Başka kocamı istiyorsun diyen eşimin teyzesi

Aklınızı başınıza toplayın.Sizin kocanızın sülalesiyle yaşadığınız problem sebebiyle ölmek istemeniz,çocuğunuzun da ölmesini istemeniz hiç normal değil.Acil destek alın lütfen. Zira canınız pahasına korumanız gereken evladınız için böyle dü-şü-ne-mez-si-niz. Normalde düşüncesi bile bir anneyi de-lir-tir çünkü.

Valla pekte normal bir dusunce tarziniz yok.Kocaya kizip olmeyi istemek hem de oglunu da isin icine katmak?

Onu bunu bilmem de, kardeşimizle dostumuzla konuşur gibi şuraya yazmıyoruz ya hani, eğer yazdıklarınız gibi konuştuysanız zaten diyecek bir şey yok.
Karşılıklı etki tepki olmuş, şaşmamak lazım.

Biraz süzgeç lütfen...

Aaa niye senin evladının canini alsin diye Allaha dua ediyorsun. Onların canı çıksın bosver.

Belli ki bu olay dışında yasadiklariniz var çünkü bu olaya verdiğiniz tepki çok büyük olmuş. Ben olsam telefonda cevabını verir orda bitirirdim ki siz de zaten suratına kapatmissiniz yani eşinizi aramanız sonra eşinizin onu tekrar araması falan fazla görünüyo. Bir de öyle dua etmeyin çünkü ben de ettim ve ettiğim duanın fragmanını yaşadım . Çok büyük bi trafik kazası yaptım ve o an Allah'ım şükürler olsun ki duamı kabul ettin demiyosun. Allah im nolur oğlumun canı yanmasın dedim. Bi yanım uçurum bi yanım kayalık , uçurumdan düşersek oğlumun yaşama şansı azalır diyip diğer tarafa kırdım. Anlatırken basit geliyo ama öyle değil. Sonraki haftalarda hep şimdi bunları yapamiyo olabilirdim diye düşündüm ne yapsam beynimden bu fikir geçiyordu. Eve gelince oğlumu uyuttum , oğlum benden başkasında uyumaz ,onu uyutamayabilirdim. Eşim aylardır eve gelemiyodu kaza yaptığımı bildirmişler hemen geldi ona sarıldım , sarılmaya bilirdim. Bazen o kadar çok sinirleniyoruz ki ölsek de kurtulsam , yoruldum ,ruhum da bunları kaldıracak güç kalmadı diye diye diye yaşamaya devam ediyoruz
Çok üzüldüm abla
Abla içim parcalaniyo bu duayı ettiğim için canım yaniyo hiçbir anne oğluna böyle dermi ama onlar yüzünden oğlumu da mahfetmelerini istemiyirum

Amin yasamasın tabi de cozumu cocugunla birlikte ölmeyi dilemek degıl kı.
Hep boyle kavgalar eder misiniz kufurlu bagrıs cagrıs?
Abla üstüme çok geliyorlar ben doğumunda da başıma çok olaylar getirdiler oğlum ameliyatinda da şimdi de çok yoruldum abla çok nefes alamıyorum artkk

Beraber ölmeyi istedim onu arkamda bu canı insanlara bırakmak istemedim beraber kurtulalım bunu yazarken içim parcalaniyor
Bunu sevdiği bi insan için isteyemez bi insan ya sevgi olamaz böyle bencilce bi düşüncenin içinde, yaşama hakkını sen vermedin ona böyle bişeyi düşünmek de ne sana ne başkasına düşmez, dünyadaki tüm kötülükleri yaşayacak bile olsa.

Bence siz kendinizi ifade etmekte çok zorlanıyor kendinizi açıklayamadığınız için sürekli sosyal mecralarda göndermelerde bulunuyorsunuz ve bu insanlarda üstlerine alınınca böyle karman çorman bi durum meydana geliyor lütfen isteklerinizi rahatsızlıklarınızı en uygun biçimde açıklamak için çaba gösterin

Böyle saçma sapan bir konu için ölmek isteyen de ne bileyim 😐 oğlunun ölmesini istemek de cabası Allah akıl fikir versin mutlu değilsen boşan Allah'ın verdiği canı Allah alır kullara düşmez...

Back
X