- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
bunu yazıcaktım bendeYani sizin başkasına yaptığınız şeyin size yapılmasından korkuyorsunuz.
En güzeli başkasına yapmayın
Hahhhh aynen böyle. Sanki onlar da bana gelince her yere bakacaklar gibi hissediyorumYani sizin başkasına yaptığınız şeyin size yapılmasından korkuyorsunuz.
En güzeli başkasına yapmayın
Tam aksine biliyor musunuz ailem bu konuda ilgisini hiç esirgemedi böyle ne olduysa üniversiteye gittikten sonra oldu. Hani ailede el bebek gül bebek başarılı mutlu idim. Üniversiteye gittim baktım herkes öyle. böyle değişik bir şey oldubunu yazıcaktım bende
bırde sureklı kendını ıspat etme cabası mukemmellıyetcılık durumlarıda var
aılenızle ıletısımınızde bır sorun var mı konu sahıbı ? aılenız sızı pek taktır etmezlermıydı ? bu konuda açsınız cunku
malesef günümüz sosyal medyasında herkes mükemmel harika evler uçuyor millet kendini ispatlama çabasına giriyorbunu yazıcaktım bende
bırde sureklı kendını ıspat etme cabası mukemmellıyetcılık durumlarıda var
aılenızle ıletısımınızde bır sorun var mı konu sahıbı ? aılenız sızı pek taktır etmezlermıydı ? bu konuda açsınız cunku
Başkalarını umursarsanız ömrünüz boyunca mutlu olamazsınız baksınlar tabi ki misafir gelince toplu olmaya çalışmanız normal ama bu kendinize dert edinmeyinHahhhh aynen böyle. Sanki onlar da bana gelince her yere bakacaklar gibi hissediyorum
Haklısınız ne diyebilirim kiSiz bir el olarak insanların dolaplarını "Yardım" bahanesi ile karıştırıp yine bir el olarak "Ay çok düzensizmiş" diyorsunuz.
Bir başkasının evine gittiğinizde düzenini, pisini pasağını inceliyorsunuz. Siz o "El pis diyecek"teki elsiniz.
Yani bir başkasının sizi düzensiz, pasaklı bulması yine sizin gibi birinin yapacağı şeydir ancak.
Takıntınız için profesyonel destek alın, kendinize de eziyet halindesiniz çünkü.
Her ne kadar bir çeşit hastalık olsa da sizin gibi gözü parkenin üstünde toz, halının üstünde iplik-kırıntı arayan, parmağını çaktırmadan kapılara sürüp toz bakan, dolapları türlü bahanelerle açma heveslisi insanlardan hazzetmem, evime de çağırmam.
Misafirliğime gelen bana, muhabbetime, gönlüme gelsin, evimin pisini teftişe değil.
Sen gel benim evi gör.
Bebeğimin elinde muz şuan koltuklara sürüyor
Simdi de yere atıp üstüne oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?