Basur ama öyle böyle bi acı degil

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
596
631
31
Ikiz bebeklerim var 40 günlük. 5 gün önce tuvalette duvarlari yumruklama noktasina geldim dünde tekrar gittim ama yok icerdeki o ağrı tabiri caizse anirtti beni sabaha kadar uyuyamadim cok zormus korkuyorum tuvalete girmek işkence psikolojim alt üst oldu doktora gittim ama emzirdigim icin sadece duphalac şurup verdi içtim ama tuvalete girmek işkence. Lütfen yardim edinnnn

At kestanesi yağı, eşimde 20 yıldır olan hemoroidi geçirdi. İlaç falan hiçbir işe yaramadı. Çok işe yarıyor tavsiye ederim.

Yiyip içtiklerine çok dikkat et bol su ve sulu şeyler ye ekmegi azalt bol bol yemeklerin kendisinden ye sabahları limonlu Ballı tarçınlı suyu alışkanlık haline getir her sabah yarım limon bir tatlı kaşığı bal bi çay kaşığı tarçın ılık su ile iç. Tarçınlı Ballı süt iç yada sade iç. Süt çayı satılır aktarlarda Milk tea diye onun içinde bütün baharatlardan var tadıda çok güzel sıcak suyla ezip içiliyor oda çok iyi geliyo hem süt yapıyo hem ödem attırıyor bu söylediklerim sogan suyu yap 15 gün boyunca sabah aç karna bir soganı ayırmadan 4e böl sıcak sıcak iç onunda çok kötü bir tadı olmuyo buda hem kilo verdiriyo hem süt yapıyo hem basura iyi geliyo kremlerini aksatma kullan içeriye dogru sür iyice ve basuru içeri ittir. Bende yeni dogum yaptım 6 ay oldu 2. Çocugum ilk çocugum da normal dogum da basur oldum o zaman çok çektim ama bu çocukta bilinçli oldugum için çok rahattım midemde çok rahattı bebişimde hiç gaz sancısı çekmedi bulgurdan uzak dur süt yapıyo diyolar ama çok fena gaz yapıyo onun dışında bu söylediklerimle beraber herşeyden ye çok rahat edersin yürüyüş yap yavaş yavaş hareketsizlikte iyi olmuyo çerez ye bide çekirdek fıstık kuru üzüm kuru kayısı ceviz kuru incir çok çok işe yarıyor başla bunları yapmaya ilk tuvaletinde zorlanırsın ama sonra rahat edersin daha kötüye gitmeden çaresine bak uzun oldu biraz kusura bakma ama bilirim bu acıyı o yüzden çekmeni istemem Allah şifa versin üstüne fazla oturma bide zeytinyağı elma sirkesi falan sür pamukla hafif hafif

Ben bu söylediklerimle hem rahat büyüttüm bebegimi hemde 75 kiloyla dogum yaptım şuan 67 kiloyum eski kiloma döndüm yani beni gören hiç dogum yapmış gibi degilsin diyo pozitif ol sen neysen bebegin o olur mutluysan mutlu stresliysen stresli

Kabak çekirdeği iyi geliyor. Ben patlıcanın kabuklarını kaynatıp içtim ayrıca çok iyi geldi. Sütünüze olumsuz etkisi olur mu bilmiyorum. Geçmiş olsun.

Patlıcan kürünü de denedim 10 tane patlıcan sapını kaynatıyon on dk.soguyunca sabah akşam içiyon aç karna bi zararı olmuyo ama bunların hepsini uygulaman gerekiyor mesela bunları yapıp yediğine içtiğine dikkat etmessen degişen bişey olmaz yine acı falan yeme bide inşallah geçer

Canım öncelikle en iyi tedavi sıcak suya oturmaktır bu seni çok rahatlatır. Fırsat bulduğunda dayanabilecegin kadar sıcak suya otur 10dk. falan. Anestol uyuşturucu kremdir tuvalete çıkmadan sürebilirsin sadece uyuşturur. Duphalac belli sure sonra işe yarayacaktır. Bir de Maranki tarifiydi galiba gece yatmadan pamuğa zeytin yağ sürüyorsun ve makatın ağzına yerleştirip yatıyorsun gercekten rahatlatıyor geçmiş olsun.

X