• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basit konu: nisanda kır düğünü mantıklı mı?

dertlideryacik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
180
110
103
Merhaba,

Sizce nisan ayında kır düğünü yapılır mı gündüz olacak, yada ramazandan sonra mayısın son pazarı kararsız kaldım yapan vardır diye sorayım dedim.

şans işi canım gerçekten nisan bazen çok yağışlı bir ay oluyor malum. eğer yaparsan umarım güneşli ılık bir hava olur. risk alırsın biraz ama :)

Valla benim kuzenim ağustosun ilk haftasında kır düğünü yaptı ve o akşam yağmur yağdı ama düğün saati durdu hava soğudu ama yağmur yoktu yine de kır düğünü yapıldı yağmur yağsaydı salonun B planı olan kapalı alana alınacaktı davetliler yani demem o ki şans işi ve umarım şansın yaver gider canım bir de salonun yağmurlu havalar için bir B planı olması çok hoşuma gitmişti benim kurtarıcı bir fikir sizinde anlaşacağınız yerin öyle bir yer olması sizin avantajınıza olur tamam belki istediğiniz gibi kır düğünü olmaz ama en azından gün rezil olmaz şimdiden mutluluklar :KK36:

her an her şey olabilir. şimdiden kestirmek zor. yağmura alternatif kapalı bi alanları varsa tercih edilebilir.

Valla benim kuzenim ağustosun ilk haftasında kır düğünü yaptı ve o akşam yağmur yağdı ama düğün saati durdu hava soğudu ama yağmur yoktu yine de kır düğünü yapıldı yağmur yağsaydı salonun B planı olan kapalı alana alınacaktı davetliler yani demem o ki şans işi ve umarım şansın yaver gider canım bir de salonun yağmurlu havalar için bir B planı olması çok hoşuma gitmişti benim kurtarıcı bir fikir sizinde anlaşacağınız yerin öyle bir yer olması sizin avantajınıza olur tamam belki istediğiniz gibi kır düğünü olmaz ama en azından gün rezil olmaz şimdiden mutluluklar :KK36:
baktığım yer çok güzel ama kapalı alan opsiyonu yok şemsiye tarzında bir şeyleri varmış ( o kadar basit değilde adını bilmiyorum) Oda ne kadar koruru bilmiyorum.

Nasip bu işler. Nisanda bir düğüne gittik hiç yağmur yağmadı düğün bahçesinde, biz de aynı yerde yaptık ağustosun ortasında düğün biter bitmez yağıs başladı :D

Nisan çok riskli. Mekanın kapalı alternatifi olması lazım. İnsanlar donabilir onu da geçtim yağmur yağarsa düğün rezil olur

Anlıyorum kır düğünü olsun istiyorsunuz, cevaplarınızdan anlaşılıyor. O vakit düğünü erteleyin. İsterse Adana’da yapın düğünü, Nisan ayının en güneşli günü bile kır düğünü için yeterli değil. İnsanlar hırkayla mı oturacaklar?

Nisan ayı bence uygun değil gündüz olsa bile ceketsiz dışari çıkılamiyor ee dügundede ceketler montla oturmak hoş olmaz bence ramazan sonrasina bırakın

Merhaba,

Sizce nisan ayında kır düğünü yapılır mı gündüz olacak, yada ramazandan sonra mayısın son pazarı kararsız kaldım yapan vardır diye sorayım dedim.
Şimdiden tebrikler 😍 Ben olsam Nisan'da kır düğünü sevmezdim,Mayıs'ta bile riskli.Nisanim 30 ağustosta oldu 2 tane açık hava salona bakmistik ben kapalı mekanı da olanı da tercih ettim.Cok şükür yağmadı.Sansiniz bol olsun 💞🤗

Back