Başkent buluşma fotaları

allah dostluğunu daim eylesinnnn
eylülcüm facede görmüştüm fotolarını ne güzel buluşmuşsunuzzz

ANAM ANKARAMIN GÜZEL BAYANLARI HEP ORAMI TOPLANMIŞ.HEPİNİZE MAŞALLAH VALLLA.KALİŞİMa.s.HER ZAMANKİ GİBİ SEN ÇOK TATLISIN.BU SEFERDE GELEMEDİM .
eneeeee kıs gamzeeee nerelerdesin sen zilli :asigim::1hug:
özledim vallaha kıs, neden gelmiyorsun artık, yoksa bizi hiç sevmiyormusun seeenn:sinifsinif::sinifsinif:

ESMERİM BİDENEM ÖZLEDİYSEN ŞUBATTA GELKİ GÜL CEMALİNİ GÖREK ŞEKERİM:1hug:
BİZDE SENİ ÖSLEDİK VALLA, BÖÖÖLE TELEFONLA FALAN OLMUYO YANİİ HABERİN OLSUN :asigim::1hug:a.s.

][/SIZE][/FONT][/B]
-tatlicadiarzu-cemalimi görecen demiiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ama ben seni gercekten görmek istiyommmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
elbet bende gelcem birgünnnnnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile[/QUOTE]
şaaka maka değil esmerim valla özledim inanki:asigim::1hug:
hem sözün var bize unutma ''gelinide alıp gelecem'' demiştin hatırlatırım sana:asigim::1hug:a.s.

allah dostluğunu daim eylesinnnn
eylülcüm facede görmüştüm fotolarını ne güzel buluşmuşsunuzzz
amiiin sevalciğim sağol canım,
eylül b enim kaymağımdır çok severim kendisinide canım o benim canım:asigim::1hug:
bir tanısan gerçekten kaymak gibidir inankia.s

bynazarlikpl5.jpg

SOĞUK BİR KIŞ GÜNÜNDE SICACIK BİR BULUŞMA

resim061lh.jpg

maşallah....süpersiniz yine..yüreğinize sağlık..tombiş ablam..kalişm..yanımda olsaydınız dayanamaz kucaklayıverirdim vallahi..öyle cansınız ki...dostluğunuz daim olsun..dilek ablacıım sizi istemeyerek üzdüysem ne olur affedin..zannediyorum bir sorun oldu..gönlümün kapıları ardına kadar açık buradaki tüm dostlarıma ve tabi size de..arkadaşlık isteğimi yanıtlarsanız daha fazla yardımcı olabilmeyi dilerim..allaha emanet..

HAT-EL-YAZMASI-TESHIPLI-MASALLAH__13385954_0.jpg

bu kareden olacakdımmmmmmmmafoldumben
ama olmadım ya bu nekadar şanssızlıkkkkkkkkkbilmiyorumkismile
gönlümü<zde yüregimizdeydin esmerim üzülme bukadar hasta felan olursun mazallah bidahaki buluşmaya gelemezsin kendini şanssız görme bizler çok şanslıyızki kkda buluşturdu kader bizi seni çok seviyorum bi öpem demişsin al uzattım nanamı öp bari

maşallah....süpersiniz yine..yüreğinize sağlık..tombiş ablam..kalişm..yanımda olsaydınız dayanamaz kucaklayıverirdim vallahi..öyle cansınız ki...dostluğunuz daim olsun..dilek ablacıım sizi istemeyerek üzdüysem ne olur affedin..zannediyorum bir sorun oldu..gönlümün kapıları ardına kadar açık buradaki tüm dostlarıma ve tabi size de..arkadaşlık isteğimi yanıtlarsanız daha fazla yardımcı olabilmeyi dilerim..allaha emanet..

HAT-EL-YAZMASI-TESHIPLI-MASALLAH__13385954_0.jpg
benim gönlüde yüregide engin pınarım duyar duymaz nasılda uçmuş gelmiş rabbim seni iki cihanda aziz eylesin duygular karşılıklı seni aramızda görmekten ne kadar mutlu oluruz bilemezsin bukez ısrar etmedim eşin gelecek diye havalarda soguk mavisuyumada kıyamam az biraz bahar gelsin bak zorla getirecem seni buraya dilek52 nin izmirden kızısı torunuşu geldi o yüzden sana cvp veremeyebilir hatırlatıyım dedim rabbim tekrar sagsalim kavuştursun kocişini öpüyorum ablası haaaaaa gözümden kaçmadı yeni tarifler eklemişin enişteyemi yaptın o mamalardan bende isteremmmmmmm

benim gönlüde yüregide engin pınarım duyar duymaz nasılda uçmuş gelmiş rabbim seni iki cihanda aziz eylesin duygular karşılıklı seni aramızda görmekten ne kadar mutlu oluruz bilemezsin bukez ısrar etmedim eşin gelecek diye havalarda soguk mavisuyumada kıyamam az biraz bahar gelsin bak zorla getirecem seni buraya dilek52 nin izmirden kızısı torunuşu geldi o yüzden sana cvp veremeyebilir hatırlatıyım dedim rabbim tekrar sagsalim kavuştursun kocişini öpüyorum ablası haaaaaa gözümden kaçmadı yeni tarifler eklemişin enişteyemi yaptın o mamalardan bende isteremmmmmmm

ifeeettt:utangac: kocişime yaptım o mamalarıııı..baktım benden zayıf olmuş..dur bakiim dedim benden hızlı gitmeee:mymeka: kaydirigubbakcemile3

biliosn ben 126dan 105e düştm..o 114 ten 100 e inmiş..dur bakiim az bekle sen dedim:roflol:..işte bööle ablacığmm..

