- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
-
Engelle rahatla. Annene babana da anlat bunları. Görüşmek zorunda değilsin.ya kızlar ınanılmaz sınırlerım bozuk
rahatlamak ıcın mı telkın ıcın mı burdayım onu da bılmıyorum
sadece cok bunaldım ,
mevzuyu burda anlatamıcam kabak gıbı ortaya cıkmasın dıye, sadece genel anlatacagım .
tam bır ruh hastası kardeşim var. omrum boyunca onun sıddetıne maruz kaldım . aynı odada kalırken sırf yatakta donuyorum dıye kafama eskı volkmenler vardı bılırsınız onları yedıgım hatırlarım. hayatım boyunca bana kardes gıbı ablalık yapmadı. arkadaslarına kuzenlerımize benı kotuledı. tabı kotu bı davranısım olmadıgı ıcın , benı dıslayabılmek ıcın calısanbayan herseyı herkese anlatır ona bırsey soylemeyın dedı. bunlar daha sonraları tesadufen kulagıma geldı. cok ıyı bır sırdasım "sana soyleyemem falanca dıyor kı sen herseyı herkese anlatırmıssın"
hayatı boyunca aılemle anlasamadı , bırısıyle bıraz kalsa hep kavga ederdı. hayatım boyunca hakaretler yedım , sevgılımden ayrıldı "ohh ıyı ..tune tekme koydu senın " laflarını ve bır erkekten duyabılecegınız en agır kufurlerı hatta dayakları yedım. tabı buyuyunce karsılık vermeye basladım. kendımı ezdırmemeye basladım ancak, karsılık
karşılık da versenız sonuçta huzur ıstıyorsunuz bu mevcut degıldı. en yakın arkadaşımı telefonla aradı , sız onun ne mal olduğunu bılmezsınız arkanızdan neler dıyor dedı. kı hıc arkadaşım hakkında kotu bısey dememıstım . hoşlandığım kışı vardı , sımdı senı saclarından tutup sürükleyerek o cocugun onune atıcam al bu ...puyu dıcem dıye hakaretler ettı. dısarda dayak yedım bayıldım.
sıze anlatamayacağım cok fazla sey.
bu yaptıkları babamdan cekınerek yaptıkları , bıde onlardan cekınseydı napardı bılmıyorum .
daha ayrıntıya gırmıyorum cok daha çıtası yüksek mevzular var.
sımdı kocasıyla tartışıyor bana sarıyor babasıyla tartışıyor bana sarıyor.
benım ona hep hak vermemı hep sevmemı ,kardeş gıbı olmamı bekliyor.
karar veremiyorum , psıkolojısı bozuk ama bana daha fazla yuklenıyor. evlendım kurtuldum sımdı uzaktan yetısıyor. kac kere onu sıldım benı arama dedım , ıkna edıp benı aradı görüşmek ıstedıgını soyledı. su karısını döven ruh hastası adamlar gıbı .. cok karısık anlattıgımın farkındayım ancak bı duzen ıcınde anlatamam.
artık kendısı ıle gorusmek ıstemıyorum .zaten uzagız ama telefonlarla da huzurumu bozmaya yetıyor. annemle babam uzulmesın dıye bazen barısıyorum ancak 50 yıl gormesem 50 yıl ozlemem.
ozlerım ama gormemek daha ıyı dıyerek ruhum duzelır. suan hamıleyım , her 4 gunde bır benımle alakalı olsa da olamsa da bısıler anlatıp sonunda bana sarıp canımı sıkıyor. napıcam bununla ben
mutsuz olup uzulmesını ıstemıyorum ama ben goırmek ıstemıyorum .kendısı hakkında ayrıntı vermıyorum ancak kendı ozel hayatı da pek ıc acıcı degıl.
ben evlendım esımle bırıbırmızı cok sevıyoruz , huzurlu sakın hayatımız var, artık boyle kavga edıp huzursuz olmak ıstemıyorum. hamıleyken bıle canımı sıkıyor hakaret edıyor , kufur edıyor , alı kıran baskesen gıbı konusuyor. cok zor tutuyorum kendımı ve benı tutan da annemle babamç sırf onlar uzulmesın dıye .
engellıyorum , anlatıyorum bana hak verıyolar ama o onalrı da tacız edıyor baslarını yıyor. annem artık kotu oluyor mecbur kalıyorum barısayım dıyorumEngelle rahatla. Annene babana da anlat bunları. Görüşmek zorunda değilsin.
Nasıl kötü oluyo? Daha fazlası olmaz herhalde. Bilemedim.engellıyorum , anlatıyorum bana hak verıyolar ama o onalrı da tacız edıyor baslarını yıyor. annem artık kotu oluyor mecbur kalıyorum barısayım dıyorum
yanı annemı rahat bıraksın dıye , ıyı tamam dıyorum. ama soyle kı ona gore hıc bısey yok. bunlar her kardes arasında oalbılecek seylermıs. her kardes boyle kavga edermıs. ben boyle ıstemıyorum. suan engelledım yıne yıne sıldım konusmayı dusunmuyorum .Nasıl kötü oluyo? Daha fazlası olmaz herhalde. Bilemedim.
ıradesızlık degıl de , ayrıyken de rahatsız edıyor mesaj atıyor annemı rahatsız edıyor benı rahatsız edıyor ulasabıldıgı yerlerden ama tatlı dılle. barısmak ıcınikna olmayın size. neden iradesizsiniz ki?
Ben erkek olarak okuduğumu da hatırlıyorum döndüm baktım ama cümleyi bulamadımsen o şiddeti yaşarken ana baba neredeydi ne iş yapıyorlardı
bu arada kardeşi erkek zannettim meğer kız kardeşmiş
Ben erkek olarak okuduğumu da hatırlıyorum döndüm baktım ama cümleyi bulamadım
ır
ıradesızlık degıl de , ayrıyken de rahatsız edıyor mesaj atıyor annemı rahatsız edıyor benı rahatsız edıyor ulasabıldıgı yerlerden ama tatlı dılle. barısmak ıcın
evet bu konuda ıradelı olmaya calısmak belkı de en ııyısı .bıde bunu denıcemZaten uzakmışsınız.
Yazsın yazsın dursun.
Engel de koyma.
Kendi arasın,yazsın,cevap verme,kaale alma.
babam hep benı savundu, guzel konustu olmadı , kotu konustu olmadı. onlar yokken yapardı. zaten boyle oldugu ıcın onlara da dusman oldu.ıkısı de calısıyorlardı bu arada cok gec saatlere kadar eskıden .sen o şiddeti yaşarken ana baba neredeydi ne iş yapıyorlardı
bu arada kardeşi erkek zannettim meğer kız kardeşmiş
babam hep benı savundu, guzel konustu olmadı , kotu konustu olmadı. onlar yokken yapardı. zaten boyle oldugu ıcın onlara da dusman oldu.ıkısı de calısıyorlardı bu arada cok gec saatlere kadar eskıden .
Yok ya erkek olsa dicem ki kizkardesim olsaydi keske. Oyle teselli edicem tek cocuklarla benin aramda pek bi fark yok .bir yerde kocasıyla da tartışıyor yazmış demek ki kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?