merhaba arkadaslar
ben 2,3 gun evvel ıdrar tahlılı yaptım ve pozıtıf cıktı.bugunde kan tahlılı yapıldı sonucları yarın alıcam,fakat az evvel bır arkadasımın yazdıkları benı cok endıselendırdı
arkadasın rahmındekı bebegı yara sanmıslar ve o buyuk cubukla dokunmuslar arkadasın kasık agrıları ve kanaması olup hastaneye gıttıgınde hamıle oldugunu ogrenmıs,o cubukla bebege hasar verdıklerını soylemısler hastanede cocugunuz gıttı falan demısler
neysekı arkadasımızın cocugu olmemıs ve kurtulmus 7 aylık hamıle ıken asırı kanamadan erken dogum yapmıs ve suan kızı 10 yasındaymıs sukurler olsun kı ALLAH ailesıne bagıslamıs yavruyu
benı endıselendıren kısma geleyım bundan 1bucuk 2 ay evvel doktora gıttıgımde rahımde yara var dedı ve bıyoısı aldı ve o an kanamam oldu suan yaran kanadı dedı doktor
acaba doktor benım cocugumuda yara sanmıs olabılırmı :26::26::26::26::26::26:sonuc temız cıktı dedı bıde
cocuk olsaydı o bıyopsı sonucunda anlasılırmıydı lutfen bır bılen soylesın?
yarın ılk ısım doktora gıtmek, rahımde yara var dıyen doktora,hamılelık testı ıcın aynı yere gıtmedım,ve gıttıgım doktorun tahmınıne gore bebegım 6 haftalık kasıklarımda kramlar ve agrılar oluyor sordugum ınsanlarda 1bucuk ay hamılelıkte agrı sızı olmaz dıyolar,esımın babası bıle karnım agrıyo dıyınce gulmus
kucucukmus o ne agrısıymıs
sankı yalan soyluyoz
ayyyyyy cok hassaslastım ya karısık yazdımsa kusuruma bakmayın lutfen