- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- Konu Sahibi Sebnem1453
İlik suyun üstüne oturun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa nı versin kremi Dr veriyo zaten emzirmeye zararı olmuyo dereutuda iyi geliyo sabah yine aç karna bi tutam ye. Her hafta bi yöntemi dene istersenBebeklerime cok üzülüyorum kendi derdimden onlarla ilgilenemiyorum. Kan grubum 0 rh+. Bu söylenen krem emzirme döneminde kullanilirmi eczaci ve doktor o kremler süte geçer hepsi dedi uykum huzurum kalmadi ruh gibiyim cok psikoljim yerle bir 1 hafta öncesinde cok mutluydum bir haftadir eridim resmen yemekten kesildim zaten dogumda cok kilo almamistim simdide iğne iplik oldum bana dua edin lutfenn
Doktor iç tarafı muayene etti mi?Ikiz bebeklerim var 40 günlük. 5 gün önce tuvalette duvarlari yumruklama noktasina geldim dünde tekrar gittim ama yok icerdeki o ağrı tabiri caizse anirtti beni sabaha kadar uyuyamadim cok zormus korkuyorum tuvalete girmek işkence psikolojim alt üst oldu doktora gittim ama emzirdigim icin sadece duphalac şurup verdi içtim ama tuvalete girmek işkence. Lütfen yardim edinnnn
Fitilin ismi neydi peki:) mecbur kalınca doktor verıyor kuzenım kullandı
1 gunde rahatladı bosuna cekmısım acıyı dedı hatta
3 gün sürer yine de tam rahatlaman çok dikkat et beslenmeneEşimi eczaneye yolladim bende sicak suya oturdum at kestanesi yağini bulamamis kremini alacakmis dediğiniz kremleride söyledim kullanip görücez peki arkadaslar ben ne zaman dışkıladıgımda ağrisiz acisiz tekrar tuvalete cikicam cok kötü psikolojim
Hiç hatırlamıyorum en son 8 yıl önce hemoroid ameliyati oldum ozamandan beri birdaha hazım sorunu yaşamadım unuttum oyuzden isminiFitilin ismi neydi peki
Kesinlikle beyaz un, hamur işlerinden uzak durum. Kan grubunz sindiremiyor. Kırmızı et ve salata tüketin sebze meyve.. beyaz ekmek yemeyin 1 hafta dikkat edince bağırsak düzene girer göreceksiniz . İnternetten daha detaylı araştırın siz kan grubuna göre beslenmeyi.Bebeklerime cok üzülüyorum kendi derdimden onlarla ilgilenemiyorum. Kan grubum 0 rh+. Bu söylenen krem emzirme döneminde kullanilirmi eczaci ve doktor o kremler süte geçer hepsi dedi uykum huzurum kalmadi ruh gibiyim cok psikoljim yerle bir 1 hafta öncesinde cok mutluydum bir haftadir eridim resmen yemekten kesildim zaten dogumda cok kilo almamistim simdide iğne iplik oldum bana dua edin lutfenn
Biliyorum ama ikiz bebeklerim oldugu icin ameliyat düsünemem şu andaValla kurtulus yok gibi ben ameliyat oldum ama sonra gne tekrarliyor kacis yok gibi ama acisini azaltqbilirsin
Gectimi agrilariniz ben 5aydir cekiyorumEşimi eczaneye yolladim bende sicak suya oturdum at kestanesi yağini bulamamis kremini alacakmis dediğiniz kremleride söyledim kullanip görücez peki arkadaslar ben ne zaman dışkıladıgımda ağrisiz acisiz tekrar tuvalete cikicam cok kötü psikolojim
Çok şükür şimdi iyiyim burada önerilen fitil ve anestol kremi kullandım at kestanesi yağını düzenli kullanmadım faydasını göremedim ki benimki anal fissür (çatlak) mış. Burada öneride bulunan arkadaşlardan allah razı olsun. Basur memesi de oluşmuş onlar öylece duruyor onun çözümü ameliyat. Fakat yediklerine dikkat etmekten ziyade tuvalet rutinimi oluşturdum kabız olmamaya çalışıyorum bol bol su içiyorum ve bağırsaklarimi alıştırmak için bir gece önceden suda beklettigim kayısı gün kurusunu yiyorum üç dört tane üstünede bol su içiyorum faydasını gördüm. Şimdi arada sırada baktım kabız olucam hemen bu yöntemi uyguluyorum. Bide alaturka tuvalet kullanmanızı öneririm. Uzun oldu ama bu dertten ne çektik biliyorum geçmiş olsun.Gectimi agrilariniz ben 5aydir cekiyorum
Evet tesekkur ederim bende birasda olsa atlattim iste yediklerime dikkat rtmeye calisiyorum yine kan geliyo aci tabi benimde rutinim olustu iki gunde bir insallah gecer artikÇok şükür şimdi iyiyim burada önerilen fitil ve anestol kremi kullandım at kestanesi yağını düzenli kullanmadım faydasını göremedim ki benimki anal fissür (çatlak) mış. Burada öneride bulunan arkadaşlardan allah razı olsun. Basur memesi de oluşmuş onlar öylece duruyor onun çözümü ameliyat. Fakat yediklerine dikkat etmekten ziyade tuvalet rutinimi oluşturdum kabız olmamaya çalışıyorum bol bol su içiyorum ve bağırsaklarimi alıştırmak için bir gece önceden suda beklettigim kayısı gün kurusunu yiyorum üç dört tane üstünede bol su içiyorum faydasını gördüm. Şimdi arada sırada baktım kabız olucam hemen bu yöntemi uyguluyorum. Bide alaturka tuvalet kullanmanızı öneririm. Uzun oldu ama bu dertten ne çektik biliyorum geçmiş olsun.
Merhaba bu kremi iç kısıma mı sürmek gerekiyor dışına sürsek bi faydası olmaz mıProctolog şahane bir krem. Beklemeden alın.