• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka birini çok severken evleniyorum

konu o kadar tanıdık geldiki bir an arkadaşım yazdı sandım....tek farkınız arkadaşım nişanlı iken evli bir erkeğe aşık oldu karşılıklı tabi...ve ne zor günler geçirdi...ayrılmayı hep düşündü ama ayrılırsam ne olacak derdi...aşık olduğu adamaın yuvasını yıkmamak uğruna kendini feda etti evli şuan...o adamı unutamıyor çok acı...çok üzülüyorum onun haline...onlara şuan dışarıdan bakanlar süper bir çift olarak görüyor onları (sözde) kızın içinde volkanlar kopuyor halbuki...

ve sana diyeceğim şudur ki bak arkadaşım karşı taraf evli diye evlenmek zorunda hissetti kendini...ama senin öyle bir derdin yok(bekar degil mi?) biliyorum ki bu aileler için çok kötü bir haber olacak lakin aşkını bırakma kavuşamayanların hatırına kavuş sevdiğine...aşk bambaşka bişey...

Yorumları okumadan sadece ilk yazdığınız sıkıntınıza istinaden yazıyorum. Asla bir başkası için nişanlınızı terk etmeyin. Zaten siz en başta hata yapmışsınız. İletişim sorunu yaşadığınız, anlaşamadığınız biri ile neden nişanlandınız ki. Neden birbirinize zaman vermediniz. Şimdi ben başkasına aşık oldum diyip ayrılmak en kolayı. Birde nişanlınız açısından düşünün. Ne hayallerle evlilik yoluna giriyor. Onu yarı yolda bırakmak onun tüm güvenini kaybetmesine neden olur. Bir de diğer kişi için hiç de iyi bir durum olmaz. Kendisi için nişanlısını terk eden bir kız başkası içinde kendisini terk edebilir diye düşünür. O insanın size iyi davranması yada jestler yapması onu sizin istediğiniz gibi biri yapmaz. Sadece duruma uygun davranıyor. Sizi elde edince bir çekiciliğiniz kalmayacak onun için. O zamanda siz çok daha fazla üzüleceksiniz.

Size bu koşullarda evlenin demiyorum. Ama hata tamamen sizde. Nişanlınızın size uygun olmadığını bile bile ilişkiye devam etmişsiniz.

bir de anlamadığım nişanlınızı bırakınca aşık olduğunuz adam garanti mi
belki adam size ben sana aşık falan değilim niye benim için ayrıldın falan diyebilir
aman midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın tabi eğer sadece o adam için ayrılacaksanız geçerli bu söz

bir de anlamadığım nişanlınızı bırakınca aşık olduğunuz adam garanti mi
belki adam size ben sana aşık falan değilim niye benim için ayrıldın falan diyebilir
aman midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın tabi eğer sadece o adam için ayrılacaksanız geçerli bu söz

arkadaşım ben senin için ayrıldım gibi şeyler denmezki zaten yani güvenmi oluşur öyle??garantimi demişsinizde bunun garantisi olmazki..yani hata üstüne hatadır bu..o arkadaş ne nişanlısıyla devam etmeli nede o kişiye gitmeli..yeni çıkılan biten bir ilişki ardından pat diye aşık oldum diyerek biri ile başlamak sağlıklı değil..zaman gerek arada..

Konu sahibine: nişanlından ayrıl, ne kendini ne onu dha fazla kandırma.

KK'ne: eeee bunu bir erkek yapınca yerden yere vuruyoruz da bu sefer yaşayan bir bayan olunca neden sempatik sevgi pıtırcıkları olarak pohpohtayız? Herne şekilde olursa olsun ortada bir aldatma var değil mi???

sözün bittiği yer

Konu sahibine: nişanlından ayrıl, ne kendini ne onu dha fazla kandırma.

KK'ne: eeee bunu bir erkek yapınca yerden yere vuruyoruz da bu sefer yaşayan bir bayan olunca neden sempatik sevgi pıtırcıkları olarak pohpohtayız? Herne şekilde olursa olsun ortada bir aldatma var değil mi???

Alacım bizim bir erkeği yerden yere vurmamız için bu kadarını yapmasına gerek yok ki.
"Nişanlım iş yerinden bir kızla 1 haftadır çok samimi. Rahatsız oluyorum"
temalı bir konuda bile adamın katline karar verilmişti şimdiye kadar.

Konu sahibi arkadaşım pardon da siz nişanlı bir bayan olarak bir erkekle bu kadar derin sohbetleri nasıl edebiliyorsunuz?
Artık ne derece konuşmalar olduysa evliliğe beş kala gözünüz nişanlınızı bile görmez olmuş

Dün evlendim.İş yerindeki arkadaşımda geldi nikahıma ve çok güzel olmuşsun diyerek altın taktı.Zor bir andı. Şuandan sonra yapacak birşey yok artık..

Dün evlendim.İş yerindeki arkadaşımda geldi nikahıma ve çok güzel olmuşsun diyerek altın taktı.Zor bir andı. Şuandan sonra yapacak birşey yok artık..

Yazık oldu nişanlınıza çok üzüldüm..
Mutluluklar diyemeyeceğim...

eşiniz diyemiyeceğim nikahlı olduğunuz insana üzüldüm umarım bi şekilde öğrenirde kendisi son verir bu karmaşık ilişkilere

eşine daha çok bağlan, daha çok vakit geçir... bu şekilde yaparsan bir ömür mutsuz olursun. şimdikini unutsan bile, bu psikolojide iken daha çok canın yanar gibi geliyor bana.

Allah bir an önce bu durumlardan sıyrılman için güç versin...

evliliğinde mutluluklar dilerim....

