Basur ama öyle böyle bi acı degil

Benim ağri icerde ama nasil yapicam
Kremi aldığında anlayacaksın nasıl yapacağını :) fakat şöyle açıklayayım : 3 cm uzunluğunda , 0.5 cm genişliğinde etrafında delikler olan bir şey var tüpün ucunda ..o kısmı makattan içeri sokuyorsun ve ilacı sıkıyorsun ,işlem tamam :)) anestol kremi de direkt el yordamiyla uyguluyorsun :) dışardan müdahale yani sonraki ..

Yazıldı mı bilmiyorum, bir leğene ılık su koyup içine 10-15 dakika oturun. İyi geliyor.
Duphalac şurubu düzenli kullanırsanız, iki üç gün içinde faydasını görürsünüz ama bu kabızlığa iyi gelen bir şurup. Bağırsak tarafından emilmediği için küçük çocuklara bile veriliyor. Var olan hemoroide çare değil ne yazık ki.

Bebeklerime cok üzülüyorum kendi derdimden onlarla ilgilenemiyorum. Kan grubum 0 rh+. Bu söylenen krem emzirme döneminde kullanilirmi eczaci ve doktor o kremler süte geçer hepsi dedi uykum huzurum kalmadi ruh gibiyim cok psikoljim yerle bir 1 hafta öncesinde cok mutluydum bir haftadir eridim resmen yemekten kesildim zaten dogumda cok kilo almamistim simdide iğne iplik oldum bana dua edin lutfenn

Kesinlikle PROCTOLOG !!!

Ama emzirme ile ilgili bir sıkıntı olur mu bilmiyorum .. (şahsen makata uygulanan bir krem için olacağını sanmıyorum )

Bebeklerime cok üzülüyorum kendi derdimden onlarla ilgilenemiyorum. Kan grubum 0 rh+. Bu söylenen krem emzirme döneminde kullanilirmi eczaci ve doktor o kremler süte geçer hepsi dedi uykum huzurum kalmadi ruh gibiyim cok psikoljim yerle bir 1 hafta öncesinde cok mutluydum bir haftadir eridim resmen yemekten kesildim zaten dogumda cok kilo almamistim simdide iğne iplik oldum bana dua edin lutfenn
Hakiki zeytinyagi pamuga dokun hemoroidin ustune koyun bi sure kalsin yumusatiyor. Sicak suya oturup sonra bu islemi uygulayabilirsiniz

hemoroıd amelıyatı olmus bırı olarak yazıyorum :)
dayanabıldıgın kadar sıcak suya otur 10 dakıka
doktor bır krem vermıs olmalı onu suruyoruz malum :)
fıtıl de vermıs olmalı onu da kullanıyorsun
yedıgıne ıctıgıne dıkkat edıyorsun baharatda acıdan bır sure uzak duruyorsun kabak mandalına lımonlu su gıbı seylerı daha fazla tuketıyorsun
kefır ıcıyorsun probıyotık ne kadar alırsan bagırsagın okadar guzel calısır
bunlara dıkkat edıp ılık 1 bardak suya yarım tatlı kasıgı bal koyup sabah uyanır uyanmaz ac karnına bunu ıcıyorsun

duzelır merak etme duzelmezse lavman yapıp lazerle 5 dk da hemoroıd amelıyatı yapıyorlar benım kurtulusum amelıyat oldu 13 yıllık hemoroıdlerımden kurtuldum ama sonrasında yedıgıne ıctıgıne hep dıkkat edıceksın sonra yıne olur yoksa

ne olursa olsun fazla ıkınma ve kabız olmamaya calısmalısın

gecmıs olsun

Canım bende iki hafta önce aynı acıyı çektim bana doktor ultraproct verdi tuvalette çok oturma dedi sakın ama sakın yapmak için kendini zorlama beslenmeni düzenlersen kendiliğinden açılacaktır ben tüpü içeriye sokamadım üzerine sürdüm üç günde baya küçüldü hamileler kullanabilir mi emin değilim internetten prospektüslerine ulaşabilirsin çok geçmiş olsun :cry:

Fitil değil krem şeklinde bir tüp ,proctolog
Emzirme kısmıyla ilgili bir fikrim yok .
glıserın ve sabun bazı var ıcınde kullanılmasında hıc bı sorun yok emzırenler ve hamıleler mecbur kalınca kullanabılır kuzenım kullandı doktoru verdı

DC8A37CE-BFED-4A0C-9A1A-ED575B6006C9.png

X