Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
başka bir kadından kardeş ?????
- Konu Sahibi _sushico_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bir kadın olarak çok çok zor ama, anneniz keşke bu nefreti size yansıtmasa..Bilemiyorum belkide haklısınızdır. Ama babam iyi biridir normalde.. kendi yeniden baba olunca bize daha iyi davranır oldu.. Annemin yorumuna göre çocugu yalnız kalmasın diye bizimle bağ kurmaya çalışıyormuş :))
Sürekli babamın bizi sevmediğini düşünüp duruyorum belki de öyledir sadece kullanma amaçlı görüşüyordur bilemiyorum. Anne olmak çok zor keşke yansıtmasa tabi ama belki de onun yaşadıklarını yaşasam bende öyle davranırdım bilemiyorum ..Bir kadın olarak çok çok zor ama, anneniz keşke bu nefreti size yansıtmasa..
İşte ben görevi olarak göremiyorum galiba ,baba gibi göremediğim için olabilirgüzel düşünüyorsun. ama maddi konuda niye utanıyorsunki. tabiki düğününde bilezik takacak. maddi durumu elverdiği sürece size de yardım edecek. etmeli zaten. etmek görevi.
- 1 Şubat 2018
- 808
- 975
- 23
- 38
İşte ben görevi olarak göremiyorum galiba ,baba gibi göremediğim için olabilir
hayır görevi. annenin hataları olabilir. ama bu güne kadar iyi kötü başınızda durmuş. babanız gibi kolayı seçip hayatına bakıp gitmemiş en azından. belkide anneniz babanız gittikten sonra daha da zor bir kadın oldu. onun açısından bakınca çok zor. eşinin bir gün çekip gidip başkasıyla evlenmesi. baban hayallerini yaşamış ama annen yaşayamamış canım kusura bakma. annenin babandan sonra daha da zorlaştığını düşünüyorum.
eşim iki aylığına iş gereği başka şehre gitti. ben bir çocukla zorlandım. kaç çocuğun senelerce tek başına sorumluluğunu almak kolay değil. maddi konuda babandan utanma sıkılma yapma. bari o konuda görevini yapsın.
sen babana kin duyma. annenle baban arasındaki mesele çünkü. ama dediğim gibi maddi konuda desteğini versin.
birde sen annenle yaşadığın için onun olumlu olumsuz huylarını biliyorsun. ama babanın bilemezsin. annenin tek olumsuz olduğunu düşünmüyorum.
Tabii ki annem değil zaten olumsuz olan annemle sadece zaman zaman aramızdaki ilşki zorluyor.. babamla olanlarla annemin zor olmasının alakası yok zaten. boşanabilirdi ama ailesini kenara atarak çekip gitmemeliydi..gözü yaşlı çocuklar bırakıp kendi kızını döverek, kardeşimle yumruk yumruğa girerek gitmemeliydi. Babam kardeşime bmw aldı.. ben sadece babamdan gelecek parayı pulu isteyemiyorum.. bana en ufak bir hediye bile alsa garip hissettiriyor, o benimle alakalı bir durum sanırım..hayır görevi. annenin hataları olabilir. ama bu güne kadar iyi kötü başınızda durmuş. babanız gibi kolayı seçip hayatına bakıp gitmemiş en azından. belkide anneniz babanız gittikten sonra daha da zor bir kadın oldu. onun açısından bakınca çok zor. eşinin bir gün çekip gidip başkasıyla evlenmesi. baban hayallerini yaşamış ama annen yaşayamamış canım kusura bakma. annenin babandan sonra daha da zorlaştığını düşünüyorum.
eşim iki aylığına iş gereği başka şehre gitti. ben bir çocukla zorlandım. kaç çocuğun senelerce tek başına sorumluluğunu almak kolay değil. maddi konuda babandan utanma sıkılma yapma. bari o konuda görevini yapsın.
sen babana kin duyma. annenle baban arasındaki mesele çünkü. ama dediğim gibi maddi konuda desteğini versin.
birde sen annenle yaşadığın için onun olumlu olumsuz huylarını biliyorsun. ama babanın bilemezsin. annenin tek olumsuz olduğunu düşünmüyorum.
- 27 Nisan 2012
- 15.267
- 17.962
- 498
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- 823
Babaniz belki pişman yaşadıklarından belki de yaşlı olduğu icin cocuk kimsesiz kalmasin diye size yanasiyor bilemiyorum ama kendinden 37 yas büyük adamdan cocuk peydahlayan kadın düşünmemiş, o yaşta başka kadından cocuk yapan adam düşünmemiş kardeşiyim diye ben mi düşüneceğim o çocuğun akibetini.
Bilmiyorum hiç mi anne tarafı akrabası Yok kardeşinin, illa ki vardır..Sürekli babamın bizi sevmediğini düşünüp duruyorum belki de öyledir sadece kullanma amaçlı görüşüyordur bilemiyorum. Anne olmak çok zor keşke yansıtmasa tabi ama belki de onun yaşadıklarını yaşasam bende öyle davranırdım bilemiyorum ..
Yani o yüzden kullanacağını sanmam.
Tabi ki annenin durumu çok zor, bende olsam belki daha fazlasını yapardım, yargılamak değil benimki.
Sadece keşke kabullense kendini ve sizi nefretle doldurmasa, ama tabi ki çok çok zor..
- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
hiç bilmiyorum henüz 2 yada 3 yaşında emin değilim..sadece resmini gördüm.Bilmiyorum hiç mi anne tarafı akrabası Yok kardeşinin, illa ki vardır..
Yani o yüzden kullanacağını sanmam.
Tabi ki annenin durumu çok zor, bende olsam belki daha fazlasını yapardım, yargılamak değil benimki.
Sadece keşke kabullense kendini ve sizi nefretle doldurmasa, ama tabi ki çok çok zor..
- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.276
- 1.123
Çevrende ki insanların ne dediğine bakma görüşmek istiyorsan görüş sonuçta kardeşin bu gerçeği kimse değiştiremez,çocuğun suçu yok,ben olsam görüşür müydüm evet görüşürdüm sonuçta kardeş hatta arada hediye vs yollardım ufak tefek,çevrende ki insanların seni dolduruşunada izin verme belkide 15-20 yıl sonra o küçücük çocuk senin sırdaşın olacak,başına bir sağlık sorunu geldiğinde kan vs verilmesi durumunda belkide o çocuk koşacak.hiç bilmiyorum henüz 2 yada 3 yaşında emin değilim..sadece resmini gördüm.
Yada babanın ve kadının başına birşey gelse kaza,ölüm gibi belkide siz bakacaksınız o çocuğa.
Son düzenleme: