Başkent buluşma fotaları

kalimde beni aradı telfonla katıldım artı yetinmedim nurşen ablamıda aradımmm
bende telfonla katıldım ya şekerlervereliniortak
hepinizi görmekt en mutlu mesut oldun yerimseniben
sizleri ne kadar ozlemişimmmohaoldumsmile
resimleriden anladımohaoldumsmile
en büyük süprizi ben yapıcak tımmboshayallersmile
size ama hafa şartları el vermedi arabamızın zinçiri yoktu ceza almayalım diye yola cıkmadıkkk:olmaz:
işte oyle bende gelmdim üzgününüm arkadaşlarrrrrrkaydirigubbakcemile
-----------------------------tek tek isim saymıyorum hepinizi
çok seviyorummmmmmolumunekankayizsmile

GERÇEKTEN SEVİYON MU?a.sopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şeniza.s.:nazar:

maşallah hepinize harika görünüyorsunuz .ben bu aralar sağlık problemlerimden dolayı katılamıyorum.inşallah önümüzdeki buluşmalarda bende olacağım.hepiniz çokkkkk özledim.

GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN CANIM,EMİN OL Kİ ÇOK ÖZLEDİKKKKKKKKKKKKKKKkaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniza.s.:nazar:

özledim hepinizi ya senağlama
dıptıs ben :çok üzgünüm:
uuuf bir fırsat bulsamda keşke tekrar gelsem :çok üzgünüm:
öpüyorum sizlerisenağlama

olumunekankayizsmile:enbuyukkk:bende sizleri çok sevdim değerli arkadaşlarım elbet buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak hepinizi saygıyla kucaklıyor sevgi ile öpüyorum

GÜNAYDIIIIIN ANKARA VE ANKARANIN EN GÜZEL HATUNLARIIIIIIopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKİİİİM KIZLAAR:lepi:

BEN HAFTA SONU DOPİNĞ ALDIMYA ONUN İÇİN BÖÖÖLE NEŞELİ BAŞLIYORUM HAFTAYA:teytey::dance::sm_cool: :lepi:

SİSDE GELİN BULUŞMAYA, SİSLERDE DOPİNG ALIN CANLARIM :lepi: ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM :lepi:

ha bu arada okyanusumda aranıza renk katmış o benim dünya tatlısı çoçuklarımın halasıdır:nazar:
EVET ALKİMCİĞİM OKYANUS BAHSETTİ SENDEN a.s ŞUBAT BULUŞMASINA OKYANUSLA BİRLİKTE SENİDE BEKLİYORUZ CANIMCIM :asigim::1hug:a.s.

Güzel zaman geçirmenize çok sevindim.Sevgiler.

NARI CİHANIIIIM TEŞEKKÜRLER CANIM BENİM, KIZLAR NARDA TELEFONLA KATILDI ARAMIZA,
BİZİ ÇOOOOK MUTLU ETTİN ARKADAŞIM SENİ ÇOOOK SEVİYORUM CANIM BENİİM:asigim::1hug:a.s.

maşallah hepinize harika görünüyorsunuz .ben bu aralar sağlık problemlerimden dolayı katılamıyorum.inşallah önümüzdeki buluşmalarda bende olacağım.hepiniz çokkkkk özledim.
NURANCICIĞIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,
HAYIRDIR NEYİN? VAR NE OLDU SANA? NAZARLARAMI GELDİN CANIM?
İNŞALLAH ŞUBATTA BEKLERİZ SENİ O ZAMANA KADAR İYİLEŞ OLURMUa.s
ÖPTÜM SENİ KOCAMANNN :1hug:a.s.

size ama hafa şartları el vermedi arabamızın zinçiri yoktu ceza almayalım diye yola cıkmadıkkk:olmaz:
ESMERİM BİDENEM ÖZLEDİYSEN ŞUBATTA GELKİ GÜL CEMALİNİ GÖREK ŞEKERİM:1hug:
BİZDE SENİ ÖSLEDİK VALLA, BÖÖÖLE TELEFONLA FALAN OLMUYO YANİİ HABERİN OLSUN :asigim::1hug:a.s.

özledim hepinizi ya senağlama
dıptıs ben :çok üzgünüm:
uuuf bir fırsat bulsamda keşke tekrar gelsem :çok üzgünüm:
öpüyorum sizlerisenağlama
ENEEEE DIPTIIIIS KIS NİYE İSMİN CİSMİN DENİŞTİ SENİN:uhm:
KAÇAK MISIN YOĞSAM HAYIRDIR:uhm: ANKARAYA NE ZAMAN GELECEN HABER ET YETER DATLUM BENİM,
HEMEN AYARLARIZ BİR BULUŞMA :asigim::1hug:a.s.

olumunekankayizsmile:enbuyukkk:bende sizleri çok sevdim değerli arkadaşlarım elbet buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak hepinizi saygıyla kucaklıyor sevgi ile öpüyorum
OKYANUSCUĞUM BİZLERDE SENİ TANIMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUK İNANKİ :asigim::1hug:
İNŞALLAH BUNDAN SONRA SENDE HEP ARAMIZDA OLACAKSIN CANIMCIM:1hug:
GELİNİDE AL GEL OLURMU, BENDE SENİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM GÜLER YÜZLÜ ARKADAŞIM BENİM,
GERÇİ BULUŞMAYA BİRAZ GEÇ GELDİN AMA HEMEN KAYNAŞTIK VALLA,
SANKİ KIRK YILDIR TANIYOMUŞUZ GİBİ DEĞİLMİ :asigim::1hug:a.s.

