• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık konayamayacak Kadar KARMAŞIK bir konu!

canım,ben de nişanlımdan ayrıldım ve çok kesin ve net bi kararla benim de güven sorunlarım vardı,bence baştan bişeylerin olmuycağını hissediyosan hiç uzatmadan bu işi bitir,uzadıkça zorlaşıyo
ve içimden bi his diyor ki,sen evlensen de bu güven problemini aşamıycaksın ve eski sevgilini düşünürek mutsuz olucaksın,birlikte aynı evde yaşamaya başlıycaksınız o zaman herşey için daha da geç olabilir,iyi düşün derim ben,pişman olma ilerde.

Öncelikle konuyu okumaya vakit ayıran beni anlamaya çalışan herkese tşk.ler.. Ne biliyim kendimi biraz daha iyi hissettim. Göremediğim yanlarımı ve yanlışlarımı gördüm..

Nişanlıma biraz süre vermeyi düşünüyorum.. Tahmin ettiğiniz gibi mesafeden dolayı fazla görüşemiyoruz. eski erkek arkadaşımı belki tamamen hayatımdan çıkarmam gerekiyor ancak bunun için şuan gerçekten hazır değlim. Onun arkadaşlığını, dostluğunu sonlandırmak için zamana ihtiyacım var...

Peki size şimdiki sorum:

Nişanlımdaki bu kendine olan fazla özgüvenini nasıl normal seviyeye getiririm?

Nişanlıma sadakat konusunda güvenmediğimi hissettirmeli miyim?

tatlım eski sevgilinle görüşmeyi kesmelisin hemde bir an önce,hazır değilim deme bence bunlar bi bahanedir.nişanlında ki ozgüven ne kadar yüksek bilmiyroum ama bence özgüveninin olmasını olmamasına tercih ederim ben.normal seviyeye getirmek için ne yapabilirsin bilemiyorum ama ben olsam kendime olan güvenimin onunkinden daha fazla olduğunu hissettiririm.akıllı ,zeki,kendine güveni olan kişi ben olurum.bence güvenmedigini hissetirme ve hissettirmeme arasında bi yol bul kendine ama unutma kendine güveni olan sensin ...

canım ne yaparsan yap onun o kendine olan fazla özgüvenini değiştiremezsin,bu onun karakteri,bu bence hep böyle devam eder,hem niye normal seviyeye getirmeye çalışıp kendini youyosun ki,belli içine sinmiyo bu adam senin,bi insanı değiştirmek kolay değil ki o kadar.

Tamam karar aldım ve artık görüşmeyeceğim... (saloun kızlar siz olmasanız yapamazdım)

Nişanlıma gelince bu özgüven onda kendine beğenmişliğe ve herşeyi bilirim havalarına yol açıyor bu nedenle rahatsız olurum :(

çok iyi bir karar almışsın bence canım.görüşmemek en iyisi.özgüven konusunuda aşacaksınız kendi aranızda bence.sadce kendine güvenini kaybetme olurmu tatlım

Bütün sayfaları okudum da normal arkadaşının hep iyi yönlerini,nişanlının ise bir iyi yönünü söyledi isen ikisi kötü yönleri....Nişanlınla ayrılmak için bahane arıyosun geçmişi yaşanmış ve bitmiş...Geçmişi sizin için önemli olsa idi,ilk geçmişini araştırırdın!!Bence nişanlınlının daha çok iyi yönleri var ki eş adayı olarak onu seçmişsin....

Eski arkadaşınla görüştüğün sürece de hep böyle gelgitlerin olacak onu hayatından çıkar yoluna bak!!!

Anlyorum.. Sanırım nişanlımın daha iyi yönlerini görmem lazım.. Ona bir şans vermem lazım. Zaten bugün aradı açmadım eski ark. konuşmuycam bir daha..

canım herşeyi iyice ölç tart,evlilik önemli bişey.bütün ömrünü geçireceğin insan yanlış bi karar verme nişanlından ayrılıp pişman da olma,devam edip aklın eskide de olmasın yüreğini dinle acele kararlar alma,iyice düşün.evet nişan atmak hiç kolay bişey değil.ama bu yönde de karar aldığın anda uygula .inşallah doğru kararı verirsin :)

Bana kalırsa üniversitedeki arkadaş unutulamamış. Öylseyse ne yapılmalı nişanlınızdan ayrılıp onunla eğer o da isterse başlanmalı.

