- 12 Mayıs 2018
- 1.138
- 330
- 123
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Temsili resimNe yapmış tam olarak, anlayamadım
Fişi duvara saplayan kim?
Siz başlık bulamamissiniz ben de yazacak bişey bulamadım iyi mi :) resme takılı kaldim o ney ki öyle yaÇıldırmamak elde değil ileri gidip bazen yükseliyorum bu sefer dikkat çeken ben olurum
Diğer bir sorum
Salonumda koşu bandı var üstünde ayakkabım var koşu için.buna gören kayinvalidem hiç evde ayakkabı mı olur salonun ortasında bu mu olur girişe koy gibi söylemlerde bulunarak beni kendi gibi kullanamadığı salonunun hırsını böyle arada bazen uçuk söylemler bulunarak kendini ele verdiğini düşünüyorum haksız mıyım?
Onun dışında kızıma ufak tefek iş veriyorum ?( 2) işte şimdiden alıştır? Ona iş ver ? Gibi laf ola beri gele gibi insanın sinir uçlarına adeta kürdan ile karıştırarak buraya gelip konu açmama yol açıyor
Burda haksız mıyım?
2Başlık kv terörü olabilirdi. Çocuğun kaç yaşında anlamadım
O anlama gelen başka şeyler diyorumEvimin düzeninden sana ne anne diyemiyor musunuz
Resim beni anlatıyorFotoğraf=ben ne alaka
2 yaşındaki çocuk işten ne anlar aşırı saçma bir kadın erkek çocuğu olsa aynı şeyi yapmaz. Prenses olacak benim kızım alışmasın çocukluğunu yaşasın diyin geçinO anlama gelen başka şeyler diyorum
Ama.ben dedim buraya gelip konu açmama yol açıyorSizin can sıkıntısından konu açma vaktiniz geldi demek.
Hayırlı olsun.
Ama.ben dedim buraya gelip konu açmama yol açıyor
Sorun da burda 4 erkek var hepsi de gayet iş bilen tutan temizlik disiplin vs bunu kendine yoruyor çocukları öyle olunca da söz hakkı olduğuna inanıyor2 yaşındaki çocuk işten ne anlar aşırı saçma bir kadın erkek çocuğu olsa aynı şeyi yapmaz. Prenses olacak benim kızım alışmasın çocukluğunu yaşasın diyin geçin
YaşamıyoruzSizde mi yaşıyor niye bu kadar doldunuz ya be deyip geçin.. Sizde yaşıyorsa patlamaya yakınsınız
Herkesin derdi kendine özel kendine ağır Allah tabiki sağlık versin ama bazen de psikolojimiz kaldırmıyor sonuçtaBuraya konu açmayıp ne yapacaktınız bu yaşadıklarınızından sonra.
Allah sabır versin.
Dert gibi dert.
Bu nasıl bir cümledir allaseniz?buna gören kayinvalidem hiç evde ayakkabı mı olur salonun ortasında bu mu olur girişe koy gibi söylemlerde bulunarak beni kendi gibi kullanamadığı salonunun hırsını böyle arada bazen uçuk söylemler bulunarak kendini ele verdiğini düşünüyorum haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?