Aslinda yorumumu ilk mesajda yazdim ama benim inancima futursuzca saldiran, kendince! asagilamaya calisan insanlari görünce yazayim dedim.
Artik sözlerimden alinmayacaksiniz:)
Zira saygisizca bir inanca saldirirken, diyeceginizi degil duyacaginizida düsünecek, o saygisizligi yapmayacaksiniz.
Basörtüsü, valiye, kaymakama, cumhurbaskanina yakismiyormus, sonra Amerikalilar gülüyormus, bizi arap saniyormus!
Sizin ezikliginizi, sizin komplexinizi, sizin yabancilara sirin görünme tutukunuzun faturasini neden inancinin geregini yapan bir kadin cekecek.
Madem o Amerikalinin ne düsündügü sizin icin o kadar önemli, onlar Türkleride barbar olarak görür ve asagilarlar, siz Türklüktende cikin, onlar gibi olmak icin dinlerini, dillerini, irklarini komple kabul edin belki kurtulursunuz bu asagilik komplexinden.
Demek ki her yazida, her baslikta AKP özgürlükleri kisitliyor diye girtlagi yirtilircasina bagiran insanlarin ÖZGÜRLÜK! anlayisi buymus:)
Aslinda bahsettikleri, KENDI ÖZGÜRLÜKLERININ! kisitlanmasi degil, bir kesime özgürlük verilmesiymis.
Eee ALLAH razi olsun o zaman o AKP den, iyiki müdahale etmiste, özgürlügü yanliz kendi icin isteyen KÜFLENMIS bencil zihniyetten kurtulmusuz!
Ayrica siz istediginiz kadar cok begendiginiz o AMERIKALILARA, AVRUPALILARA benzemeye calisin, biz bilincli bir insan olarak IRKIMIZLA, INANCIMIZLA, gurur duyuyoruz, aslini bildigimiz, sömürgeci, katliamci disi boyali ici kokmus milletlere benzemeye ve onlara kendimizi begendirmek icin YIRTINMAYA hic niyetimiz yok ama sizi alikoymayalim, siz devam edin.
Ben basörtülüden korkmuyorum, ama sizin gibi BEYNI ÖRTÜLÜLERDEN korkuyorum.
Zira beyni örtülü insanin, karsisindakinin inancini, irkini, dilini begenmiyorsa ne kadar ileri gidebilecegini görebiliyorum!
Asagilik komplexi ne yaman birseymis yarabbi. Insan kapilmaya görsün!
Ayrica, hani bu iktidar basörtüsünü kullaniyordu.
Hani basörtüsü ile bir sorunu yoktu kimsenin!
Küpün icindeki ne yaparsaniz yapin disina siziyor iste:)
Siz devam edin insanlari o ÖRTÜLÜ BEYNINIZLE kisitlamaya calismaya, siz devam edin ki, bu iktidar bir 10 yil daha kalsin:)) Sayenizde saolun:)
Ayrica birde cikip kadin haklari demezlermi:)
Sizin haktan anladiginiz, bati gibi olmaktan baska birsey degil.
Cin mali taklit gibisiniz!
Ama biz özümüzle, gecmisimizle,bugünümüzle, inanclarimizla, dilimizle, vatanimizla cok mutluyuz! Kimsenin takliti olmayada niyetimiz yok!
Ben gideyimde biraz daha hayal kurayim, herkesin özgür oldugu, kimsenin özgürlügünün kisitlanmadi bir ülke hayaledeyim!