuz bu Lazer Ameliyatını ? Sizinde basur 4. veya 3. evredemiydi ?
canım ben konyada oldum ameliyatımı..3.cü evredeydi benimki
Merhaba , siz sanırım meşhur Cenap bey'e oldunuz ameliyatınızı..
Konya da hangi hastane hangi dr.payladirsaniz sevinirim bende doğumdan önce 1 hafta öncesi basladi şimdi 21. Günüm hemiroidim agricyapmaya basladi kacinci evre bilmiyorum
hayır canım.. ben anıt hastanesinde murat akbaba isimli bir doktora ameliyat oldum
şuan hastaneden ayrıldı kendisi...ama çok memnun kalmıştım kendisinden.
çallı meydan tıp merkezi olması gerek??? Yahu o tıp merkezinde çalışıyorsunuz zatenahmet bey cok iyi katılıyotum. ahmet fatin karahaliloglu tıp merkezinde ayrı bir unitesi var. çallı meydan tıp merkezi olması gerek. siddetle tavsiye ediyorum. allah razı olsun sifa bulduk fiyatıda o kadar uygun ki boyle iyi doktorların nerden cıkacagı belli olmuyor gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?