- 3 Mayıs 2015
- 261
- 126
-
- Konu Sahibi Dream Catcher
Normalde alamaz. Çünkü doktorun bizzat görmesi lazım. Ama tanıdık vs sokabilirseniz belki verirler.Arkadaşlar malüm 29 mayısta ehliyet için son günler ve bende maalesef bu zamana kadar alamadım ehliyetimi.Şimdi çalışıyorum çalıştığım yer ile aile hekimim uzak annem benim adıma aile hekiminden emniyet için sağlık raporu alabilirmi rica etse ? bir bilginiz varmı bu konuda polikilinikler pahalı diye biliyorum sağlık rapaoru için bilgisi olan varmı ?
Mümkün değil hiçbir dr bunu yapmaz çok ciddi bir suç dr anneniz ve sizin için
bugün almaya çalıştım ama dolmuş randevu yarın alacağım başka sitelere baktığımda randevu kalktı diyorlar bilmiyorum.
Doktorda pek tanımıyor beni ama umarım alabilirim :S
Arkadaşlar malüm 29 mayısta ehliyet için son günler ve bende maalesef bu zamana kadar alamadım ehliyetimi.Şimdi çalışıyorum çalıştığım yer ile aile hekimim uzak annem benim adıma aile hekiminden emniyet için sağlık raporu alabilirmi rica etse ? bir bilginiz varmı bu konuda polikilinikler pahalı diye biliyorum sağlık rapaoru için bilgisi olan varmı ?
Sadece cuma günü randevu alınıyor Emniyetten. Ama zaten çoktan geçti günü. Çok geç olmus.
Sistem değişmiyor bu daha önce emniyet almaya hak kazanıp ehliyete dönüştürmeyen kişiler için.İşte hiç vaktim yokki aile hekimine gidebileyim ;(alamaz canım ben ablam için alamamıştım ama sana yakın bir aile hekimliğine git " ben kaydımı buraya aldırıcam " de hemen bir kagıtta 5 dk da doktor seçip değiştiriyorsun hekimliği ben öle yaptım ve ordan rahatlıkla gün içinde alabilrsin
bu arada bende yazılmayı düşünüyorum fobim var küçükken 2 kez kaza geçirmişim
bu yüzden bir kez dosya yaktım bir yıl önce
öyle bulunsun istiyorum sağlık sorunum yok hiçç
29 MAYIS NEDEN SON GÜN SONRASINDA ALAMIYOR MUYUZ YİNE Mİ SİSTEM DEĞİŞİYOR
Çalıştığınız işyerinin işyeri hekimi varsa o da verebilir belki
Randevu sistemi varsa ertesi güne mümkün değil alamazsınız randevu. Keşke bu kadar son güne bırakmasaymışsınız.bugün almaya çalıştım ama dolmuş randevu yarın alacağım başka sitelere baktığımda randevu kalktı diyorlar bilmiyorum.
Doktorda pek tanımıyor beni ama umarım alabilirim :S
[QUOTE="
Sistem değişmiyor bu daha önce emniyet almaya hak kazanıp ehliyete dönüştürmeyen kişiler için.İşte hiç vaktim yokki aile hekimine gidebileyim ;( .
o yapilmaz da... ehliyet icin siraniz yoksa bulundugunuz ilin en kucuk ilcesine sabahin en erken saatinde gidip yapmaniz lazim bun. soforler odasindan 20 tlye zarf alacaksiniz gitmeden. vergi dairesine 380 lira yatiracaksiniz ehliyeti almadan oradaki memura yine bir 120 lira vereceksiniz... bugun hallettik bu isi 9:30 da orda olmamiza ramen son iki kisilik kontenjan kalmisti.
canım iş yerinde öğle yemeği vakti yemekten önce çık hekimliğin adresini önceden internetten haritadan bak nerde kalıyor falan arama ya da bir taksiyle hızlıca gidersin .dönüşte atıştırmalık bir şeyler alırsın öğle aranız falan yok mu işyerinde bir izin alsan bir saatlik rica etsen olmaz mı
Yok canım maalesef yemeği bile ayakta atıştırıyorum düşün o kadar yoğun ertesi güne izin vermeselerde rapor alacağım laf yesemde ehliyetimi almam gerek ne yapayım polikliniklerden almak zorundayım öbür türlü daha zarar bana tekrar sınava girip kazanma kursa para yatırma felan.Tıp merkezlerinde oluyor değilmi sağlık raporu veriyorlar yanii?
Ne kadar meşakatli iş yaptırıyorlarpeki randevuyu alamayanlar ne olacak yada kontenjan bittiğinde orada olan şahıslar ne yapacak ne zor.Birde ben ehliyetimi Başka bir semtten aldım Çankaya'da ikamet ediyorum.İkamet ettiğim semtten alabiliyormuyum yoksa ehliyeti kazandığım ilçeden mi alıyorum sadece?
Yok canım maalesef yemeği bile ayakta atıştırıyorum düşün o kadar yoğun ertesi güne izin vermeselerde rapor alacağım laf yesemde ehliyetimi almam gerek ne yapayım polikliniklerden almak zorundayım öbür türlü daha zarar bana tekrar sınava girip kazanma kursa para yatırma felan.Tıp merkezlerinde oluyor değilmi sağlık raporu veriyorlar yanii?
bazılarında yazıyor ehliyet için rapor verilir falan ama hepsi verir mibilemiyorumbence bir gün rapor alın halledin Allah korusun bir aylık maaşınızdan fazla paranız gider bir de zorlaştı alamassınız falan riske girmeyin işi asın gitsin