Bastan soyluyorum konu arkadasim icindir

Beylikdüzünden Sarıyer’e her gün gidilir mi gidilir tabi gece yola çıkmayı göze alırsanız. Bir yerden sonra küçük bir cinnet geçirme olasılığınız yüksek. Zincirlikuyuda çalıştım Beylikdüzü’nde oturdum bir dönem sabah beş buçukta servis beni evden alıyordu 😅

Maddi kısmına değinmeden geçiyorum,
Erkenden yaşlanayım, sinirlerim laçkalaşsın, yolunacak çok saçım var diyorsanız...
Trafik olmadan, Sarıyer' den Beylikdüzü'ne gitmek için sabah ezanında da değil gece çıkarsanız anca gidersiniz
+ bir de dönüşü var ki, Allah çekene yardım etsin.
Düşüncesi bile beni 🤢
Planlarınızı uygulamadan, hafta içi bir gün bahsettiğiniz güzergahta, iş saatlerinde, araç kullanmayı bir deneyin derim.
Berabee yasasak daha iyi geciniriz diue dusunduk

Beylikdüzünden Sarıyer’e her gün gidilir mi gidilir tabi gece yola çıkmayı göze alırsanız. Bir yerden sonra küçük bir cinnet geçirme olasılığınız yüksek. Zincirlikuyuda çalıştım Beylikdüzü’nde oturdum bir dönem sabah beş buçukta servis beni evden alıyordu 😅
Ah servis olsa dusunmem zaten.bes bucukta cikmam gerekir tragige kalmamak.icin tahmim ediyorum oluru pek yok

Arabayla beylıkduzunden ,Sarıyer gıdılmez. Trafıgın en yogun oldugu bölgedir maslak Sarıyer.
Beylıkduzunden Sarıyer e gıtmek ıcın bayağı sabah erken kalkması lazım . Metrobusle zincirlikuyuda inecek ,oradan mınıbus yada otobüsle Sarıyere gececek. Yada zincirlikuyudan metroya binecek. Tam Sarıyerın neresi acaba. Metrodan sonra 1 araca daha binmesi gerekebilir metrobusle zoncırlıkuyu 40 dakika suruyor zıncırlıkuyu dan Sarıyer de metro nereye kadardı onu ogrenmek lazım ,mınıbuslede trafık olur yada her sabah 2 saat yolda rahat kalırsınız. Gunun 4 saatı yol dıye dusunun .belkı daha fazla . Maslak Sarıyer buralar kalabalık olur .

beylikdüzünden sarıyere işe gitmek için yürek yemiş olmak lazım üstelik o yüreği her gün yemeniz lazım.
geçenlerde beylikdüzünden osmanbeye gittim millet işe girmiş olsun diye sabah 9 da çıktım işim yarım saat sürdü eve 14 de geldim gerisi trafik gerisi çile. hafta içi iş saati olmayan zamanda üstelik.

Haftaya helecegim istanbula bunsayfayi takip ediyoruk bole bisi paylasmislar bakin sizin dediginiz rakamlarfan cok.daha dusuk
E burada bin liralık kıyafet yok.

Buda yeni moda oldu cidden ya “arkadas icin acıyorum” bilmem ne. Ödüm kopuyo “ahırdaki inekler icin soruyorum sütü gelir mi” diye soracaklar diye.
En naif yorumları yapan visenyaa bile bunu söylüyorsa. Cidden sıkıcı olmaya başlamıştır bu durum. Hakkını yemeyeyim birde Dasmeer Dasmeer var. O da pek bi sempatik 😅

Beylikduzunden sariyer hic trafik olmazsa 1 saat sürer.(istanbulda bu durum gece 3 te falan ancak mumkun)
Ancak normal mesaili bir işte calisacaksin diye dusunuyorum, yagmurlu günde 4 saate kadar yolu var.

Beylikdüzünden hergün sarıyere gidilmez arabayla en az 2:30-3 saat yolda geçer ki trafik olursa dahada uzun sürer bana hiç akıl karı gelmedi. Metrobüs metro yapsanız daha kısa sürede işe gidersiniz yinede arkadaşın kendi bilir. Beylikdüzü yerine kağıthane mecidiyeköy tarafından ev baksa uyguna bulabilir bence sırf ucuz rezidanslarda kalıcaz diye beylükdüzünde ev tutmak çol saçma geliyor bana

Haftaya helecegim istanbula bunsayfayi takip ediyoruk bole bisi paylasmislar bakin sizin dediginiz rakamlarfan cok.daha dusuk
Çok mantıklı ve faydalı bilgiler paylaşıyormuş, hemen bu hesabı takibe almalıyım.

4 kisilik aile bir ay boyunca 400 tl ile ne aktivitesi yapacak? Yani haftada bir termosa evden cay koyup sahilde cekirdek + dondurma olarak hesaplandi sanirim.
Bu standartlarla yasarim diyorsaniz zaten gelin.

Plastik sandalyeli, musamba örtülü en dusuk seviye cay bahcesinde bugun 6 cay, 8 top dondurmaya 106 tl ödedim bugun.

X