-
- Konu Sahibi Sebnem1453
Kremi aldığında anlayacaksın nasıl yapacağını :) fakat şöyle açıklayayım : 3 cm uzunluğunda , 0.5 cm genişliğinde etrafında delikler olan bir şey var tüpün ucunda ..o kısmı makattan içeri sokuyorsun ve ilacı sıkıyorsun ,işlem tamam :)) anestol kremi de direkt el yordamiyla uyguluyorsun :) dışardan müdahale yani sonraki ..Benim ağri icerde ama nasil yapicam
Fitil değil krem şeklinde bir tüp ,proctologİsmi neydi fitilin canim bide bide emziriyorum süte gecermi
Millet yanlış yazmışım ,doğrusu proctologProgtolog ve anestol karıştır sür, bu iki krem mucize ..
Hakiki zeytinyagi pamuga dokun hemoroidin ustune koyun bi sure kalsin yumusatiyor. Sicak suya oturup sonra bu islemi uygulayabilirsinizBebeklerime cok üzülüyorum kendi derdimden onlarla ilgilenemiyorum. Kan grubum 0 rh+. Bu söylenen krem emzirme döneminde kullanilirmi eczaci ve doktor o kremler süte geçer hepsi dedi uykum huzurum kalmadi ruh gibiyim cok psikoljim yerle bir 1 hafta öncesinde cok mutluydum bir haftadir eridim resmen yemekten kesildim zaten dogumda cok kilo almamistim simdide iğne iplik oldum bana dua edin lutfenn
glıserın ve sabun bazı var ıcınde kullanılmasında hıc bı sorun yok emzırenler ve hamıleler mecbur kalınca kullanabılır kuzenım kullandı doktoru verdıFitil değil krem şeklinde bir tüp ,proctolog
Emzirme kısmıyla ilgili bir fikrim yok .
Test edildi ,onaylandı yani :))glıserın ve sabun bazı var ıcınde kullanılmasında hıc bı sorun yok emzırenler ve hamıleler kullanabılır :)
:) mecbur kalınca doktor verıyor kuzenım kullandıTest edildi ,onaylandı yani :))
Ek Bilgi vereyim. Ben 20 günlük doğum yaptığımda vermişti doktor. Kullanılıyor yani.Fitil değil krem şeklinde bir tüp ,proctolog
Emzirme kısmıyla ilgili bir fikrim yok .