• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baslık bıle bulamıyorum

kızlar okadar cok hassaslastımıkı anlatamam :5:
hamıle oldugumu ogrenmeden evvel konu acmaya basladım hassasıyetımdenmıs yenı yenı anlıyorum,hamılelık ne zormus ya ALLAH tum hamılelere yardım etsın sabahtan berı sebeblı sebepsız 2gozum 2 cesme :14::14::14::14::14:bu duygular gecıcımı?yoksa 9ay bolemı surcek:5:

hayirli olsun hamileligin.
Hamilelikte sadece hassasiyet olmuyor sinirlilikte oluyor ve daha neler neler oluyor; ama hamilelik cok guzel. Ben de kramplar ilk zamanlar olmadi simdi de ani hareketlerde oluyor. Bulantilar insani olduruyor ya.

son adet tarıhım 11/9 2012 ayyyyyyyyy cok tesekkur ederım ya cahıllıgımı bagıslayın lutfen, okadar cok hassaslastım kı, en olmucak seyler bıle ,aklıma duser ve benı endıselendırır oldu.
bana 10haftalık olmadan ultrasonla bakamayız dedıler bende meraktan catlıyorum 10 haftalık olana kadar dusuk rıskı maksımum duzeydeymıs
yanı sımdı bana vajınal ultrasonla bakabılırlermı yarın cocugun durumunuı soylerlermı? cooooooooooooooooooook sagolun

bana 10 hafta olmadan vajinal ultrason;la bakmislardi. Ustten bebk gorunmeyecegi icin keseyi gormek icin alttan baktilar. Sen de vajinal ultrasonla baktirirsan gorunur kese.

canım arkadaşım benim çok az bi vaktim var hemen yazıp çıkayım
canım benim dediğim gibi boşuna kuruntu yapıyorsun bunları düşünme onca zamandan sonra rabbim kalbine göre verdi ve anne olacaksın inşallah bunu düşün ve mutlulugunu yaşa bu düşündüklerinin hepsi boş çıkacak ve bu agrılarda geçicek az sık dişini ve tadını çıkart rabbime şükürler olsun kendimi hamile gibi hissediyorum dedin durdun ya bak rabbimin bu defa hoşuna gitti ve egrçek hamilesin çok şükür ki bu sevinçli haberi böyle şeyleri endişe ederek geçirme baka rkadaşlarda ne güzel cevaplar yazmış rahat ve mutlu bir şekilde bebegini hayal et ve uyu tatlım öpüyorum seni bebişim :))

ben sadece ağrılar normalmi demişsiniz ya o konuda birşeyler söylemek istedim.ben hamileliğimin ilk 1-2 ayı öyle karın ağrıları çektimki.gece uykumdan uyanırdım.ben de hep bir sorun olduğunu düşünürdüm ama olmadı.merak etme.kayınpederine de sinir oldum.çok mu biliyormuş gebelikte ne zaman ağrı olduğunu falan dalga geçiyor bir de.

ıste arkadasımdan bekledıgım cvpta buydu :54::54::54::54:korkuyorum serap o belırsızlık benı cok korkutuyo evet :5:ama gecıcek ınsallah annemın degerını ıyıce anladım:43:bulantılar agrılar pıskolojı aman ALLAHIM sız annelerın hakkı odenmez gercekten de, annecığimede bugun aynı seyı soyledım:43:anacığım hamılelık ne zormus, hakkını odeyemem helal et dedım helal olsun yavruuuuuuuum dedı:43:

Ne demek hayatım her zaman yanındayım..

Evet hamilelik zor bir süreç ama o minikler için değer..
O yüzden ben oğluma hakkımı helal ediyorum..

