Basur ama öyle böyle bi acı degil

Bebeklerime cok üzülüyorum kendi derdimden onlarla ilgilenemiyorum. Kan grubum 0 rh+. Bu söylenen krem emzirme döneminde kullanilirmi eczaci ve doktor o kremler süte geçer hepsi dedi uykum huzurum kalmadi ruh gibiyim cok psikoljim yerle bir 1 hafta öncesinde cok mutluydum bir haftadir eridim resmen yemekten kesildim zaten dogumda cok kilo almamistim simdide iğne iplik oldum bana dua edin lutfenn
Allah şifa nı versin kremi Dr veriyo zaten emzirmeye zararı olmuyo dereutuda iyi geliyo sabah yine aç karna bi tutam ye. Her hafta bi yöntemi dene istersen

Geçmiş olsun. Basur içeride sanırım. Ama basur memesinin bir kısmı dışarı çıkmış olabilir. Onu parmaginizla itmeniz lazım. Bunu yaparsanız ağrınız çok büyük ihtimal gecer. Duphalaç kullanın. Buna ek olarak probiyotik damlalar da sizi rahatlatir

Ikiz bebeklerim var 40 günlük. 5 gün önce tuvalette duvarlari yumruklama noktasina geldim dünde tekrar gittim ama yok icerdeki o ağrı tabiri caizse anirtti beni sabaha kadar uyuyamadim cok zormus korkuyorum tuvalete girmek işkence psikolojim alt üst oldu doktora gittim ama emzirdigim icin sadece duphalac şurup verdi içtim ama tuvalete girmek işkence. Lütfen yardim edinnnn
Doktor iç tarafı muayene etti mi?

Anestol kreminin ucuna takılan, (makata sokulan delikli aparatı aldım eczaneden)
Anestolü makat içine sıkıyordum ama içerde batma felanda olmuştu bana felaketti.
WC ye girmeden önce sıkıyordum ki anestol krem içeri uyuştursun diye.
Anca öyle dışarı çıkabiliyordum.
Fakat hamile kullanabilir mi bilemiyorum.
Doktora sormadan kullanma, Allah yardımcın olsun çok beter bişey.

Eşimi eczaneye yolladim bende sicak suya oturdum at kestanesi yağini bulamamis kremini alacakmis dediğiniz kremleride söyledim kullanip görücez peki arkadaslar ben ne zaman dışkıladıgımda ağrisiz acisiz tekrar tuvalete cikicam cok kötü psikolojim

Eşimi eczaneye yolladim bende sicak suya oturdum at kestanesi yağini bulamamis kremini alacakmis dediğiniz kremleride söyledim kullanip görücez peki arkadaslar ben ne zaman dışkıladıgımda ağrisiz acisiz tekrar tuvalete cikicam cok kötü psikolojim
3 gün sürer yine de tam rahatlaman çok dikkat et beslenmene

Hamilelikte kabızlık yaşayıp birde bormal doğum yaptıysanız doğum sonrası işkence hali yatarak rmziremiyor üstüne oturanıyordum kremler işe yaramadı dayanılmaz noktalar geldi wc den korkar oldum ben dışkılama yapamadıkça ağrım arttı en son lavma yaptım ama fevam etti bamya çok yedim kuru inciri geceden zeytin yagına koyup sabah açken inciri yiyip zeytin yapınıda içtim arkadından limonlu ılık su bir saat bi şey yemedim bol marul allah şifa versin inş

Bende bi anda cikti, klimaya arkam donuk calisirken birden bi agri kac ayyy gulmedim ben ya aglamaktan oyyyy. İnan abartmiyorum iylestikten sonra yillarca tranvasini atlatamadim konusu acilinca cok aglardim okadarrr hala da geriliyorum. Niye acirmis birde ookadar ! cunku en fazla sinir toplulugu orda varmiş, ikinma gücümüzü o sinirlerden aliyoruz.

