- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.221
- 158
- Konu Sahibi karalahana06
-
Kisi kendinden bilir işi?Düzensiz geldi ve tatmin oldum bundan sebepsiz yere..
Sizi tanımışlar çünkü. Tam sizin kafadalarmış işteKi etrafımda iki üç insan çok açık bir şekilde "Çökmüşsün resmen." dedi...
Yok işte bak olsa söylerim hatta tam aksine hep örnek gösterilen bir çocuktumSiz de kıyaslanır mıydınız biri tarafından önceden? Bunu yaşadığınız için yapıyorsunuz gibi geldi
Sizce yeni doğum yapmış bir kadına söylenecek laf mı? Üstelik hayati tehlike atlatarak bir doğum yapan kadına?Sizi tanımışlar çünkü. Tam sizin kafadalarmış işte
Siz karşı tarafların dolapları neden karmakarışık bunun sebeplerinden haberdar mısınız karşılaştırma yapıp tatmin olurkenSizce yeni doğum yapmış bir kadına söylenecek laf mı? Üstelik hayati tehlike atlatarak bir doğum yapan kadına?
Korkma ya bakmazlar sizin gibi yapan insan azdır.Hahhhh aynen böyle. Sanki onlar da bana gelince her yere bakacaklar gibi hissediyorum
Kuzum muzu kurtar bebeden ve buradan muza seslenmek isyiyorum ezdirme kendiniSen gel benim evi gör.
Bebeğimin elinde muz şuan koltuklara sürüyor
Simdi de yere atıp üstüne oturdu
En yakın bir psikologtan randevu.Merhaba sevgili kk üyeleri. Konuyu biraz dağınık anlatacağım için özür dilerim en baştan.
Evimde her an her şey düzenli ve temiz olsun takıntım var. Sırf bu yüzden evde 3 lavabo olmasına rağmen yalnızca 1 ini kullandırtıyorum kendime ve eşimeHalbuki bir lavabonun temizliği ne kadar vakit alabilir değil mi :/ Ve gittiğim her misafirlikte ister kankam olsun ister kuzenim özellikle mutfak dolapları ile banyo dolapları ve kiler düzenlerini karıştırmak istiyorum. Kendimi onlarla kıyaslayıp tatmin olmak istiyorum ve mutlu da oluyorum. Mesela en son çok düzenli olduğunu düşündüğüm bir akrabamda yatıya kaldım buzdolabını ve mutfak dolaplarını yardım bahanesiyle açıp kapattım birkaç sefer. Bama göre oldukça Düzensiz geldi ve tatmin oldum bundan sebepsiz yere..
Evimin sürekli düzenli resimlerini çekip evimi merak edenlere gösteriyorum ve herkes çok imreniyor ne kadar düzenli diye... İşte sanki onlar beni bir gün düzensiz yakalayacak olurlarsa laf edeceklermiş gibi saçma salak düşüncelerim var...
Üstüne bir de bebeğim oldu şimdi eskiden böyle şıkır şıkır kıpır kıpır bir insanken şimdi dişimi fırçalayıp dış almaya zor vakit buluyorum ve yine insanlar sanki benim bu aciz halimden mutlu olup nemalanacaklarmış gibi geliyor... Ki etrafımda iki üç insan çok açık bir şekilde "Çökmüşsün resmen." dedi...
Psikiyatri'lik bir durumMerhaba sevgili kk üyeleri. Konuyu biraz dağınık anlatacağım için özür dilerim en baştan.
Evimde her an her şey düzenli ve temiz olsun takıntım var. Sırf bu yüzden evde 3 lavabo olmasına rağmen yalnızca 1 ini kullandırtıyorum kendime ve eşimeHalbuki bir lavabonun temizliği ne kadar vakit alabilir değil mi :/ Ve gittiğim her misafirlikte ister kankam olsun ister kuzenim özellikle mutfak dolapları ile banyo dolapları ve kiler düzenlerini karıştırmak istiyorum. Kendimi onlarla kıyaslayıp tatmin olmak istiyorum ve mutlu da oluyorum. Mesela en son çok düzenli olduğunu düşündüğüm bir akrabamda yatıya kaldım buzdolabını ve mutfak dolaplarını yardım bahanesiyle açıp kapattım birkaç sefer. Bama göre oldukça Düzensiz geldi ve tatmin oldum bundan sebepsiz yere..
Evimin sürekli düzenli resimlerini çekip evimi merak edenlere gösteriyorum ve herkes çok imreniyor ne kadar düzenli diye... İşte sanki onlar beni bir gün düzensiz yakalayacak olurlarsa laf edeceklermiş gibi saçma salak düşüncelerim var...
Üstüne bir de bebeğim oldu şimdi eskiden böyle şıkır şıkır kıpır kıpır bir insanken şimdi dişimi fırçalayıp dış almaya zor vakit buluyorum ve yine insanlar sanki benim bu aciz halimden mutlu olup nemalanacaklarmış gibi geliyor... Ki etrafımda iki üç insan çok açık bir şekilde "Çökmüşsün resmen." dedi...
Nasıl ban yemeden yerden yere vururum temalı yorumİnsan neye dikkat ediyorsa, sadece odur.
Ve maalesef siz, hayatınızda düzen temizlik dışında bir şey değilsiniz, kendinizi böyle başkalarıyla kıyaslayıp tatmin ederek koca bir yaşam içerisindeki eksikliğinizi kapatmaya çalışıyorsunuz.
Altınla kaplasanız, yok olmaz.
İnsanların dağınık dolaplarını görünce ‘işe güce yetişemiyor yardım teklif edebilirm’ ya da ‘ne güzel ya hayatı dolu ki bunlarla uğraşmaya vakti yok’ diye düşünme aşamasına geçmeniz için bile ‘bayağı’ bir uğraş gerek.
Okb geldi benim aklıma herhangi bir psikolog ile görüştünüz mü bu durumu?Merhaba sevgili kk üyeleri. Konuyu biraz dağınık anlatacağım için özür dilerim en baştan.
Başkasıyla kendinizi kıyas yapmayı bıraktığınız zaman daha mutlu olursunuz kendinize odaklanın başkası umurunuzda olmasınMerhaba sevgili kk üyeleri. Konuyu biraz dağınık anlatacağım için özür dilerim en baştan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?