konu o kadar tanıdık geldiki bir an arkadaşım yazdı sandım....tek farkınız arkadaşım nişanlı iken evli bir erkeğe aşık oldu karşılıklı tabi...ve ne zor günler geçirdi...ayrılmayı hep düşündü ama ayrılırsam ne olacak derdi...aşık olduğu adamaın yuvasını yıkmamak uğruna kendini feda etti evli şuan...o adamı unutamıyor çok acı...çok üzülüyorum onun haline...onlara şuan dışarıdan bakanlar süper bir çift olarak görüyor onları (sözde) kızın içinde volkanlar kopuyor halbuki...
ve sana diyeceğim şudur ki bak arkadaşım karşı taraf evli diye evlenmek zorunda hissetti kendini...ama senin öyle bir derdin yok(bekar degil mi?) biliyorum ki bu aileler için çok kötü bir haber olacak lakin aşkını bırakma kavuşamayanların hatırına kavuş sevdiğine...aşk bambaşka bişey...
ve sana diyeceğim şudur ki bak arkadaşım karşı taraf evli diye evlenmek zorunda hissetti kendini...ama senin öyle bir derdin yok(bekar degil mi?) biliyorum ki bu aileler için çok kötü bir haber olacak lakin aşkını bırakma kavuşamayanların hatırına kavuş sevdiğine...aşk bambaşka bişey...