- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susmaliyim susmalıyımMücadeleyi nerede ediyorsunuz?
Gizliyorlar tabii ki. Çevrelerine söyleyemezler ki. Burada kocam kocam der ancak.Valla pes diyorum size
Utanmadan ahlaksizliginizin üstüne çıkmak için herkese çen çen laf yetiştiriyosunuz.
Biz sizi tanımıyoruz gormuyoruz bukadar tepki veriyorsak yaşadığınız ortamdaki insanlar etrafinizdakiler nasıl tepki veriyo acaba
Çocuk da yaparım, kariyer de demek istiyor bu arkadaşAynı iş yerindelermiş bir de. Etik dışı olmayı da geçmiş ya böyle bir şey olamaz.
Siringayla tüpe sperm ulaştırabilmek için o siringayi rahme kadar sokmak lazım ki mümkün değil o. Şırınga penisin işini yapmaktan öteye gidemez. Vajina eşit değildir rahim.Siringa penise göre daha tazyikli itiyor. Bu yüzden hamile kalan çok. Tüpe daha hızlı ulaştırıyor. Yurt dışında bunun için kitler bile var.
Çok ciddiye alınmayacak bir yöntem değil ki
@ koy başına#ceycey0406
Böyle mi oluyo nasıl oluyo
Ay merak ettim
Anatomisini bilmeyen jinekolog kesiliyor başımıza.Siringayla tüpe sperm ulaştırabilmek için o siringayi rahme kadar sokmak lazım ki mümkün değil o. Şırınga penisin işini yapmaktan öteye gidemez. Vajina eşit değildir rahim.
Kociş olmayan kociş diyeceksin.Ben kaçar. Kocisim çağırıyor. Uyuma vakti.
Hadi karıcım yatalım dediyse hiç üstünüze alınmayınBen kaçar. Kocisim çağırıyor. Uyuma vakti.
Bilmeyen daha çok bilmiş oluyor ya ona bitiyorum işte.Anatomisini bilmeyen jinekolog kesiliyor başımıza.
X'in kocası çağırıyor aslında.Ben kaçar. Kocisim çağırıyor. Uyuma vakti.
Mücadele vermeye gidiyoHadi karıcım yatalım dediyse hiç üstünüze alınmayın
Burası neresi?
Kısır bir hikaye olmuş. gibi emojilerle renklendirebilirdin.
Bi el at şuraya ceyceyBurası neresi?
Aaaa sen mi geldinBurası neresi?
Kaza geçiren, komaya giren, uyanınca hafızasını kaybettiği anlaşılan yeşilçam oyuncusu repliği.Burası neresi?