Belli ki bu olay dışında yasadiklariniz var çünkü bu olaya verdiğiniz tepki çok büyük olmuş. Ben olsam telefonda cevabını verir orda bitirirdim ki siz de zaten suratına kapatmissiniz yani eşinizi aramanız sonra eşinizin onu tekrar araması falan fazla görünüyo. Bir de öyle dua etmeyin çünkü ben de ettim ve ettiğim duanın fragmanını yaşadım . Çok büyük bi trafik kazası yaptım ve o an Allah'ım şükürler olsun ki duamı kabul ettin demiyosun. Allah im nolur oğlumun canı yanmasın dedim. Bi yanım uçurum bi yanım kayalık , uçurumdan düşersek oğlumun yaşama şansı azalır diyip diğer tarafa kırdım. Anlatırken basit geliyo ama öyle değil. Sonraki haftalarda hep şimdi bunları yapamiyo olabilirdim diye düşündüm ne yapsam beynimden bu fikir geçiyordu. Eve gelince oğlumu uyuttum , oğlum benden başkasında uyumaz ,onu uyutamayabilirdim. Eşim aylardır eve gelemiyodu kaza yaptığımı bildirmişler hemen geldi ona sarıldım , sarılmaya bilirdim. Bazen o kadar çok sinirleniyoruz ki ölsek de kurtulsam , yoruldum ,ruhum da bunları kaldıracak güç kalmadı diye diye diye yaşamaya devam ediyoruz