Nasıl başlıcağımı bilemiyorum..Hani artık fazla düşünmekten düşünememeye,hatırlayamamaya ,olana bitene şaşıramamaya bunun gibi şeylere başlarsınız ya..O durumdayım..Doktora gitmem gerektiğini biliyorum yardım almam lazım..Ama şimdiye kadar kaç kere gittim bi türlü heh bu çok iyi doktor dediğim olmadı..Terapi alıp iyileşenlere özeniyorum ben bi türlü yapamadım çnkü..O kadar yorgun hevessiz halsizim ki..Afedersiniz tuvalete bile gitmek zulüm geliyor resmen...İnsan ilişkilerim sıfır oldu..Hiç kimseyle görüşesim yok..Beni anlamıcaklarını düşünüyorum...Anlayanda yok zaten herkes kendi derdinde anca ben dinleyip akıl veriyorum herkese..Bide bu haberler üstüne daha çok umutsuzluğa mutsuzluğa sürüklüyor..Çocuk istiyorum ama bi yandan ona bile hevesim gitti heycan yok içimde..Herşeye karşı amaan ne konuşucam amaan niye yapıcam modundayım..Dua ediyorum ama sanki karşılık alamıyormuşum gibi hissediyorum..Eskiden hissederdim şimdi hissedemiyorum..Anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama tam anlamıyla yaşadıklarım bunlar...Hobi edinin kitap okuyun bi kahve için dışarı çıkın diceksiniz..Hepsini yapmaya çalışıyorum...Ama içimde bi boşluk bi tükenmişlik bi isteksizlik var...Bütün gün susarak kimseyle konuşmadan oturmaya o kadar alıştım ki eşim eve gelince bişeyler konuşmaya çalışınca çenemi o an kullanıyorum sadece düşünün..Bi garip geliyor ana ilk defa konuştum diye geçiriyorum içimden...İşin garibi başlarda şikayetçiydim(hala şikayetçiyim ama daha az ) artık sevmeyede başladım yalnızlığı...Ama beni tedirgin ediyor üzüyor bu durum..Gençliğimi güzelliğimi bu duygulara heba ediyorum...Ve çıkamıyorum işin içinden kime anlatsam çok ciddiye almıyor..Bazen kendimi intihar videoları izlerken buluyorum yapıcağımdan değil sadece o insanlar neler hissedyorlardı da o duruma geldiler merak ediyorum..Benim farkım yok onlardan sadece ben nefes almaya devam ediyorum...Allah inancım varken ve muhteşem aileme bunu yapamam..Onları o halde bırakamam o acıyı yaşatarak..Ama çokta yorgunum kendimi sıkışmış hissediyorum...Benim gibi olanlar, ya da geçmişte yaşamış olanlar beni anlıcaktır....İç dökmeydi sadece...