Başka bir adam ile görüştüm ve eşim öğrendi...

Kocanızın hiç tanımadığı başka bir adam ile görüşmek, sohbet etmek aldatmak mıdır?

• Ankete Katılan
    360
Ben eşinizde sizde biraz genişsiniz dedim olay oldu :) demek istediğimiz aynı sizinle.bakalım size ne beddualar gelecek :)
Maksadım flört falan değildi. Sadece sohbet ettik. Ancak bir kaç kişiye cevaben yazdığım gibi... tüm üzüntü sebebim kocam çok üzüldü. Kendim aslında bunun aldatmak için olmadığını biliyorum. Ne eli elime değdi ne de başka bir şey. Hakaret edercesine "geniş vs.." diye yazan kişilerin insanların hata yapabileceğini hatirlamasını ve hatta "ayipladigini yaşamadan olmeyecegini..." de kenara not etmesini öneririm. Şimdi hapiste olan bir hemcinsimiz yıllar önce Bayhan diye bir adamı yanlışa düşüp hapse girdi diye ayiplamisti ya hani... Tam olarak böyle bir keser döner sap döner vakıasından bahsediyorum. Yazın elinize avucunuza deliha86

Eşinizin 1.5 yıl susmasi bana ^bu cepte dursunda bende yakalanirsam ortaya atarım ^ joker olmuş gibi geldi.
Fazla paronayak düşünmüş olabilirim 20 saattir uyumadan çocuk baktım da

Allah kelimesini beddua içinde kullanmadım. Tehdit için de kullanmadım ama size rahmeti nasip olsun. Yanlış yapmayan ve günaha insanlar içinde dusmeyenler sadece peygamberlermiş. Hem benim için hemde eşim için geniş kelimesini kullanma haddine sahip olmadığınızı hatırlatırım. Eşimde n habersiz eski bir okul arkadaşım ile sohbet ettim ve eşim öğrenip üzüldü. İnsancıl bir tavsiyeniz varsa söyler, yoksa terbiye sınırını aşmadan okur gidersiniz.

Okul arkadasimla sadece sohbet ettim diyosun ama kocani aldatmissin gibi bi psikolijiye girmissin. Demek ki arkadas gibi bakmamissin o adama. Esinin umursamamasi yani namus meselesine cevirmemesi normal sonucta normal arkadasin oldugunu dusunmustur zavalli

Konu ne flört ne de eski sevgili. Sadece arkadaşım idi. Koridorda sohbet ettiğim birisi.

Beni bu psikolojiye onun yüz ifadesi ve üzüntüsü düşürdü.

Beni bu psikolojiye onun yüz ifadesi ve üzüntüsü düşürdü.
Evli insanlarin karsi cinsten arkadasi olmuyo mu? Benim arkadaslarimin yarisi erkek yani ne olacak sohbet de ederim oturur cay da icerim. Kocandan saklamadiktan alnin acik yuzun pak olduktan sonra ne problemi var. Esinin hic mi kadin arkadasi yok is yerinde vs? Sanki adami aldatmis gibi yazmissin konuyu dedim herhalde niyeti kotuydu

Ay sen daha orda mısın yawrum ya işin gücün yok mu.ben sana zaten cevap vermiştim illa yorcan beni yani.birincisi seni ayıplamadım.ikincisi senin dualarınla yaşamıyorum ki beddularınla öleyim.tabikide insan hata yapabilir.ama ben kocamın kızacağını üzüleceğimi bile bile gidip bir adamla sohbet muhabbet etmem.aman valla yoruldum dahada uzatamıcam zira size bir önceki mesajımda gayet açıklayıcıydı..

Canım kusura bakma hala bana çok geniş geliyorsunuz.haddime yada değil.genişsiniz.yoksa vicdanen rahat olsan böyle bi konu açma gereği duymazsın.ya da konu açmış olmak içinde açmış olabilirsin.boşuna cevap yetiştirmeye çalışma çünkü gördüğün görebileceğin en umursamaz insanlardan biriyim yüzeysel okuyup geçiyorum hissis yani :) neyse tamam sen şampiyonsun nolur cevap yazma artık elim yoruldu

Canım geri kafalı falan degilsin.
Bende böyle düşünüyorum

Çok yanlış düşünüyorsun. Sen evlisin nasıl böyle bir hata yapıyorsun

Kocam haricinde başka bir erkeğin dostluğuna ihtiyaç duyuyosam evli kalmamın anlamı olmaz zaten. Arkadaşlar olabilir ama erkek dost... Bilemiyorum

eşin bilerek susuyorsa ya oda aynısını sana yapıyor yada seni hiç sevmiyor ..bir insan sevdiğinin başkasıyla sanalda olsa konuşmasına nasıl tahammül edebilir ki..tepkisizlik hiç hoş bir durum degil bana göre böyle birseyde..içerik .ne olursa olsun evli birinin kadın yada erkek başkalarıyla gizli konuşması dogru degil ve bir eş buna kayıtsızsa buda akıl kurcalar üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…