Yorumların hepsini içime sindirerek tek okudum. Eevt sanırım haklısınız. Hayatımdan eski erkek arkadaşımı çıkaramıyorum.. O kadar içime sindirmişim ki hayatmın bir parçası olmuş adeta.. Fakat benim resmi nikahım olduğundan eski erkek arkadaşım bu şekilde ona dönersem aileme izah edemem bu durumu diyor (ki haklı da)

Nişanlım ise bazen ısınıyorum filan ama aramızda bir güven sorunu var. Belki de bu nedenle uzak kalıyorum.. Nişanlımın benden önce çok farklı bir yaşantısı varmış. (tabi görücü usulü tanışınca ilk etapta ben bilmiyordum) Düşünün 22 yaşından beri iş sahibi bir evin tek oğlu, esprili vs kızlar filan çok ilgi göstermiş. Bu nedenle kendinden emin ve özgüveni var. Ne biliyim bu da beni rahatsız ediyor. Çünkü ben onu onun tanıştığı kızlar kadar önemsemiyorum. O kadar yakışıklı bulmuyorum. Bende çalışıyorum çok şükür bir gelirim var ve onun parası beni zerre kadar ilgilendirmiyor.... İlk etapta sadece iyi bir insan olması beni ona yaklaştırdı vs özellikleri değil.. bu yaşantısını öğrendiğimde eski bile olsa beni rahatsız etti.. Ondan sonra güvenmemeye başladım. Bana kalırsa 7 sinde ne olan 70 inde de odur.. onla bunu konuşuyorum cvp lar hep aynı ben evlenmek için seni seçtim vs vs.. İnandırıcı bulmuyorum bu tarz şeyleri artık sanki telkin gibi geliyor

Anlıycanız iki ucu şeyli değnek.. Nişanlıma bazı gerçekleri söyleyemiyorum çünkü nerden biliyorsun dese ne diycem eski erkek arkadaşım senin yanında çalışıyor mu ???

Ben en büyük hatayı sanırım eski erkek arkadaşımdan ayrılmakta yaptım.. ama öyle bir yola girdim ki geri dönemiyorum sağa sola sapamıyorum. Tıkılıp kaldım... İnsan seçimlerin cezasını böyle çekiyor sanırımmm.

Öncelikle konuyu okumaya vakit ayıran beni anlamaya çalışan herkese tşk.ler.. Ne biliyim kendimi biraz daha iyi hissettim. Göremediğim yanlarımı ve yanlışlarımı gördüm..

Nişanlıma biraz süre vermeyi düşünüyorum.. Tahmin ettiğiniz gibi mesafeden dolayı fazla görüşemiyoruz. eski erkek arkadaşımı belki tamamen hayatımdan çıkarmam gerekiyor ancak bunun için şuan gerçekten hazır değlim. Onun arkadaşlığını, dostluğunu sonlandırmak için zamana ihtiyacım var...

Peki size şimdiki sorum:

Nişanlımdaki bu kendine olan fazla özgüvenini nasıl normal seviyeye getiririm?

Nişanlıma sadakat konusunda güvenmediğimi hissettirmeli miyim?

bence nikahlına şans vermeyi değil nişanlınla ayrılmayı düşün.

nasıl başlarsa öyle gider

bana göre nişanlını aldatmışsın bile.(yukarıdaki kırmızılı kısım boş yere söylenmedi sanıyorum )

güvenmediğin nişanlına . hele eski erkek arkadaşının söylediklerinden sonra...

senin aklında eskisi var . en tehlikeli durum da bu bence.:delphin:

o is derken?
oncekine donmeyimi diyosun?
orasini bilemem ama ben olsam bu nisanlindam ayrilirdim...
digerine donup donmemem fark etmez

Back