• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.138
330
123
Çıldırmamak elde değil ileri gidip bazen yükseliyorum bu sefer dikkat çeken ben olurum
Diğer bir sorum
Salonumda koşu bandı var üstünde ayakkabım var koşu için.buna gören kayinvalidem hiç evde ayakkabı mı olur salonun ortasında bu mu olur girişe koy gibi söylemlerde bulunarak beni kendi gibi kullanamadığı salonunun hırsını böyle arada bazen uçuk söylemler bulunarak kendini ele verdiğini düşünüyorum haksız mıyım?
Onun dışında kızıma ufak tefek iş veriyorum ?( 2) işte şimdiden alıştır? Ona iş ver ? Gibi laf ola beri gele gibi insanın sinir uçlarına adeta kürdan ile karıştırarak buraya gelip konu açmama yol açıyor
Burda haksız mıyım?

Eklentiler

• 1000033328.jpg
    1000033328.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 262
Çıldırmamak elde değil ileri gidip bazen yükseliyorum bu sefer dikkat çeken ben olurum
Diğer bir sorum
Salonumda koşu bandı var üstünde ayakkabım var koşu için.buna gören kayinvalidem hiç evde ayakkabı mı olur salonun ortasında bu mu olur girişe koy gibi söylemlerde bulunarak beni kendi gibi kullanamadığı salonunun hırsını böyle arada bazen uçuk söylemler bulunarak kendini ele verdiğini düşünüyorum haksız mıyım?
Onun dışında kızıma ufak tefek iş veriyorum ?( 2) işte şimdiden alıştır? Ona iş ver ? Gibi laf ola beri gele gibi insanın sinir uçlarına adeta kürdan ile karıştırarak buraya gelip konu açmama yol açıyor
Burda haksız mıyım?
Siz başlık bulamamissiniz ben de yazacak bişey bulamadım iyi mi :) resme takılı kaldim o ney ki öyle ya

2 yaşındaki çocuk işten ne anlar aşırı saçma bir kadın erkek çocuğu olsa aynı şeyi yapmaz. Prenses olacak benim kızım alışmasın çocukluğunu yaşasın diyin geçin
Sorun da burda 4 erkek var hepsi de gayet iş bilen tutan temizlik disiplin vs bunu kendine yoruyor çocukları öyle olunca da söz hakkı olduğuna inanıyor

buna gören kayinvalidem hiç evde ayakkabı mı olur salonun ortasında bu mu olur girişe koy gibi söylemlerde bulunarak beni kendi gibi kullanamadığı salonunun hırsını böyle arada bazen uçuk söylemler bulunarak kendini ele verdiğini düşünüyorum haksız mıyım?
Bu nasıl bir cümledir allaseniz?

Back
X