Ankara'nın ağır topları buluşmuş gene :umursamaz: aman hiç kıskanmadım zaten gelecektimde gelmedim özleyin beni anacım biraz kaydirigubbakcemile5

Hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz hanımlar dostluklarınız hep kalıcı olması dileğimle :nazar: hepinize kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

Ankara'nın ağır topları buluşmuş gene :umursamaz: aman hiç kıskanmadım zaten gelecektimde gelmedim özleyin beni anacım biraz kaydirigubbakcemile5

Hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz hanımlar dostluklarınız hep kalıcı olması dileğimle :nazar: hepinize kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

AMİİİİİİN, TEŞEKKÜRLER CİĞERİİİM bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
GEL ARTIKIN ŞEKCİM ÇOK ÖZLEDİK ÇOOOOKKolumunekankayizsmile:1hug:a.s.

ay ayyy ayyyyyy bahaneye bak yok hava şartlarıymışta yok zincir yokmuşta yok ceza yerlermişte mişmişte mişm iş bikerem şehirler arası yollar hep tuzlanır bu bir zincir 15 liralık bişey cumartesi heryer açık oldugu için kolay temin edilir bu ikiiiii cezayı biz ödemeye razıydık buda üçççççççççççççç bana terennüm etme paşa gönlüm çekmedi de sen şuna banane hiç kimseler karışmasın bu benim davam ben onu çok merak ediyorum özlüyorum ona sarılmak istiyorum o yüzdende sitem ediyorum işte canım arkadaşım hepsi şaka özlemim gerçek tabiki senin sıkıntı çekerek buraya gelmen elbette içimize sinmez kış günü ne olur ne olmaz geç olsunda güç olmasın canım inşallah bidahaki sefere vuslat hasıl olur seni çok ama çok seviyorum öpüyorum kardeşim ailene selamlar

a.s.

canım seninde nicte 39 var yoksam biz gardaş mıyık?opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.:nazar:

ANAM ANKARAMIN GÜZEL BAYANLARI HEP ORAMI TOPLANMIŞ.HEPİNİZE MAŞALLAH VALLLA.KALİŞİMa.s.HER ZAMANKİ GİBİ SEN ÇOK TATLISIN.BU SEFERDE GELEMEDİM .

ENEEEE DIPTIIIIS KIS NİYE İSMİN CİSMİN DENİŞTİ SENİN:uhm:
KAÇAK MISIN YOĞSAM HAYIRDIR:uhm: ANKARAYA NE ZAMAN GELECEN HABER ET YETER DATLUM BENİM,
HEMEN AYARLARIZ BİR BULUŞMA :asigim::1hug:a.s.

yok yok nick değiştirdim ablacım zemuszemus
düşünüyorum ama gelemiyorumki bir türlü:gitme:

ay ayyy ayyyyyy bahaneye bak yok hava şartlarıymışta yok zincir yokmuşta yok ceza yerlermişte mişmişte mişm iş bikerem şehirler arası yollar hep tuzlanır bu bir zincir 15 liralık bişey cumartesi heryer açık oldugu için kolay temin edilir bu ikiiiii cezayı biz ödemeye razıydık buda üçççççççççççççç bana terennüm etme paşa gönlüm çekmedi de sen şuna banane hiç kimseler karışmasın bu benim davam ben onu çok merak ediyorum özlüyorum ona sarılmak istiyorum o yüzdende sitem ediyorum işte canım arkadaşım hepsi şaka özlemim gerçek tabiki senin sıkıntı çekerek buraya gelmen elbette içimize sinmez kış günü ne olur ne olmaz geç olsunda güç olmasın canım inşallah bidahaki sefere vuslat hasıl olur seni çok ama çok seviyorum öpüyorum kardeşim ailene selamlar

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizbeni merak edermişde tömbişimmmm gel seni bi öpemmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
yok anam bahane değil bügün eşim dört saatte gelmiş ankarayaaa elma dağ feleketmişşşş orda kaldı bügün eşimmm gelmediiiiiiii:bbo::bbo::bbo::bbo:

ESMERİM BİDENEM ÖZLEDİYSEN ŞUBATTA GELKİ GÜL CEMALİNİ GÖREK ŞEKERİM:1hug:
BİZDE SENİ ÖSLEDİK VALLA, BÖÖÖLE TELEFONLA FALAN OLMUYO YANİİ HABERİN OLSUN :asigim::1hug:a.s.

][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]-tatlicadiarzu-cemalimi görecen demiiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ama ben seni gercekten görmek istiyommmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
elbet bende gelcem birgünnnnnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizbeni merak edermişde tömbişimmmm gel seni bi öpemmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
yok anam bahane değil bügün eşim dört saatte gelmiş ankarayaaa elma dağ feleketmişşşş orda kaldı bügün eşimmm gelmediiiiiiii:bbo::bbo::bbo::bbo:
evet merak ediyorum ama senide tehlıkeye atamam canım şakaydı benimki zaten hava şartları zor budurumda acil olmadıgı sürede yola çıkmamak lazım öpüyorum canım benim

Back