Yasemin, sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
Öyle korkunç doğum ve hamilelik hikayelerinden uzak dur..
Sonuçta herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok..
Zaten bizim Türk hanımları,
ilk gece ve doğum hikayelerini Agatha Christie romanlarına çevirmeye bayılırlar :))))
O kadar abartırlarki bu deneyimlerini,
anlattıkları şeylerin birer korku filmi fragmanı olduğunu sanırsın.. :)))
Halbuki onlarda biliyorlar abarttıkları kadar olmadığını
ama karşısındaki tecrübesiz ya,
kendisini onun karşısında kahraman ilan etmenin yolunun bu olduğunu sanıyor.. :)))

Bana neler neler anlattılar, hiçbirine kulak asmadım..
Sadece doktorumu dinledim..
Ha bu arada doktorda çok önemli..
Sana güven veren, iletişiminizin kuvvetli olacağına inandığın bir doktor seç kendine..
Yoksa güvenmezsen hep acaba dersin..
Anlatılan efsanelere inanma,
hatta hiç dinleme ve doktorun ne diyorsa onu yap..
TEKRARLIYORUM GÜVENİLİR VE "TECRÜBELİ" doktor TERCİH ET..

Son düzenleme:
ayy yaseminn cok sevindimm ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

INSALLAH bir sorun yoktur,bence biraz evhamlanmissin sen bende senin gibiyim birinde bisey olduysa acaba bendede oldumu diye dusunurum :1: INSALLAH yoktur oyle birsey...:16::emir_bebek:

hayirli olsun hamileligin.
Hamilelikte sadece hassasiyet olmuyor sinirlilikte oluyor ve daha neler neler oluyor; ama hamilelik cok guzel. Ben de kramplar ilk zamanlar olmadi simdi de ani hareketlerde oluyor. Bulantilar insani olduruyor ya.

evet canım benım bulantılar cooooook zor hele sureklı kaygı uzuntu stres ınsanı mafedıyo ama olsun anne olmak kolaymı tesekkur ederım canım benım sagolasın ALLAH senınde bebegını saglıcakla kucana almayı nasıp etsın ınsallah...

Son düzenleme:
canım arkadaşım benim çok az bi vaktim var hemen yazıp çıkayım
canım benim dediğim gibi boşuna kuruntu yapıyorsun bunları düşünme onca zamandan sonra rabbim kalbine göre verdi ve anne olacaksın inşallah bunu düşün ve mutlulugunu yaşa bu düşündüklerinin hepsi boş çıkacak ve bu agrılarda geçicek az sık dişini ve tadını çıkart rabbime şükürler olsun kendimi hamile gibi hissediyorum dedin durdun ya bak rabbimin bu defa hoşuna gitti ve egrçek hamilesin çok şükür ki bu sevinçli haberi böyle şeyleri endişe ederek geçirme baka rkadaşlarda ne güzel cevaplar yazmış rahat ve mutlu bir şekilde bebegini hayal et ve uyu tatlım öpüyorum seni bebişim :))

ayyyyyyyyy canım benım ya sagolasın fem faceden hem buradan bana destek oldugun ıcın yerım senı ben bende senı edıyorum yumusadım keyfım yerıne geldı sayenızde:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ben sadece ağrılar normalmi demişsiniz ya o konuda birşeyler söylemek istedim.ben hamileliğimin ilk 1-2 ayı öyle karın ağrıları çektimki.gece uykumdan uyanırdım.ben de hep bir sorun olduğunu düşünürdüm ama olmadı.merak etme.kayınpederine de sinir oldum.çok mu biliyormuş gebelikte ne zaman ağrı olduğunu falan dalga geçiyor bir de.

ay canım yemın ederım ıcım cok rahatladı sızlerın sayesınde ohhhhhhhhhh ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN...
evet bende sınır oldum gorumcem geldı bugun yanı kayınpederın kızı oda dedı bendede agrılar oluyodu olur tabı:27:

kızlar okadar cok hassaslastımıkı anlatamam :5:
hamıle oldugumu ogrenmeden evvel konu acmaya basladım hassasıyetımdenmıs yenı yenı anlıyorum,hamılelık ne zormus ya ALLAH tum hamılelere yardım etsın sabahtan berı sebeblı sebepsız 2gozum 2 cesme :14::14::14::14::14:bu duygular gecıcımı?yoksa 9ay bolemı surcek:5:

slm canım cok sevindim hamile olmana allah analı babalı hayırlı evlat etsin ....