ifeeettt:utangac: kocişime yaptım o mamalarıııı..baktım benden zayıf olmuş..dur bakiim dedim benden hızlı gitmeee:mymeka: kaydirigubbakcemile3

biliosn ben 126dan 105e düştm..o 114 ten 100 e inmiş..dur bakiim az bekle sen dedim:roflol:..işte bööle ablacığmm..
oh iyi etmişin sefanız olsun afiyet bal kaymak olsun nede olsa enerji kaybetmişinizdir havalarda soguk eeeeeee kilo kaybıda var şöyle bol enerjili limonatalar yapsaydın bak eniştemize iyi bak sonra karışmam hemen hemen kilolar dengelenmiş sen hala o dedigine devam ediyomusun ben cesaret edemedim pınarım

oh iyi etmişin sefanız olsun afiyet bal kaymak olsun nede olsa enerji kaybetmişinizdir havalarda soguk eeeeeee kilo kaybıda var şöyle bol enerjili limonatalar yapsaydın bak eniştemize iyi bak sonra karışmam hemen hemen kilolar dengelenmiş sen hala o dedigine devam ediyomusun ben cesaret edemedim pınarım

:utangac: :kedi: :utangac:dewm ediorm ablacıım..kan değerlerimde hiçbir anormallik yok..karaciğer problemim tamamen normale döndü..trigliseridm 240 dan 115 e düştü..turp gibiim bin şükür rabbime..bizim hastane de bunu kullanan çok kişi var ablam kimse de bir sorun olmadı..ama ben ısrar etmiim tabi..sen içine sindirirsen kendine kabul ettirebilirsen yap bunu..

:utangac: :kedi: :utangac:dewm ediorm ablacıım..kan değerlerimde hiçbir anormallik yok..karaciğer problemim tamamen normale döndü..trigliseridm 240 dan 115 e düştü..turp gibiim bin şükür rabbime..bizim hastane de bunu kullanan çok kişi var ablam kimse de bir sorun olmadı..ama ben ısrar etmiim tabi..sen içine sindirirsen kendine kabul ettirebilirsen yap bunu..

pınarım neyse ozelden istiyorum ozelden tarifiniiiyerimseniben
bende kara çiğer yağlaması var bi türlü düşmüyorrrralsanaalsanasmile

Aranızda olamadığım için çok üzüldüm,Kalimera arkadaşım geçmiş olsun dileklerine çok teşekkür ederim,Yine ayrıcalığın belli oldu,sevgilerimi sunar inşallah gelecek toplantıda aranızda olurum.

maşallah size bomba gibisiniz :lepi:
güsel Ankara'mızı en güzel şekilde temsil etmişiniz ..
kalimeracım mıhtarım organizatörüm, nursenim, dünyanın en güzel iyilik perisi, dilekcim yasmin sultan ,serseri çiçek sizi görmek ne güzel :asigim: ,
anacım ne ediyosunuzda bu kadar güzel , genç ve hoş görünüyorsunuz hele şu işin sırrını birde bana deyin bakeem :delphin:..
bu arada orda en son fotoda kendinin eylül olduğunu iddaa eden şahsiyet fisfisfis ,
sen eylül değilsin , benim eylülüm sarı kafaydı sen kimsin :1no2:,
eylüle ne yaptın ? yedinmi onu ? , eylül nerdeeeemafoldumben

Başkentimin hatunlarına bak yahu muhteşemler muhteşem.Dostluklarınız baki olsun İnşallah

maşallah size bomba gibisiniz :lepi:
güsel Ankara'mızı en güzel şekilde temsil etmişiniz ..
kalimeracım mıhtarım organizatörüm, nursenim, dünyanın en güzel iyilik perisi, dilekcim yasmin sultan ,serseri çiçek sizi görmek ne güzel :asigim: ,
anacım ne ediyosunuzda bu kadar güzel , genç ve hoş görünüyorsunuz hele şu işin sırrını birde bana deyin bakeem :delphin:..
bu arada orda en son fotoda kendinin eylül olduğunu iddaa eden şahsiyet fisfisfis ,
sen eylül değilsin , benim eylülüm sarı kafaydı sen kimsin :1no2:,
eylüle ne yaptın ? yedinmi onu ? , eylül nerdeeeemafoldumben

949457089352181_1260897286.png

Back