Sorunda burada zaten hiç bi şekilde kaydedilmedem kendi kendine çıkıyorTelefon sahibi kaydetmeden kaydolmazki kendi kendine. .
1 2 gün siz kntrl'de edin bence emin ol.. belki kardeşiniz bişi sakliyor olabilir ..Sorunda burada zaten hiç bi şekilde kaydedilmedem kendi kendine çıkıyor
Kardeşim vatsabı yeniliyor, hiç tanımadığı kişiler çıkıyor kendi kendine kaydediyor resmenWhatsApp açarken isim tanımlıyoruz ya kaydetmeyen kişilerde o isim görünüyor. Öyle birşey olmasın?
Yok yok kendisi söyledi zaten bana bunları tanıyomusun diye sonra teli aldım bakarken tekrar yeniledik bi kişi daha kaydetti1 2 gün siz kntrl'de edin bence emin ol.. belki kardeşiniz bişi sakliyor olabilir ..
Allah allah vallahi ilginç bende merak ettim bi Telefoncuya sorun bizide bilgilendirin lütfen. .Yok yok kendisi söyledi zaten bana bunları tanıyomusun diye sonra teli aldım bakarken tekrar yeniledik bi kişi daha kaydetti
Vatsab kendi kendine kaydediyor resmenBahsettiğiniz dırım genelde whatsapp gruplarında oluyor diye biliyorum. Nasıl oluyor onu ben de bilmiyorum ama sadece direk numara ve isim olarak çıkmaz herhalde, dahil olduğunuz grupta ise sizde de kayıtlı değilse grup yazışmaların o şekilde çıkıyor
Açık telefoncu bulamadık vallahi meraktan catladık, resmen vatsabta kendi kendine başkalarını kaydediyor acaba birisi bilgilere mi ulaştı telin diye şüpheye düştük, yarın direk telefncya gitcez bilgilendiririm sizi de ilk kez böyle bişeyle karsılaştık çok tuhaf yaAllah allah vallahi ilginç bende merak ettim bi Telefoncuya sorun bizide bilgilendirin lütfen. .
Hiç duymadim ama bir de whatsapp ayarlarını bakın isterseniz..Vatsab kendi kendine kaydediyor resmen
Whatsapp kendi kendine kayıt etmezAçık telefoncu bulamadık vallahi meraktan catladık, resmen vatsabta kendi kendine başkalarını kaydediyor acaba birisi bilgilere mi ulaştı telin diye şüpheye düştük, yarın direk telefncya gitcez bilgilendiririm sizi de ilk kez böyle bişeyle karsılaştık çok tuhaf ya
İnanın hiç bilmyiroum ilk kez böyle bi durumla karşılaştık pekte anlamıyorum bunlardan acıkcasıBen hattımı değiştirmiştim, benim de bir sosyal medya hesabımda önerilenler kısmında, hiiç hiç tanımadığım yerlerden insanların profilleri çıkıyor ve "şu kişi sana ulaşmak için telefon numaranı kullandı" diyor, demek ki nomun eski sahibi hala o kişilerin rehberinde kayıtlı. Ama whatsapta hiç böyle birşey yok. Acaba senkronizasyon gibi birşey yapmış olabilir mi kardeşiniz, olabilir mi böyle birşey ki...
Çok teşekkür ederim, sevgilisi felan yok bizimde aklımıza direk mail geldi , dolandırıcı diye korktum acıkcasıWhatsapp kendi kendine kayıt etmez
1) Baska birisi tarafından whatsap web kurulmuştur
2) e-mail ' ini başka bir kişi kullaniyordur ve onun üzerinden o kişinin rehberine ulaşılıyordur
3) i- cloud ve ya mail yolluyla google applerine ulaşılmıştır ben bunları düşünürdüm kardeşinizin sevgilisi varmı?
Birde Whatsapp güvenlik şifresini değiştirin hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?