Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi Başkent üniversitesi hastanesinde şubat /2018 Tüp bebeğe başlayanlar
- Konu Sahibi Azadekin
- Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Bu ay değil ancak 1 ay sonra başlatacağını söyledi Hulusi Hoca sen hangi Dr la başladın acaba
Merhabalar bende Mart ayında tup bebek yapacağım göğsen hoca da sorun neydi sizde
Başlayan varsa haberleşelim arkadaşlar?
ben başlamıştım doktorum Hulisi Bey di, çok memnun kaldım sadece hulisi beyden değil hastanedeki embriyo ekibide çok ilgililer. Hulisi bey ve ekibi gerçeten çok güler yüzlüler biraz kalabalık ama mutlaka gün içinde muayene oluyorsunuz önemli olan erken gitmek. Yaklaşık 16 gün sürdü. Sonrasını bol bol dinlenmeyle geçirdim Allah a Şükürler olsun sonuçlarımda olumlu geldi. İlk denememdi. Bu duyguyu Allah herkese tattırsın İnşallah.
- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Bende dr umdan memnunum ve güvenim tam bakalım hayırlısı. Sizin adınıza çok sevindim maşallah tebrik ederimSizin sorun neydi acababen başlamıştım doktorum Hulisi Bey di, çok memnun kaldım sadece hulisi beyden değil hastanedeki embriyo ekibide çok ilgililer. Hulisi bey ve ekibi gerçeten çok güler yüzlüler biraz kalabalık ama mutlaka gün içinde muayene oluyorsunuz önemli olan erken gitmek. Yaklaşık 16 gün sürdü. Sonrasını bol bol dinlenmeyle geçirdim Allah a Şükürler olsun sonuçlarımda olumlu geldi. İlk denememdi. Bu duyguyu Allah herkese tattırsın İnşallah.
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Merhabalarr sizde sorun neydi acbebaBende dr umdan memnunum ve güvenim tam bakalım hayırlısı. Sizin adınıza çok sevindim maşallah tebrik ederimSizin sorun neydi acaba
- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Bende sorun yoktu eşimde haraket yoktu ilk başladığımızda. Şimdi de benim amh düştü onuda anlamadım testtenmi ya da bu kadar hızlımı düşüş gösteriyor ama 1.4 ten 2 ay içinde 0.99 a düştü moralim çok bozukMerhabalarr sizde sorun neydi acbeba
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Bende sorun yoktu eşimde haraket yoktu ilk başladığımızda. Şimdi de benim amh düştü onuda anlamadım testtenmi ya da bu kadar hızlımı düşüş gösteriyor ama 1.4 ten 2 ay içinde 0.99 a düştü moralim çok bozuk
Allah yardımcın olsun streste etkilemiş olabilir
- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 33
- 35
bende şubatta başlayacam inşallah hulusi hocayla değerlerim iyi olursa hsg histeroskopi biopsi hormon vitamin testleri kilo değerlendirmesi herşey iyi olursa başlayacak inşallah sonuç iyi olur 2. denemem olacak sebep amh düşüklüğü. amh düşüklüğü için rapor çıkartıcaz hangi evraklar gerekiyo ne kadar sürede çıkıyor bilgisi olan var mı hanımlar
- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Öncelikle hayırlı olur inşallah herşey yolunda gider sizin için. Amh kaç sizin acaba? amh düşüklüğü rapor için gerekli evraklar sekreter bilgi vermesi lazım aslında ya da gizem hanım a danışın ki eksik evrak çıkmasın sonra uğraşmayın onca stresin arasında.Daha önceki denemeniz nerede yapıldıbende şubatta başlayacam inşallah hulusi hocayla değerlerim iyi olursa hsg histeroskopi biopsi hormon vitamin testleri kilo değerlendirmesi herşey iyi olursa başlayacak inşallah sonuç iyi olur 2. denemem olacak sebep amh düşüklüğü. amh düşüklüğü için rapor çıkartıcaz hangi evraklar gerekiyo ne kadar sürede çıkıyor bilgisi olan var mı hanımlar
- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 33
- 35
aminnn inşallah amh 0,50 1 in altında olursa rapor veriliyor önceki denemem anatolia da oldu ancak ne hormonlarım ne rahim filmi vs ne diğer tetkikleri göz önünde bulundrmadan 10 milyarı alıp bir sonraki para kim diye bakıyorlar yüzler gülüo ama emin olun bize para olarak bakıyolar tavsiye etmem ben kesinlikle sekreterle görüşücm evet bgn baklım hangi evraklar gerekli:)Öncelikle hayırlı olur inşallah herşey yolunda gider sizin için. Amh kaç sizin acaba? amh düşüklüğü rapor için gerekli evraklar sekreter bilgi vermesi lazım aslında ya da gizem hanım a danışın ki eksik evrak çıkmasın sonra uğraşmayın onca stresin arasında.Daha önceki denemeniz nerede yapıldı
- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Bende anatolia yı kesinlikle düşünmüyorum iyi yorumda duymadım maalesef öyle şeymi olur araşırmadan etmeden direk tüp bebek mi yapılıraminnn inşallah amh 0,50 1 in altında olursa rapor veriliyor önceki denemem anatolia da oldu ancak ne hormonlarım ne rahim filmi vs ne diğer tetkikleri göz önünde bulundrmadan 10 milyarı alıp bir sonraki para kim diye bakıyorlar yüzler gülüo ama emin olun bize para olarak bakıyolar tavsiye etmem ben kesinlikle sekreterle görüşücm evet bgn baklım hangi evraklar gerekli:)
- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 33
- 35
Merhabalar bende Mart ayında tup bebek yapacağım göğsen hoca da sorun neydi sizdd
Canım erkek faktörü. Ağır Oat.
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Canım erkek faktörü. Ağır Oat.
Aynen bizim sonucumuzdada şiddetli oligoastenoteratzoosperm yaziyordu aynı problem.herhalde be zman baslayacaksn tedaviye
Biz başladık canım yumurta da toplandı bende ama bugün karnımda ağrı ve gergin bi şişlik var korkuyorum bi şey mi oldu diye..Her şey yolunda giderse cumartesi transfer olacak Allahın izniyle.Aynen bizim sonucumuzdada şiddetli oligoastenoteratzoosperm yaziyordu aynı problem.herhalde be zman baslayacaksn tedaviye
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Ayyy hadi hayırlısı Allah yardımcın olsunnn benum korkum hafiflemis olsada hala yenemedim çok stresliyimBiz başladık canım yumurta da toplandı bende ama bugün karnımda ağrı ve gergin bi şişlik var korkuyorum bi şey mi oldu diye..Her şey yolunda giderse cumartesi transfer olacak Allahın izniyle.
Neyden korkuyorsn tam olarak?Ayyy hadi hayırlısı Allah yardımcın olsunnn benum korkum hafiflemis olsada hala yenemedim çok stresliyim
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Bilmiyorum ilk denemem olacak herhalde ondan inan bazen kalbim sıkışıyor sanki.. canım senin amh nasıldı ve embriyolar hakkında bilgi verdiler miNeyden korkuyorsn tam olarak?