- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
Arkadaşlar birbirinin eksiğini tamamlar işteKısır bir hikaye olmuş. gibi emojilerle renklendirebilirdin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar birbirinin eksiğini tamamlar işteKısır bir hikaye olmuş. gibi emojilerle renklendirebilirdin.
ortada umarim bir adam da vardir.Acizce devletin ağır aksak işleyen kurumunu istismar ediyor diyelim. Son çırpınışları. Şimdiden gelinlik nikah salonu bakmaya başladık. Hatta yemek menüsüne bile karar verdik. Nereye tayin isteyecegimize kadar. Onun gelecek planlarinda ben varım. Biz zaten mutluyuz. Çocuk olursa güzel olur olmasa da iki kişilik kocaman dünyamız var.
Aman bıktım bunlardan biri gidiyor biri geliyor. Allah islah etsin topunu. Ne halleri varsa görsünlerBi el at şuraya ceycey
Metres diyo bébé diyo karısı boşanmiyo diyo
Elin kocasının kendi kocası olmadığını bile bilmiyor boşver.Anatomisini bilmeyen jinekolog kesiliyor başımıza.
Aaa biz seni bukadarcik kısacık bi özetlemek yap diyemi çağırdıkAman bıktım bunlardan biri gidiyor biri geliyor. Allah islah etsin topunu. Ne halleri varsa görsünler
Ninem 63 yaşında kuran ogrenmisElin kocasının kendi kocası olmadığını bile bilmiyor boşver.
aha gitti benim dikisler yine aahahahaha aglicamDomatesiz biz şu an.
Mücadele saati.Ben kaçar. Kocisim çağırıyor. Uyuma vakti.
En azından halis muhlis legal bi domatesizaha gitti benim dikisler yine aahahahaha aglicam
anlamiyor hanimefendi kocasi yok, belki ortada bir adam bile yok fakat asiri hirs ve uzuntuden var saniyor :/
ve evet biz domatesiz suan asahahahhaga
Bayrağı sana devredeyim. İyice bir linçleAaa biz seni bukadarcik kısacık bi özetlemek yap diyemi çağırdık
Metres konusunda tüm KKArkadaşlar birbirinin eksiğini tamamlar işte
Biz hallettik o işideBayrağı sana devredeyim. İyice bir linçle
El birliğiyle sinirlendirdik isteMetres konusunda tüm KK
Bir konu ilk kez kıskanıyorsunuz, çekemiyorsunuz, kadın kadının düşmanı, Allah kınayanların başına versin şeklinde kapanmadı. Bizi bırakıp sevişmeye gitti.El birliğiyle sinirlendirdik iste
Oda mücadele vermeye gitti
Olay güzel bisekilde sonlandırdıBir konu ilk kez kıskanıyorsunuz, çekemiyorsunuz, kadın kadının düşmanı, Allah kınayanların başına versin şeklinde kapanmadı. Bizi bırakıp sevişmeye gitti.
Yok ya kocası olsa sevişirdi ama onun değil elin kocası olduğu için düşüp kalkar, yiyişir, zina eder filanBir konu ilk kez kıskanıyorsunuz, çekemiyorsunuz, kadın kadının düşmanı, Allah kınayanların başına versin şeklinde kapanmadı. Bizi bırakıp sevişmeye gitti.
E başka ne yapacaktı konumu gereği bir nevi görevBir konu ilk kez kıskanıyorsunuz, çekemiyorsunuz, kadın kadının düşmanı, Allah kınayanların başına versin şeklinde kapanmadı. Bizi bırakıp sevişmeye gitti.
Başka bir kadının kocası çağırdı, o da gitti. Aynı sokakta otursalar komşunun kocası çağırmış oluyor mesela.Bir konu ilk kez kıskanıyorsunuz, çekemiyorsunuz, kadın kadının düşmanı, Allah kınayanların başına versin şeklinde kapanmadı. Bizi bırakıp sevişmeye gitti.