Başkası Adına Sağlık Raporu Almak.

Dream Catcher

Bir savaşçı değil, bir âşık ol...❤️ ❤ ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
261
126
Arkadaşlar malüm 29 mayısta ehliyet için son günler ve bende maalesef bu zamana kadar alamadım ehliyetimi.Şimdi çalışıyorum çalıştığım yer ile aile hekimim uzak annem benim adıma aile hekiminden emniyet için sağlık raporu alabilirmi rica etse ? bir bilginiz varmı bu konuda polikilinikler pahalı diye biliyorum sağlık rapaoru için bilgisi olan varmı ?

Normalde alamaz. Çünkü doktorun bizzat görmesi lazım. Ama tanıdık vs sokabilirseniz belki verirler.

Özel kliniklerde 60 TL civarı sanırım, ben o kadara almıştım. Kan grubu kartınız var mı?

Bir de ehliyet randevunuz var mı ki?

bugün almaya çalıştım ama dolmuş randevu yarın alacağım başka sitelere baktığımda randevu kalktı diyorlar bilmiyorum.
Doktorda pek tanımıyor beni ama umarım alabilirim :S

bugün almaya çalıştım ama dolmuş randevu yarın alacağım başka sitelere baktığımda randevu kalktı diyorlar bilmiyorum.

Sadece cuma günü randevu alınıyor Emniyetten. Ama zaten çoktan geçti günü. Çok geç olmus.

alamaz canım ben ablam için alamamıştım ama sana yakın bir aile hekimliğine git " ben kaydımı buraya aldırıcam " de hemen bir kagıtta 5 dk da doktor seçip değiştiriyorsun hekimliği ben öle yaptım ve ordan rahatlıkla gün içinde alabilrsin
bu arada bende yazılmayı düşünüyorum fobim var küçükken 2 kez kaza geçirmişim
bu yüzden bir kez dosya yaktım bir yıl önce
öyle bulunsun istiyorum sağlık sorunum yok hiçç
29 MAYIS NEDEN SON GÜN SONRASINDA ALAMIYOR MUYUZ YİNE Mİ SİSTEM DEĞİŞİYOR

Sadece cuma günü randevu alınıyor Emniyetten. Ama zaten çoktan geçti günü. Çok geç olmus.

Kalktı diyorlardı randevu bilmiyorum yarın arayıp detaylı öğreneceğim.

Sistem değişmiyor bu daha önce emniyet almaya hak kazanıp ehliyete dönüştürmeyen kişiler için.İşte hiç vaktim yokki aile hekimine gidebileyim ;(

Çalıştığınız işyerinin işyeri hekimi varsa o da verebilir belki

Oda yok özel bir sektörde çalışıyorum maalesef sabah 8:30 akşam 8:00 ne ara gideceğim zaten çalışığım yerdeki insanlar acayip ehliyet için izin verip vermeyecekleri bile meçhul..

Birde ben Çankaya'da ikamet ediyorum yanş buraya taşındım ama ehliyete yazıldığım yer yenimahalle yenimahalleye gidecğeim değilmi almak için.Çankayadan alamıyrum yani ?

[QUOTE="
Sistem değişmiyor bu daha önce emniyet almaya hak kazanıp ehliyete dönüştürmeyen kişiler için.İşte hiç vaktim yokki aile hekimine gidebileyim ;( .[/QUOTE]

canım iş yerinde öğle yemeği vakti yemekten önce çık hekimliğin adresini önceden internetten haritadan bak nerde kalıyor falan arama ya da bir taksiyle hızlıca gidersin .dönüşte atıştırmalık bir şeyler alırsın öğle aranız falan yok mu işyerinde bir izin alsan bir saatlik rica etsen olmaz mı

Randevu sistemi varsa ertesi güne mümkün değil alamazsınız randevu. Keşke bu kadar son güne bırakmasaymışsınız.

Diğer evrakınız tamam mı? Eski dosyaysa eğer yeni sicil kağıdı gerekiyor. Bir de kan grubu kartınız yoksa hekime şahsen gitmeniz gerekiyor zaten.

o yapilmaz da... ehliyet icin siraniz yoksa bulundugunuz ilin en kucuk ilcesine sabahin en erken saatinde gidip yapmaniz lazim bun. soforler odasindan 20 tlye zarf alacaksiniz gitmeden. vergi dairesine 380 lira yatiracaksiniz ehliyeti almadan oradaki memura yine bir 120 lira vereceksiniz... bugun hallettik bu isi 9:30 da orda olmamiza ramen son iki kisilik kontenjan kalmisti.

