Çocuğu bırakırsan kim bakacak , babaanne mi ?Çocuğunun velayetini babasına veren varmı benim annem babam yaşlı ayrılınca çalışmak zorundayım annemler bakamaz ve ben çalışmadan çocuğuma hiç bakamam daha 5 yaşında istekleri hep yapıldı babası gayet iyi maddi konuda. Çocuğumu anlaşmalı velayetini versem yakın oturup düzenli görsem onsuz uyumaya dayanabilir miyim. Çok zor ama hayat hiç adil değil bu şekilde yaşayamıyorum azıcık hakkımı savunup tartışmaya kalksam eşimle defol git çocuğu vermem bırak öyle git diyor.
Çocuğunu asla bırakma, aldatma şiddet yoksa çocuk okuldan gelip kendi eve girebilecek yaşa gelene kadar sabret ama bırakma.Çocuğunun velayetini babasına veren varmı benim annem babam yaşlı ayrılınca çalışmak zorundayım annemler bakamaz ve ben çalışmadan çocuğuma hiç bakamam daha 5 yaşında istekleri hep yapıldı babası gayet iyi maddi konuda. Çocuğumu anlaşmalı velayetini versem yakın oturup düzenli görsem onsuz uyumaya dayanabilir miyim. Çok zor ama hayat hiç adil değil bu şekilde yaşayamıyorum azıcık hakkımı savunup tartışmaya kalksam eşimle defol git çocuğu vermem bırak öyle git diyor.
5 yaşındaki çocuğu kreşe okula bırakıp işe gidebilirsiniz. 1-2 sene sonra da ilkokul var. Yani bu kısa süreç için tutup da tamamen velayetten vazgeçmek mantıklı gelmedi. Boşanınca anlaşma protokolünde yine yazın ne yapılması gerekiyorsa çocukla ilgili yapsın. Kendinde kalınca bakıyor da size gelince babalığı düşüyor mu bu adamın?Çocuğunun velayetini babasına veren varmı benim annem babam yaşlı ayrılınca çalışmak zorundayım annemler bakamaz ve ben çalışmadan çocuğuma hiç bakamam daha 5 yaşında istekleri hep yapıldı babası gayet iyi maddi konuda. Çocuğumu anlaşmalı velayetini versem yakın oturup düzenli görsem onsuz uyumaya dayanabilir miyim. Çok zor ama hayat hiç adil değil bu şekilde yaşayamıyorum azıcık hakkımı savunup tartışmaya kalksam eşimle defol git çocuğu vermem bırak öyle git diyor.
Babası alırsa kim bakacak? Baba çalışmıyor mu?Çocuğunun velayetini babasına veren varmı benim annem babam yaşlı ayrılınca çalışmak zorundayım annemler bakamaz ve ben çalışmadan çocuğuma hiç bakamam daha 5 yaşında istekleri hep yapıldı babası gayet iyi maddi konuda. Çocuğumu anlaşmalı velayetini versem yakın oturup düzenli görsem onsuz uyumaya dayanabilir miyim. Çok zor ama hayat hiç adil değil bu şekilde yaşayamıyorum azıcık hakkımı savunup tartışmaya kalksam eşimle defol git çocuğu vermem bırak öyle git diyor.
Çirkef ne kelime zaten vermemek için her türlü kötülüğü yapar ondan korktuğum için vermeyi düşündüm yoksa kim ister . Elimden geldiği kadar sabredicem Allah bı yol gösterir elbetBana kalırsa eğer şiddet vs. yoksa 1 sene daha sabredin. Bu süreçte de çocuğu anaokuluna verin, sizde çalışmaya başlayın. Bi yandan para biriktirirsiniz. Çocuğunuz okula başlayacağı zamanda boşanıp aile evine gidersiniz. Siz yine çalışırsınız, çocuğunuz okula gider. Servise verirsiniz, anne babanızda kapıdan alır. Bir şekilde idare edersiniz.
Çocuğunuz daha küçük, anne ilgisine ihtiyacı var, bence babaya vermeyin velayetini. Kocanız belli ki çirkef, sonradan velayeti size vermemek için çok uğraşır.
Üslubunuz hoş değil. Ama şunu söylemek istiyorum bende evlenmeden önce sizin gibi düşünüyordum hepHey allahim kafalara gel hanımefendi insan çocuğundan vazgeçer mi ya ?siz ne yiyip içiyorsunuz da bu kafalara geliyorsunuz ben anlamıyorum ki bence başından atmaya çalışıyorsun çocuğu çok net insan böyle bi adı adama çocuk mu emenat eder ya kres ve bakımları var verir çalışırsın şiddet uygulayan bjr babaya çocuk velayeti mi verilir bence sen çocuğu başından atmak istiyorsun
Babasinda kalsa kim bakacak?Çocuğunun velayetini babasına veren varmı benim annem babam yaşlı ayrılınca çalışmak zorundayım annemler bakamaz ve ben çalışmadan çocuğuma hiç bakamam daha 5 yaşında istekleri hep yapıldı babası gayet iyi maddi konuda. Çocuğumu anlaşmalı velayetini versem yakın oturup düzenli görsem onsuz uyumaya dayanabilir miyim. Çok zor ama hayat hiç adil değil bu şekilde yaşayamıyorum azıcık hakkımı savunup tartışmaya kalksam eşimle defol git çocuğu vermem bırak öyle git diyor.
Korkmayın, hiçbir şey yapamaz. Mahkeme 5 yaşındaki çocuğun velayetinin size verecektir. Ama siz korkudan ona verirseniz bir dahaki süreç çok zor olur sizin için, çok daha fazla uğraşırsınız. Hemen iş bulun, çocuğu anaokuluna yazdırın, başlayın çalışmaya, para biriktirip velayet içinde eliniz güçlenir. Seneye zaten okula gitmeyecek mi?Çirkef ne kelime zaten vermemek için her türlü kötülüğü yapar ondan korktuğum için vermeyi düşündüm yoksa kim ister . Elimden geldiği kadar sabredicem Allah bı yol gösterir elbet
Çok güvendiği anası yani babaanne denen şey bakar zaten ona güveniyor da istiyor çocuğuBabasinda kalsa kim bakacak?