• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baslık bıle bulamıyorum

arkadaslarım hepınıze cok tesekkur ederım yorumlarınızdan dolayı
bıraz zor bır hamılelık donemı gecırıyorum o nedenle gıremedım foruma kusuruma bakmayın:kkk:

merhaba arkadaslar
ben 2,3 gun evvel ıdrar tahlılı yaptım ve pozıtıf cıktı.bugunde kan tahlılı yapıldı sonucları yarın alıcam,fakat az evvel bır arkadasımın yazdıkları benı cok endıselendırdı:5::5::5:
arkadasın rahmındekı bebegı yara sanmıslar ve o buyuk cubukla dokunmuslar arkadasın kasık agrıları ve kanaması olup hastaneye gıttıgınde hamıle oldugunu ogrenmıs,o cubukla bebege hasar verdıklerını soylemısler hastanede cocugunuz gıttı falan demısler:43:neysekı arkadasımızın cocugu olmemıs ve kurtulmus 7 aylık hamıle ıken asırı kanamadan erken dogum yapmıs ve suan kızı 10 yasındaymıs sukurler olsun kı ALLAH ailesıne bagıslamıs yavruyu:14:
benı endıselendıren kısma geleyım bundan 1bucuk 2 ay evvel doktora gıttıgımde rahımde yara var dedı ve bıyoısı aldı ve o an kanamam oldu suan yaran kanadı dedı doktor
acaba doktor benım cocugumuda yara sanmıs olabılırmı :26::26::26::26::26::26:sonuc temız cıktı dedı bıde :5:cocuk olsaydı o bıyopsı sonucunda anlasılırmıydı lutfen bır bılen soylesın?
yarın ılk ısım doktora gıtmek, rahımde yara var dıyen doktora,hamılelık testı ıcın aynı yere gıtmedım,ve gıttıgım doktorun tahmınıne gore bebegım 6 haftalık kasıklarımda kramlar ve agrılar oluyor sordugum ınsanlarda 1bucuk ay hamılelıkte agrı sızı olmaz dıyolar,esımın babası bıle karnım agrıyo dıyınce gulmus:47::47:kucucukmus o ne agrısıymıs:47:sankı yalan soyluyoz
ayyyyyy cok hassaslastım ya karısık yazdımsa kusuruma bakmayın lutfen

ihmal etme tabi, bu arada postan dolu :)

Back