Zavallı adam kendisini aldatan üstelik aldattığı kişiyi nikahına çağıran bir kadınla evlenmiş.
Allah yardımcısı olsun adamcağızın

eşine daha çok bağlan, daha çok vakit geçir... bu şekilde yaparsan bir ömür mutsuz olursun. şimdikini unutsan bile, bu psikolojide iken daha çok canın yanar gibi geliyor bana.

Allah bir an önce bu durumlardan sıyrılman için güç versin...

evliliğinde mutluluklar dilerim....

nikahlı olduğu insanın yerine koysanız birazda kendinizi... evlenmişsiniz eşiniz ertesi gün başlık aşıyo çok zorlandım görünce diye...

ben 4 yıldır bir birliktelik sonucu nişanlandım ve temmuzda evleniyorum..
bizde yedi yirmidört heyecan dolu bir çift değiliz.bazen hiç konuşmayız ama birbirmize sarılıp otururuz öylece..bazen devamlı konuşacak bişiler bulup anlatıp gülüşürüz..ne bilm her lafnda aşkım hayatım balım böceğim diyen biri değil..yapmacık geliyor der çok fazla söylemez..ama biliriz ikimizde birbirmizin hayatı canı kanı olduğunu.mutlaka günde yarım saat konuşuruz ama onun dışında mesajlar atıp iki tatlı laf etmediği uzun zamanlar olur..
ama sevdiğimi ,sevildiğimi bilirim..asla birine bakmak aklımın ucundan bile gecmez.zaten o fırsatı o samimiyeti kimseye vermem.kimse cesarette edemez..
bence evlenmekle en doğru kararımı vermişsin bilmiyorum.zamanla aynı evi paylaştıkça durum değişir diye ümit ediyorum

kesinlikle bencede bir daha bu başlığa girmemelisin hatta bu üyeliği iptal edip yeni bir üyelik almalısın

Evet o zaman şu an evli olduğun adamı aldattığın gerçeği ortadan kalkmış olur.. Adama yazık olmaz iyi ki onunla evlendin şimdi hemen konuyu sildir başka üyelik al ve bu yaşananlar hiç olmamış gibi yeniden devam et..

Hiç bir sorun yok..

Komik...

Evet o zaman şu an evli olduğun adamı aldattığın gerçeği ortadan kalkmış olur.. Adama yazık olmaz iyi ki onunla evlendin şimdi hemen konuyu sildir başka üyelik al ve bu yaşananlar hiç olmamış gibi yeniden devam et..

Hiç bir sorun yok..

Komik...

adamcağız en azından acı gerceği bu şekilde öğrenmesin.pc de geçmiş bölümünde kayıtlı oluyor..yoksa sorun yok diye bir sey yazmadımmmm!!

nikahlı olduğu insanın yerine koysanız birazda kendinizi... evlenmişsiniz eşiniz ertesi gün başlık aşıyo çok zorlandım görünce diye...

ben sadece iyi tarafından bakmaya çalıştım farkındamısınız bilmem!
elbette kolay değildir, bende onaylamıyorum gerçekten acı ama şuan ya boşanır yada bu durumdan kurtulmak için eşine sevgisini ve ilgisini vererek birşeyleri kurtarabilir diye düşünüyorum...

arkadaş hatayı başta yapmış, şuan herkes ''yanlış yaptın, sen kötüsün'' dese, ne olacak?

şuan sadece bir yol göstermeye çalışıyoruz. ben olsam işten ayrılırdım yada eşimden boşanırdım !

hatta birine aşık olduğumu hissettiğim andan oturmazdım o nikah masasına!!!

aldatılamayı kimse haketmiyor, Allah kimseye yaşatmasın...

adamcağız en azından acı gerceği bu şekilde öğrenmesin.pc de geçmiş bölümünde kayıtlı oluyor..yoksa sorun yok diye bir sey yazmadımmmm!!

Size kötü bir laf etmek için söylememiştim özür dilerim.. Ben sadece konu sahibi arkadaşa akıl sır erdiremiyorum.. Aynı şeyi bir erkek yapmış olsaydı linç ederdi buradaki kadınlar ama onu unut evlen diyen kadınları anlamıyorum sadece tepkimi sizin yazınızı alıntılayarak belirttim.. Üzgünüm..

bence öğrensin... bi kadın aldatıldığında karıştır bak diyen bizler adamda öğrensin işte hakkı

Merhaba.Çok yakın zamanda evleniyorum.Ancak bundan yakın bir zaman önce işe başlayan iş arkadaşıma aşık oldum. O tam benim istediğim gibi ince,nazik,esprili ve saygılı biri. Nişanlımla uzun zamandır iletişim problemimiz vardı. Belki de en başından beri hatta.Bir yerde otururken hiç sohbet etmeden kalktığımız oluyor. O yüzden evliliğim konusunda çok endişeliyim. İş arkadaşımda bana karşı çok yoğun duygular hissediyor.Bunu da çok güzel jestler yaparak bana fazlasıyla gösterebiliyor. Her zaman yanımda olduğunu hissettiriyor bana. Nişanlımla bu kadar sorunlu olduğum bir dönemde karşıma çıkması çok kafamı karıştırıyor. Ancak dediğim gibi çok yakında evleniyorum herşeyim hazır bununda geri dönüşü yok.Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm..

Kesinlikle evlenme derim....Şahsen bende eski eşimle nişanlı olduğum dönemde mutlu değildim.Ama senin düşündüğün gibi artık geri dönemem diye evlendimm..Sonuç olarakta 3 yıl sonra aynı nedenlerden dolayı (hatta dahada artan sebeblerden)boşandık.Zararın neresinden dönersen kar...İçine şimdi sinmiyorsa emin ol evlendikten sonra hiçbişey değişmiyorrr....

Back
X