- Konu Sahibi tombilibaykus
Tabi ki gidilmez.haa 3 saati yolda geçiririm diyorsanız siz bilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya helecegim istanbula bunsayfayi takip ediyoruk bole bisi paylasmislar bakin sizin dediginiz rakamlarfan cok.daha dusukSARIYER BURADA 🔵⚪ on Instagram: "Sarıyer'de her iki aileden birinin aylık giderleri ortalama bu şekildedir. Kalan 200 TL ile birikim yapmak ."
912 likes, 111 comments - sariyer.burada on November 5, 2021: "Sarıyer'de her iki aileden birinin aylık giderleri ortalama bu şekildedir. Kalan 200 TL ile birikim yapmak .".www.instagram.com
Beylikdüzü'nde ki evi kiraya verip Sarıyer'e yakın bir yerde ev tutmak daha mantıklı. Ben olsam gelmem buralara.Arkadaşım yorumları okuyacak internetle arasi pek iyi değil.kendisi 38 yasinda bosanmis bir hanim.istanbulda evi var onun da beylikduzunde.orduda yasiyor ve istanbulda olmak istiyor ben gidecegim diye yakin olacakmis.beylikduzu ve sariyer ne kadar yakinsaorada is buldu.esenyurtta hemen
Asgari ucret.2800 sanirim.aileden aylik gelen bir geliri var 1000 kadar bir de buradaki evini kiraya verecek 2000 kusur de oradan gelecek 6000 civari bir geliri olacak.beylikduzunde gecinip ufak bi araba alabilir miyim diye sormami istedi.35000 kadar nakiti var elinde.
Cunku ev ve is cok yakin ama ters arac sart.kiymetli cevaplariniza gore karar verecek.col tesekkur ediyor.
Arkadaslar uzun suredir istanbulda yasamiyorum beylikduzunden sariyere her gun gidebilir miyim.hem sabah onu ise birakirim.masraflarimiz azalir.uzak mesafe ama trafiksiz saatte gidebilirim sanki.her gun boyle bir yol yapan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bu 1 aylık mı haftalık mı ıspanağın kilosunun 12 lira olduğu İstanbul'da 4 kişilik bir aile ayda 1000 lira mutfak masrafıyla sağlıklı ve dengeli besleniyorsa, çocuklara et, süt, yumurta, sebze, meyve yedirebiliyorsa, ailenin iletişim bilgileri verilsin ben bizim evin geçimini kendilerine devredeceğimmarket+pazar masrafı 1000 lira
Elbette 4 kisilik bir aile icin zor,altinsa bu gonderinin yorumlar da var.elektrik ve su toplamda 200 den az geliyor gibi.yani 1000 tl ile orada da yazilanlari baz alarak bir kisi aylik market ihtiyacini karsilar burada yorumlar biraz abartili.fatura icin de.yani cocuk olsa evet ona avokadosundan muzuna degil 1000, 3000 de az gelir saglikli beslenmesi icin.Bu 1 aylık mı haftalık mı ıspanağın kilosunun 12 lira olduğu İstanbul'da 4 kişilik bir aile ayda 1000 lira mutfak masrafıyla sağlıklı ve dengeli besleniyorsa, çocuklara et, süt, yumurta, sebze, meyve yedirebiliyorsa, ailenin iletişim bilgileri verilsin ben bizim evin geçimini kendilerine devredeceğim
Çalışan ve tek yaşayan biri için evet olabilir ama çocuklu aileler için İstanbul'da aylık 1000 lira mutfak masrafı gerçekçi olmaz asla, o sosyal medya hesabında 4 kişilik aile üzerinden market alışverişi 1000 lira yazılmış, haftalıksa kabulüm ama aylıksa 1000 lira ütopik, hatta ortak aktiviteler için belirlenen meblağ dahi ütopik, çocuklu bir aile aktivite diye dışarıda yalnızca yemek bile yese bir adet çocuk hamburger menüsü 30-35 lira, kıvırıp lahmacun yeseler, yediğiniz yere göre tanesi 10-15 lira arası.Elbette 4 kisilik bir aile icin zor,altinsa bu gonderinin yorumlar da var.elektrik ve su toplamda 200 den az geliyor gibi.yani 1000 tl ile orada da yazilanlari baz alarak bir kisi aylik market ihtiyacini karsilar burada yorumlar biraz abartili.fatura icin de.yani cocuk olsa evet ona avokadosundan muzuna degil 1000, 3000 de az gelir saglikli beslenmesi icin.
Yo kendi evi.tesekkurler Mune hanimÇalışan ve tek yaşayan biri için evet olabilir ama çocuklu aileler için İstanbul'da aylık 1000 lira mutfak masrafı gerçekçi olmaz asla, o sosyal medya hesabında 4 kişilik aile üzerinden market alışverişi 1000 lira yazılmış, haftalıksa kabulüm ama aylıksa 1000 lira ütopik, hatta ortak aktiviteler için belirlenen meblağ dahi ütopik, çocuklu bir aile aktivite diye dışarıda yalnızca yemek bile yese bir adet çocuk hamburger menüsü 30-35 lira, kıvırıp lahmacun yeseler, yediğiniz yere göre tanesi 10-15 lira arası.
Gideceğiniz yere özel arabanızla gidiyorsanız bunun benzini otopark ücreti, çocuklu aileler bilir ailece dışarı çıktıysanız sadece yemek yemekle kalmazsınız çocuklar illa bir şeyler de almak ister.
İstanbul'luyum orada yaşamı az çok bilirim, siz bu tip sosyal hesapları baz almayın, arkadaşınız tek başına yaşayacaksa 6000 yeterli olur, ki şöyle yeterli olur kirada oturmayacaksa veya ev kiralayacaksa ama kiraları ucuz bir yerde 1+1 bir yer tutacaksa olur zira İstanbul'da iyi bir evde oturayım güvenliği de olsun merkezi de olsun diye ev kiralamaya kalktığınızda 4000-7000 lira civarı kira ödersiniz, Anadolu yakası için diyorum benim bildiğim düzgün bir sitede şu an 2+1 daire kiraları aidat hariç 7000 lira, gerisini siz düşünün
Bu 1 aylık mı haftalık mı ıspanağın kilosunun 12 lira olduğu İstanbul'da 4 kişilik bir aile ayda 1000 lira mutfak masrafıyla sağlıklı ve dengeli besleniyorsa, çocuklara et, süt, yumurta, sebze, meyve yedirebiliyorsa, ailenin iletişim bilgileri verilsin ben bizim evin geçimini kendilerine devredeceğim