Başka bir adam ile görüştüm ve eşim öğrendi...

Kocanızın hiç tanımadığı başka bir adam ile görüşmek, sohbet etmek aldatmak mıdır?

• Ankete Katılan
    360

meralicca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
34
6
1
45
Kızlar merhaba

Nasıl anlatmalıyım bilmiyorum aslında. Başka bir adam ile hem telefon ile hemde facebook tan görüştüm ve eşim öğrendi... Bu benim üniversiteden eski bir okul arkadaşım. sadece telefon ile falan konuşuyorduk. Kocam bunu birkaç yıl önce öğrenmiş ancak çok sabırlı ve anlayışlı birisi ve hiç açmadı konuyu. Dün akşam bana konuyu açtı ve ben ne diyeceğimi şaşırdım. Buna benzer bir konu daha açılmış ve "kocanın tanımadığı bir adam ile konuşmak aldatmadır..." demiş herkes. ben kocamın bütün eski bayan arkadaşları ile aile olarak görüştüm ve tanıyorum. üçüyle de ailecek görüşüyoruz. ama ben böyle yapmadım hatta kocama çok yanlış cümleler konuştum konunun stresi ve şaşkınlığı ile.

çok üzgünüm. katiyen bunları yaşamayı haketmeyen bir adam. çok ilgili, sevecen, aile babası bir eşim var ve ben onun kıymetini sanırım bilemedim. Allah beni kahretsin... Bu durumun açıklamasının olmadığını olay ortaya çıkınca farkettim. hala bana karşı fazlasıyla ilgili ve beyefendi davranıyor. Bu da beni daha da yerin dibine sokuyor. bu suçluluk psikolojisini atamıyorum. bana gerçekten yaptığımın doğru olup olmadığını anlatabilecek olan var mı? daha özür bile dileyemedim. midem allak bullak. Önerileriniz var mı? Ne yapmalıyım? anket ile de anlamaya çalışacağım. önerisi olmayan ankete katılabilir mi?

Kocanın tanımadığı biriyle konuşmak; konuştuğun konuya, takındığın tavıra ve amacına göre aldatmak olur ya da olmaz. Anket çok genel olmuş ama anladığım kadarıyla gizli kapaklı konuştuğunuz için aldatma gibi olmuş. Eşiniz aldatma gibi görmüyor zaten yoksa aynı şekilde davranmazdı. "Kötü niyetim yoktu sadece arkadaşımdı seni rahatsız ettiyse bu durum özür dilerim kötü bi şey yapmadım daha dikkatli olurum." Deyin bence...

Konuşmalarınızın içeriği nedir?
Benim de çok eskiden tanıdığım eşimin tanımadığı arkadaşlarımla facebooktan gayet arkadaşça konuşmalarım oluyor.
Bu aldatma değildir. Ama cinsellik içerikli konuşuyorsan orası ayrı.

Ne konuştunuz ki ?
Benim de uni.den erkek arkadaşlarım var konusuruz bazen hem face hem telefon aracılıgı ile ve bunu eşim biliyor
Hiç sorun etmedim.
Konuştugum şeyler belli çünkü.
Diyelim eşime söylemeyi unuttum eşim ögrendi
Yine bu kadar dert edinmem çünkü ne konuştugumu biliyorum.
Siz niye böyle gerildiniz ?
Şimdi eşim bunu öğrense bu aldatmak mıdır diye anket düzenlemem açıkçası
Demek ki sizin konuştugunuz şeyler farklıydı.

benim tüm mesajlarım eşime açıktır bir iki erkek olan arkadaşımla da yanlarında kimse olmadan görüşmem evlendikten sonra.... bir pişmanlık da duymam böyle bir durum varsa demek ki accıcık bir flörtleşme olmuş. bravo tebrikler.... siz de kendinize demişsiniz allah beni kahretsin diye bişte biz buna aytak kayması diyoruz. benim de etrafımda çok hoş adamlar var kuyruk sallasam hop yanımdalar biliyorum ama olmaz.

şükredin ki gıkını çıkartmamış.... bundan sonra bir daha öyle haltlar etmeyin sakın. tövbe edin içinizden o kişiyle de bağalrınızı kopartın gerekirse kocanıza sen yanlış anladın ama ben mahal vermemek için sildim falan sallayın artık yapacak birşey yok .... sakın yasak yollara girmeyin bir daha olur mu beşer şaşar, düşer ama sonra kalkar bir tövbe edin ve biricik kocanıza sarılın geçmiş gitmiş olsun

Benim fikrime gore de yaptigin yanlis olmus, ancak insan beser elbet sasar. Pisman olman da iyiniyetini gosteriyor zaten, gecmisi sil at esin de bunu sonradan basina kakacak biri gibi gelmedi bana. Bir daha bu hareketi tekrarlamadigin surece, kendini uzme artik olan olmus. Gecmise degil onune bak, onemli olan hatalarimizdan ders alip bir daha tekrarlamamak bence.

Benim de eşimin tanımadığı arkadaşlarım var; Facebook'tan da, telefondan da görüşüyorum. Bunları eşim görse "Beni aldatıyor musun" diye sormaz. Siz nasıl konuşuyordunuz ki? Eğer duygusal içerikli idiyse evet, aldatmadır ve eşiniz sizi boşamalıdır çünkü huylu huyundan vazgeçmez.

Ne konuştuğun önemli bence ama mesela ben üniden bir arkadaşla iş konusunda bazen konuşurum eşim de biliyor yani başkasıyla da konuşsam laf arasında şu arkadaşımla konuştum derdim ki ortaya çıkarsa da eşim biliyordum diyebilsin.
Aynı şekilde o da kız arkadaşı ile konuşsa bilmek isterdim.
Ama flört amaçla konuşmak zaten aldatmadır.

Son düzenleme:
Bilmesi lazim tabi bu da cok yanlis ama konusma icerigine gore ihanet veya degil denilebilir arkadas gibiyse sikinti yok ama yinede esinizin bunu bilmesi lazimdi

konuşmnın içeriğine bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…