Başkent buluşma fotaları

ayyyyyyyyyyyy bu resimler ne hepiniz suratınızı asmışsınız hiç hoş çıkmamış

neyse genede güzel birgünmüş kıskanmadım yanlış anlaşılmasın ama hiç eglenmemiş gibisiniz alsanaalsanasmile

kandinize iyi bakın sizi özledimmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

sen yoksun diye üzüldük oyüzden eglenemedik kıskanc gaci nerdesin kayıp kentin prensesi ulaşılmaz olmuşun bizde seni çok özledik öpüldün şeker kızınada selam

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktana.sa.s.

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞenizŞeniz:sm_cool:a.s.

tombişim buralardayımda kızımın işleriyle uğraşıyorum bide misafirlerim var anlayacagın yoğunum bende sizleri özledim

bu aralar giremiyorum sizleri gördüm ben yokum diye üzüldüm kendinize iyi bakın

anladım beni özlemedinsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ama ben seni özlediğimi söyledimŞeniz

nurşen ablacım bende sende hissettiğimiz gibi yaşıyoruz merak etme nufus kağıdını ben kaybettim yaşımıda bilmiyom tahminim 30 falan gerçi aynı yaşdayız belki sen benden 2 yaş büyüksündür okadar

ÇOK ÖPÜYORUM SENııııııııııı

yok canım yanlışın var sen 30 değilsin ben yakında belkim 30 oluruma.sŞenizŞenizŞeniza.s.

Tutkularının tutuklusu,heveslerinin hükümlüsü,isteklerinin esiri olmayanlar tutkularını,heveslerini, isteklerini yok etmeyenler....başkalarının tutkularına,heveslerine,isteklerine esir düşmeyenler.....uyanının artık sabah oldu ve güneş doğdu… gününüz aydın olsuna.s.

a.s.ablam benimmmmmmmmmmm

canım seni anlıyorum telaşen var ama tatlı telaş bunlar darısı başımıza inşallah rabbim banada nasip etsin böyle güzel işlerle ugraşmayı sanada kolay gelsin girdapım bizim yapacagımız birşey olursa elimden geleni yapmaya hazırım hiç çekinme vebali günahı boynuna öpüyorum

tombiki dün msn den çabuk mu çıktın?Şenizgünün hoş olsun ay balama.sa.s.
evet ablacım çabuk çıktım eşim evde misafirim geldi oyüzden acil çıktım sana hoşçaka<l bile diyemedim benim ev dublex pc yukarda misafiri aşagıda bırakıp çıkamadım kusura bakma öpüyorum

evet ablacım çabuk çıktım eşim evde misafirim geldi oyüzden acil çıktım sana hoşçaka<l bile diyemedim benim ev dublex pc yukarda misafiri aşagıda bırakıp çıkamadım kusura bakma öpüyorum

günaydın canım,bende seni öpüyorum,günün hoşolsunŞeniza.s.

ankaram güzelll yarınlar sizeeeeolumunekankayizsmile
arkadaşlarımıda öptümmm onlar kendini bilyorlar zatennnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…