BASKILAMA YÖNTEMİYLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖREN VAR MI ?

Devlet olduğundan heralde birde sefa hocanın hastası çok,kist varken uygun tedavi yapamamış,üzüldüm canım bakalım ben neler göreceğim,özele gücüm yok el mecbur gidiyorum bende.ceylani bende beğenmiyorum orda beklerken gördüm hastalara ters yapıyor surekli

insallah senin için her sey yolunda gitsin oradaki yolculuğun kısa sursun insallah

Ne zaman transfer oldunuz,süreci ni bekliyorsunuz şuan,baskılama yöntemi başarılı deniyor,umarım bizim içinde öyle olur
Martta transfer oldum 32 haftalık hamileyim şuanda darısı size inşallah umarım en kolay şekilde hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Martta transfer oldum 32 haftalık hamileyim şuanda darısı size inşallah umarım en kolay şekilde hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Maşallah maşallah böyle güzel haberler alınca inanılmaz mutlu oluyorum.saglikla büyüsün inşallah,Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.moral oldunuz

Arkadaşlar,dr bana baskılama yöntemi yapacağız genelde amh düşük hastalara yapıyoruz dedi ama çok da birşey demedi,bu süreç uzun mu olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…