- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Varsa suyunu kapan gelsin mi?Lütfen beni ayıplamayın diye başlıyorum konuya.çünkü eşimle birlikte olduktan sonra tam duşa giricem sular kesilmiş.huzursuz oldum abdest almadan yatamam içim içimi yiyor şuan.günahı varmı bunun bilgili arkadaşlar bi bakabilirmi
Bir namaz vaktini geçmemeli cünüplük hali. O da namaza engel olduğu için. Yani eğer namaz kılıyorsanız saksı varsa evde teyemmüm yapın. Kılmıyorsanız sular gelince alırsınız abdestiniziLütfen beni ayıplamayın diye başlıyorum konuya.çünkü eşimle birlikte olduktan sonra tam duşa giricem sular kesilmiş.huzursuz oldum abdest almadan yatamam içim içimi yiyor şuan.günahı varmı bunun bilgili arkadaşlar bi bakabilirmi
Olmaz belli vakti var bildiğim kadarıylaLütfen beni ayıplamayın diye başlıyorum konuya.çünkü eşimle birlikte olduktan sonra tam duşa giricem sular kesilmiş.huzursuz oldum abdest almadan yatamam içim içimi yiyor şuan.günahı varmı bunun bilgili arkadaşlar bi bakabilirmi
GelmesinVarsa suyunu kapan gelsin mi?
Gideyim sokaktan taş toprak toplayım ozamanOlmaz belli vakti var bildiğim kadarıyla
Son çare teyemmüm arkadaşım napcaaan
Böyle konularda ertelemiyorum daha doğrusu erteleyemiyorum bilmiyorum nedense çok huzursuz oluyorumNe olcak ki sabah alırsınız .
Vallahi durum bu kadar ciddiyse duvardan da teyemmum yapabilirsiniz aşırı rahatsız olmuşsunuz anlaşılan ama bir namaz vakti kadar süresi var sabah ezanina gelir inşallah suyunuzGideyim sokaktan taş toprak toplayım ozaman
Aynen böyle kirli hissediyorumVallahi durum bu kadar ciddiyse duvardan da teyemmum yapabilirsiniz aşırı rahatsız olmuşsunuz anlaşılan ama bir namaz vakti kadar süresi var sabah ezanina gelir inşallah suyunuz
Sağolasın içim rahatlar gibi oldu teşekkürlerIki namaz arası alınması gerekir yani sabah namazindan önce almanız iyi olur suan sular olmadığı için sizin herhangi bir günahınız olmaz yani :)
Eger sabahtan gelmezse teyemmum yapın sular gelince alırsınız gusul
Teşekkür ederim önerilerin için bi dahakine umarım olmaz da olacak olursa bunlardan birini kullanabilirimBaşlık önerileri
Abdest alamadım.
Boy abdesti almazsak ne olur?
Sular kesildi ve...
Abdest ne kadar sürede alınmalı?
Biraz bekleyin yapacak birşey yok keyfe keder gezmiyosunuz bu durumdaAynen böyle kirli hissediyorum
Yasak olan ne.neyse tam bende konunun kapatılmasını rica edecektimYassahMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?