Ne demek hayatım her zaman yanındayım..

Evet hamilelik zor bir süreç ama o minikler için değer..
O yüzden ben oğluma hakkımı helal ediyorum..

Yasemin, sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
Öyle korkunç doğum ve hamilelik hikayelerinden uzak dur..
Sonuçta herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok..
Zaten bizim Türk hanımları,
ilk gece ve doğum hikayelerini Agatha Christie romanlarına çevirmeye bayılırlar :))))
O kadar abartırlarki bu deneyimlerini,
anlattıkları şeylerin birer korku filmi fragmanı olduğunu sanırsın.. :)))
Halbuki onlarda biliyorlar abarttıkları kadar olmadığını
ama karşısındaki tecrübesiz ya,
kendisini onun karşısında kahraman ilan etmenin yolunun bu olduğunu sanıyor.. :)))

Bana neler neler anlattılar, hiçbirine kulak asmadım..
Sadece doktorumu dinledim..
Ha bu arada doktorda çok önemli..
Sana güven veren, iletişiminizin kuvvetli olacağına inandığın bir doktor seç kendine..
Yoksa güvenmezsen hep acaba dersin..
Anlatılan efsanelere inanma,
hatta hiç dinleme ve doktorun ne diyorsa onu yap..
TEKRARLIYORUM GÜVENİLİR VE "TECRÜBELİ" doktor TERCİH ET..
canım arkadasım benım sende sureklı yanımda oldun zor gunlerımde sagolasın varolasın :54::54::54::54:
soyledıklerını dıkkate alıcam ve o korkuları beynımden uzaklastırmaya calısıcam:71::71::71::71::71:

ayy yaseminn cok sevindimm ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

INSALLAH bir sorun yoktur,bence biraz evhamlanmissin sen bende senin gibiyim birinde bisey olduysa acaba bendede oldumu diye dusunurum :1: INSALLAH yoktur oyle birsey...:16::emir_bebek:

tweety sagolasın canım benım:3: amın ınsallah kotu bısey yoktur,
darısı senın basına canım:34:

Son düzenleme:
arkadaslar bugun hastaneye gıttım kan tahlılıde pozıtıf cıktı, 6 haftalıkmıs bebegım :16:o benım kafama takılan durumu sordum bebek daha yenı olmaz oyle bıse dedı doktor
sukurler olsun ki:5:

arkadaslar bugun hastaneye gıttım kan tahlılıde pozıtıf cıktı, 6 haftalıkmıs bebegım :16:o benım kafama takılan durumu sordum bebek daha yenı olmaz oyle bıse dedı doktor

gözün aydın yaseminciiim.Allah sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin

îyi cok sukur hadi gozun aydinn :16:

Hamilelik ,bebek konusunda pek bilgim yok ama en azından bir sorun olsaydı doktor söylerdi heralde yani ya sen içini ferah tut hamileliğin verdiği stres duygusallıktan öte düşünüyorsun haliyle ama kendini üzme içini feah tutmaya çalış

konuyu yeni gördüm, sevindim neyse ki bişey yokmuş. allah size bağışlasın bebeğinizi.
ben hamileyken içmemem gereken bi ilacı (mide ağrısı için) yeni mezun bir doktor vermişti ve kullandım.
içmemem gerektiğini de sonradan öğrenince bi son 6 ayımı o doktora laf saymakla geçirdim, korkularım da cabası.. doktorun adı halen aklıma , eğer bebeğim doğduğunda aksi bişey olsaydı dava edicektim o derece takmıştım bu konuya :19:

Back