[QUOTE="
Sistem değişmiyor bu daha önce emniyet almaya hak kazanıp ehliyete dönüştürmeyen kişiler için.İşte hiç vaktim yokki aile hekimine gidebileyim ;( .

canım iş yerinde öğle yemeği vakti yemekten önce çık hekimliğin adresini önceden internetten haritadan bak nerde kalıyor falan arama ya da bir taksiyle hızlıca gidersin .dönüşte atıştırmalık bir şeyler alırsın öğle aranız falan yok mu işyerinde bir izin alsan bir saatlik rica etsen olmaz mı[/QUOTE]

Yok canım maalesef yemeği bile ayakta atıştırıyorum düşün o kadar yoğun ertesi güne izin vermeselerde rapor alacağım laf yesemde ehliyetimi almam gerek ne yapayım polikliniklerden almak zorundayım öbür türlü daha zarar bana tekrar sınava girip kazanma kursa para yatırma felan.Tıp merkezlerinde oluyor değilmi sağlık raporu veriyorlar yanii?

Ne kadar meşakatli iş yaptırıyorlar peki randevuyu alamayanlar ne olacak yada kontenjan bittiğinde orada olan şahıslar ne yapacak ne zor.Birde ben ehliyetimi Başka bir semtten aldım Çankaya'da ikamet ediyorum.İkamet ettiğim semtten alabiliyormuyum yoksa ehliyeti kazandığım ilçeden mi alıyorum sadece?

Yok canım maalesef yemeği bile ayakta atıştırıyorum düşün o kadar yoğun ertesi güne izin vermeselerde rapor alacağım laf yesemde ehliyetimi almam gerek ne yapayım polikliniklerden almak zorundayım öbür türlü daha zarar bana tekrar sınava girip kazanma kursa para yatırma felan.Tıp merkezlerinde oluyor değilmi sağlık raporu veriyorlar yanii?[/QUOTE]

bazılarında yazıyor ehliyet için rapor verilir falan ama hepsi verir mibilemiyorumbence bir gün rapor alın halledin Allah korusun bir aylık maaşınızdan fazla paranız gider bir de zorlaştı alamassınız falan riske girmeyin işi asın gitsin

bazılarında yazıyor ehliyet için rapor verilir falan ama hepsi verir mibilemiyorumbence bir gün rapor alın halledin Allah korusun bir aylık maaşınızdan fazla paranız gider bir de zorlaştı alamassınız falan riske girmeyin işi asın gitsin[/QUOTE]

Öyle yapacağım tekrar kursa girme o sıkıntılar bana zor geliyr zaten birde o kadar para verdim kursa bunuda halledeyim bitsin diyorum..

hayir o sorun degil ankara emniyette mumkun degil alamazsin kazana git. sabah erkenden cik sihiyenin ordan otobus kalkiyor 45 dkda gidiyorsun hemen. ama yarin herseyini hallet oyle git ertesi gun kazana. bak bakalim soforler odasi nerdeymis yarin zarfini al. sonra hemen vergi dairesine parani yatir. evraklatin tam mi kontrol et cuma gunu sabah en erken otobus kacta ona bak internetten ve kazan'a git oradan al ehliyetini. baska turlu hallolmaz bu is... eger yapamazsan da elveda de yatirdigin paraya gectigin sinavlara

bazılarında yazıyor ehliyet için rapor verilir falan ama hepsi verir mibilemiyorumbence bir gün rapor alın halledin Allah korusun bir aylık maaşınızdan fazla paranız gider bir de zorlaştı alamassınız falan riske girmeyin işi asın gitsin[/QUOTE]

Öyle yapacağım tekrar kursa girme o sıkıntılar bana zor geliyr zaten birde o kadar para verdim kursa bunuda halledeyim bitsin diyorum..

Öyle yapacağım tekrar kursa girme o sıkıntılar bana zor geliyr zaten birde o kadar para verdim kursa bunuda halledeyim bitsin diyorum..[/QUOTE]

kesinlikle en kısa zamanda halledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…