Başkası Adına Sağlık Raporu Almak.

hayir o sorun degil ankara emniyette mumkun degil alamazsin kazana git. sabah erkenden cik sihiyenin ordan otobus kalkiyor 45 dkda gidiyorsun hemen. ama yarin herseyini hallet oyle git ertesi gun kazana. bak bakalim soforler odasi nerdeymis yarin zarfini al. sonra hemen vergi dairesine parani yatir. evraklatin tam mi kontrol et cuma gunu sabah en erken otobus kacta ona bak internetten ve kazan'a git oradan al ehliyetini. baska turlu hallolmaz bu is... eger yapamazsan da elveda de yatirdigin paraya gectigin sinavlara

Buraya yazmasaydım belkie alamayacaktım ehliyetimi cidden çok yardımcı oldunuz iyi ffikir verdiniz teşekkür ederim :) dediğiniz gibi yaparım..

son gün 29 değil 28 mayıs galiba keşke bu kadar sona bırakmasaymışsınız
burda randevu 1 gün önceden alınıyor belki başka yerde farklıdır
eğer yarın sonsa randevuyu bugünden almanız gerekirdi
büyük şehirde çok zor olur
yetişip yetişemeyeceğinizi merak ettim alabilirseniz yazın bari

Sağlık raporu için sağlık ocağına gittim. .:KK55:
Doktoruma "Gencim, güzelim, seni üzerim .. " dedim. .:KK71:
Hemen vermişti. . :-)
sizde bi deneseniz ..Hoppa

istanbulda ehliyet için sağlık ocağı aile hekimleri rapor vermiyor.ya devlet hastanesıne gitmek gerekiyor ki onda da heyet raporu isteniyor yada özel hastaneden 60 liraya falan alınabiliyor.aile hekimlerinin ehliyet için rapor verme yetkisi kaldırıldı diye biliyorum.telefon açarak sağlık ocağına sorun derim zamandan tasarruf edip boşuna gitmemiş olursunuz.

şu konu sahipleri bir de sonradan bildirim yapsa son durumu bildirse ne güzel olur insanlar size o kadar yardımcı olmaya çalıştı

X