Başka lise ve bölüme geçiş

Bu Son Olsun

Kız çocuklarını dokunmadan sev
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.139
1.245
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz benim yigenim var liseye yeni başladı teşekkür ile geçmiş bölümü çocuk gelişi ama sağlık istiyor ilk sene lise geçişi yapabiliyormu yapabiliyorsa şarttı falan varmı neye bakılıyor
Bana yardımcı olur musunuz bile arkadaşlar lütfen

Şimdi ki okulun sistemini tam bilmiyorum fakat geçiş var normalde ilk senede. Çünkü ilk sene ne kadar bölüm seçerek girsede öğrenci tam bölüm seçmiş olmuyor yani bölümünü sonradan değiştirebiliyor .2. sene için. Ben kız mesleğe giyim üretim bölümünü kazanarak girdiğimde birinci sınıf olduğumuz için hala seçme, değiştirme hakkımız vardı. Hatta lise 1 de tüm bölümler ortak dersleri gördüğü için bölüm derslerine 2. yıl başladıkları için böyle bir şans veriliyor. O yüzden geçiş yapabilir diye biliyorum tabi ki rehber hocaları her zaman daha iyi bilir ben böyle durumalrda hemen rehber hocasına giderdim :) Ve en önemlisi o puanı tutturması gitmek istediği okulun puanı önemli. Ben 3. sınıfta bile bölüm değiştirmiştim normalde meslekten mesleğe geçiş olmuyor 3. sınıfta sadece düze geçiliyor ama sağolsun bir hocam yardımcı olmuştu tüm dersleri alttan almak şartıyla geçişim olmuştu. Sizin sorun yaşayacağınızı sanmam tabi zayıfı olmaması gerekiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…