Bir tane ( Cig patatezi )rendeliyoruz yuz ustu uzaniyosun Patatezin avcuna alip suyunu cok sikmadan biraz sulu kalicak, Problemli bölgeye döşüyorsun uzerine bezi kapat ki dökülmesinler ustune ic camasirini giy yat. Patatez acisini aliyor sisini indiriyor hic bir zarari yok ben nan bana. Patates kurudukca etkisini kaybeder acin gecmesiyse tekrar rendele koy bunu defalarca yapabilirsin. Ben uc gun yaptim hayata döndum derken, ameliyat gunu geldi dedim gidim ya, bida olur molur nolcak kurtulcam iste. Gittim doktor ameliyat oncesi bi tekrar bakalim dedi , bakti eeee dedi burda ameliyatlik bir durum yok hayret birsey dedi etmeyin ozaman dedim! Ne yazmistik iilac sana baya yaramis yok dedim yaramadi acıdan kendimin ve halime aglayan annemin halinden, intahar etmeyi dusunurken buldum patatez yaradi dedim, yok dedi yinede acip bakicaz icerde vardir . Oldum belden asami uyusturmuslardi, uyusukluk kac satte gecti hatirimda degil ama ogunden sonra bir bucuk aydan fazla ilk halinden kat kat beterr sekilde bir aciyla basbasa kaldim. Ve ben o amleiyatli halimle o aciyi igneler kesmezken patatez kesiyodu bir torba patatesle rendeyle bir bucuk ay gecirdim agri kesicimdi benim.

Sende bebek bezi de var koy gun icersinde patatezleri yerinden oynatmicak sekilde sar kendini kurtul. Gecmis olsun.

Son düzenleme:
Bebeklerime cok üzülüyorum kendi derdimden onlarla ilgilenemiyorum. Kan grubum 0 rh+. Bu söylenen krem emzirme döneminde kullanilirmi eczaci ve doktor o kremler süte geçer hepsi dedi uykum huzurum kalmadi ruh gibiyim cok psikoljim yerle bir 1 hafta öncesinde cok mutluydum bir haftadir eridim resmen yemekten kesildim zaten dogumda cok kilo almamistim simdide iğne iplik oldum bana dua edin lutfenn
Kesinlikle beyaz un, hamur işlerinden uzak durum. Kan grubunz sindiremiyor. Kırmızı et ve salata tüketin sebze meyve.. beyaz ekmek yemeyin 1 hafta dikkat edince bağırsak düzene girer göreceksiniz . İnternetten daha detaylı araştırın siz kan grubuna göre beslenmeyi.

Arkadaslar şükür atlattim proctolog fitil ve anestol krem aldirmistim işe yaradi içerdeki aciyi dindirdi tuvalete kabizliktan dolayi cikamamistim onada annem bi parca beyaz sabununu fitil gibi kesip koydum o şekilde çiktim önerileriyle beni bu dertten kurtaran arkadaslara cook cook duaciyim allah hepinizden razi olsun

Gectimi agrilariniz ben 5aydir cekiyorum

Gectimi agrilariniz ben 5aydir cekiyorum
Çok şükür şimdi iyiyim burada önerilen fitil ve anestol kremi kullandım at kestanesi yağını düzenli kullanmadım faydasını göremedim ki benimki anal fissür (çatlak) mış. Burada öneride bulunan arkadaşlardan allah razı olsun. Basur memesi de oluşmuş onlar öylece duruyor onun çözümü ameliyat. Fakat yediklerine dikkat etmekten ziyade tuvalet rutinimi oluşturdum kabız olmamaya çalışıyorum bol bol su içiyorum ve bağırsaklarimi alıştırmak için bir gece önceden suda beklettigim kayısı gün kurusunu yiyorum üç dört tane üstünede bol su içiyorum faydasını gördüm. Şimdi arada sırada baktım kabız olucam hemen bu yöntemi uyguluyorum. Bide alaturka tuvalet kullanmanızı öneririm. Uzun oldu ama bu dertten ne çektik biliyorum geçmiş olsun.

Çok şükür şimdi iyiyim burada önerilen fitil ve anestol kremi kullandım at kestanesi yağını düzenli kullanmadım faydasını göremedim ki benimki anal fissür (çatlak) mış. Burada öneride bulunan arkadaşlardan allah razı olsun. Basur memesi de oluşmuş onlar öylece duruyor onun çözümü ameliyat. Fakat yediklerine dikkat etmekten ziyade tuvalet rutinimi oluşturdum kabız olmamaya çalışıyorum bol bol su içiyorum ve bağırsaklarimi alıştırmak için bir gece önceden suda beklettigim kayısı gün kurusunu yiyorum üç dört tane üstünede bol su içiyorum faydasını gördüm. Şimdi arada sırada baktım kabız olucam hemen bu yöntemi uyguluyorum. Bide alaturka tuvalet kullanmanızı öneririm. Uzun oldu ama bu dertten ne çektik biliyorum geçmiş olsun.
Evet tesekkur ederim bende birasda olsa atlattim iste yediklerime dikkat rtmeye calisiyorum yine kan geliyo aci tabi benimde rutinim olustu iki gunde bir insallah gecer artik

X