Bastan soyluyorum konu arkadasim icindir

4 kisilik aile bir ay boyunca 400 tl ile ne aktivitesi yapacak? Yani haftada bir termosa evden cay koyup sahilde cekirdek + dondurma olarak hesaplandi sanirim.
Bu standartlarla yasarim diyorsaniz zaten gelin.

Plastik sandalyeli, musamba örtülü en dusuk seviye cay bahcesinde bugun 6 cay, 8 top dondurmaya 106 tl ödedim bugun.
Küçücük bir ilçede geçen haftasonu kahvaltıya 120 lira verdik
400 lira hakkımız varsa sadece yemek için 3 kere filan dışarı çıkma hakkımız var 30 günde 🙈

Gerçi konu sahibi 50 kilo mu neydi
Biz 50den fazla olduğumuz için 120 tutmuş olabilir 2 kişi
Benzin de ondan fazla yakıyordur bizim aylık
Sonuçta 50 kilo olsaydık daha az yakardı araba da 😂
Devlet Bahçeli şokta :KK70: o bile böyle denklem kuramadı :KK70:
Gelin buyurun survivorun bir parçası olun :KK70:

Beylikdüzünden maslak Sarıyer servisle gidiyor bir akrabam. Sadece gidişi 2.5 saat sürüyor. Onların yer değiştirmemek için karı koca sebepleri var o yüzden bu eziyeti çekmek zorundalar maalesef.

Gerçi konu sahibi 50 kilo mu neydi
Biz 50den fazla olduğumuz için 120 tutmuş olabilir 2 kişi
Benzin de ondan fazla yakıyordur bizim aylık
Sonuçta 50 kilo olsaydık daha az yakardı araba da 😂
Ben 85 kiloyken sıfır kaçamak 6 ay diyet yaptım 58 kiloya ardından 55 kiloya kadar düştüm 3 yıl önce. 6 ay 1.gün 1 orta boy pizzayı gömdüm yine çok rahat. Mide küçülmesi yalan şehir efsanesi hurafe yok öyle bir şey :KK70:

yarım kilo siirt fıstığına 65 tl verdim bugün.yerken içime içime oturuyor :işsiz: :işsiz:
Siz de ellişer kilo olsaydınız yarım kilo yemeyecektiniz belki de 🙄
Gerçi siirt fıstığı neyinize zaten
Git bimden al eminim daha ucuzdur
Devlet Bahçeli şokta :KK70: o bile böyle denklem kuramadı :KK70:
Gelin buyurun survivorun bir parçası olun :KK70:
Denklem bana ait değil ya çalmış gibi olmayayım😂

Ben 85 kiloyken sıfır kaçamak 6 ay diyet yaptım 58 kiloya ardından 55 kiloya kadar düştüm 3 yıl önce. 6 ay 1.gün 1 orta boy pizzayı gömdüm yine çok rahat. Mide küçülmesi yalan şehir efsanesi hurafe yok öyle bir şey :KK70:
Mide küçülmesi değil de ihtiyaç duyulan kaloriden hesaplamışto sankı onu konu sahibi
Mehtap olan ama didem değil

İhtiyaç duyduğu kadar mı yiyormuş herkes. Ben ihtiyaç duymadığım kadar yediğim için şu an söyleyemeyeceğim kilolara çıktım :KK45:
Kendisi bin lira kıyafete, kozmetiğe, kuaföre harcayabilmek için mimimum kaloriden yiyecekmiş işte
Bi de bol bol mevsiminde dolaba depolayacakmış
10 kilo hamsi filan gibi
🙄
Hala mehtap olandan bahsediyorum
Didemi tanımam etmem
Bi anladığım hayattaki tüm dertleri para 😂

Kendisi bin lira kıyafete, kozmetiğe, kuaföre harcayabilmek için mimimum kaloriden yiyecekmiş işte
Bi de bol bol mevsiminde dolaba depolayacakmış
10 kilo hamsi filan gibi
🙄
Hala mehtap olandan bahsediyorum
Didemi tanımam etmem
Bi anladığım hayattaki tüm dertleri para 😂
Ihtiyaciniz kadar yemek sagliklidir.bakimina harcamayip surekli yemeye harcayip 60 70 kilo olmak da bence mantikli degil.o aylik 1000 in icinde kiyafet yok sadece.bir dip boyasi mi yaptirmayayim ya da pardumum.bitince almayayim mi?her ay baska ihtiyaca gider.bir parfum 800 900 zaten
Yeni bir mont alsam 1000 den asagi degil.her seyi kalem kalem yazmayayim
Cok saldirir vaziyette ve alaycisiniz yano bi daha da cevaplamayi dusunmiyorum.
Siz aylik 2000 jarcarainiz markete ben 1000 harcarim bu kimaeyi bu kadar germemeli bence saçma yani

Ihtiyaciniz kadar yemek sagliklidir.bakimina harcamayip surekli yemeye harcayip 60 70 kilo olmak da bence mantikli degil.o aylik 1000 in icinde kiyafet yok sadece.bir dip boyasi mi yaptirmayayim ya da pardumum.bitince almayayim mi?her ay baska ihtiyaca gider.bir parfum 800 900 zaten
Siz aylik 2000 jarcarainiz markete ben 1000 harcarim bu kimaeyi bu kadar germemeli bence saçma yani
Ben arkadaşa açıklama yaptım ya
Mehtap'ın bakış açısını anlattım 🙄

amann ölümlü dünya harcayın gitsin sefanız olsunnn :anneadayı:

Arkadaşım yorumları okuyacak internetle arasi pek iyi değil.kendisi 38 yasinda bosanmis bir hanim.istanbulda evi var onun da beylikduzunde.orduda yasiyor ve istanbulda olmak istiyor ben gidecegim diye yakin olacakmis.beylikduzu ve sariyer ne kadar yakinsa😅orada is buldu.esenyurtta hemen
Asgari ucret.2800 sanirim.aileden aylik gelen bir geliri var 1000 kadar bir de buradaki evini kiraya verecek 2000 kusur de oradan gelecek 6000 civari bir geliri olacak.beylikduzunde gecinip ufak bi araba alabilir miyim diye sormami istedi.35000 kadar nakiti var elinde.
Cunku ev ve is cok yakin ama ters arac sart.kiymetli cevaplariniza gore karar verecek.col tesekkur ediyor.
Arkadaslar uzun suredir istanbulda yasamiyorum beylikduzunden sariyere her gun gidebilir miyim.hem sabah onu ise birakirim.masraflarimiz azalir.uzak mesafe ama trafiksiz saatte gidebilirim sanki.her gun boyle bir yol yapan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bende baştan soyleyeyim
kuzenim yazmis veya klavye hatası

Konuyu çok daha farklı sanmıştım. Arkadaşım için soruyorum girizgahı genelde klüp üyeleri tarafından tepki alınacağının düşünüldüğünde kullanılır. 😂rahat geçinir. Ama birikim bence zor.

Iyi bir kiraci bulmus mu evine? Cünkü kiracidan para gelmese (ve ödemeyen bir sürü insan var) o zaman bütün hesabi degisir. Bence ilk biraz daha birikim yapip öyle gitse daha iyi olur ne olur ne olmaz.

X