Bastan soyluyorum konu arkadasim icindir

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.160
38
Arkadaşım yorumları okuyacak internetle arasi pek iyi değil.kendisi 38 yasinda bosanmis bir hanim.istanbulda evi var onun da beylikduzunde.orduda yasiyor ve istanbulda olmak istiyor ben gidecegim diye yakin olacakmis.beylikduzu ve sariyer ne kadar yakinsa😅orada is buldu.esenyurtta hemen
Asgari ucret.2800 sanirim.aileden aylik gelen bir geliri var 1000 kadar bir de buradaki evini kiraya verecek 2000 kusur de oradan gelecek 6000 civari bir geliri olacak.beylikduzunde gecinip ufak bi araba alabilir miyim diye sormami istedi.35000 kadar nakiti var elinde.
Cunku ev ve is cok yakin ama ters arac sart.kiymetli cevaplariniza gore karar verecek.col tesekkur ediyor.
Arkadaslar uzun suredir istanbulda yasamiyorum beylikduzunden sariyere her gun gidebilir miyim.hem sabah onu ise birakirim.masraflarimiz azalir.uzak mesafe ama trafiksiz saatte gidebilirim sanki.her gun boyle bir yol yapan varsa cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul veya ev fiyatlarını hiç bilmiyorum ama en kötü hurda arabayı bile o fiyata vermiyorlar şu an malesef. Üzerine en az 40-50 bin tl gibi bir parayla belki küçük arabalardan alabilir

İstanbul veya ev fiyatlarını hiç bilmiyorum ama en kötü hurda arabayı bile o fiyata vermiyorlar şu an malesef. Üzerine en az 40-50 bin tl gibi bir parayla belki küçük arabalardan alabilir
Valla baktik da 120 den asagi arac yok

Gecmis konunuzun icerigine bakaraktan aslında bir bilanco cıkardı...
Kısarsa gecinir o rakama.Ama yine belirteyim..Bir Zorlu avmye bir İstinye Parka gideyim magaza dolanıp alisveris yapayim derse bir sephoraya gireyim kozmetik bakayim derse bir Nusrette hamburger yiyeyim ya da bir chilaide gecelere akayim derse olmaz.

6000nin 3 ü(o da 3e oturulcak ev bulabilirse İstanbulda )kira ya gitse,yeme icme faturalar.Ac oturursa alır herhlde araba.
Millet büyüksehirden kacar ,otursun miss gibi Ordu da yahu.

Diyelim ki konu sizin değil.
Sizin konuya yapılan yorumları okusun çok merak ediyorsa.
Oradan kendi cevabıni bulsun.
Tekrar tekrar aynı soruları sormaya gerek yok.

Benim maasim daha yuksek yalniz.vallahi didem.icin soruyoruz
Didemcim saçını başını nerde boyayacağım diye düşünmeyi bırak, gencim şimdi giyinmeyip koca bulmayıp ne zaman bulacağım planlarını ertele ve çocuğunu al, yazık. Didemcim. Canım Didem.

Şuanki fiyatlarla neredeyse imkansız.Kredi çeksin desem asgari ücrete ne kadar kredi verecekler o da soru işareti.

X