• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka birisiyle olamam

selinyildiztugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
27
0
1
31
Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor

Arkadaşlar neredeyse 2 yıllık ilişkim vardı ne kadar tartissakta çok sevdim aileler tanıyordu birbirini çok gezdik beraber zaman geçirdik. Durduk yere beni terketti uyumsuzuz geleceği yok diye . Ya ciddi düşünüyordu 1 ay öncesine kadar . 1 aydır ayrıyiz baskasiyla mutlu olamam başkasını düşününce midem bulaniyor alt üst oluyor huylaniyorum . Baskasiyla kendimi düşünemiyorum . Yaşım 22 o kadar küçük te değilim. Bu normal mi sizce? Yuva kurmak isterdim ama ondan başkası olmaz midem bulaniyor
Olur olur. Biraz zaman gecsin. Ohhhoo neler olur hemde.

basbayağıda olur şu an inkar devresindesin biraz zaman geçsin
asıl bundan sonra tekrar onunla olmaz seni terk etmiş adamla bir daha görüşmeyi için kaldırmaz

Terkeden birinin arkasından yas tutmaya değmez. Daha acınız çok yeni illa canınız yanacak ama bu acı zamanla hafifleyecek. Siz sadece kendinize odaklanıp daha az hasar almaya çalışın her şey gonlünuzce olsun.

Ailler tanımıştı ciddi ciddi konuşup evlilik yapacaktık beni o kadar çok inandırdi ki ailemdenl tanimayan kalmamisti. Ailesi beni tanirdi
Şimdiden gerçek yüzünü görmüşsün işte daha ne istiyorsun.
Evlenince biz uyumsuzu ayrılalım deyip boşansaydı daha mı iyiydi?
Ayrıca 22 yaşında olup okulunun bitmiş olması illa görücü usulu evlenmen gerektiği anlamına gelmez ki.
Daha çalışma hayatın olacak başka çevren olacak.
Karşındaki zaten adam gibi biri olsa terketmezdi demek ki karakterli biri değilmiş.

Back