basit burun estetiği tipplasti iple burun estetiği burun dolgusu yapan varmı

leynihar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
1
0
86
30
arkadaşlar benim burun ucu düşüklüğüm ve burun deliklerimde bi orantısızlık var genel anestezi olmaya korkuyorum ve çalışıyorumda . basit burun estetiği tipplasti iple burun ucu kaldırma operasyonu veya burun dolgusu yapan arkadaşlar memnunlarmı kime yaptırdılar tavsiye ederlermi yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar benim burun ucu düşüklüğüm ve burun deliklerimde bi orantısızlık var genel anestezi olmaya korkuyorum ve çalışıyorumda . basit burun estetiği tipplasti iple burun ucu kaldırma operasyonu veya burun dolgusu yapan arkadaşlar memnunlarmı kime yaptırdılar tavsiye ederlermi yardımcı olurmu

Bende çok merak ediyorum. Yaptırım memnun kalanlar varsa cevaplarsanız çok makbule geçer. Ankara’da çok iyi ve güvenilir işin ehli olsun gerçekten yaptırıp memnun kalanlar varsa operasyon geçirmek istemiyorum

Konu açılalı bayağı olmuş ama yine de yazayım. Ben burun dolgusu yaptırdım yaklaşık 3 ay oluyor. Acısı çok az uyuşturuluyor zaten. Etkisi ilk günler çok güzel ama 1 aydan sonra o diriliğini yitiriyor ve burun ucu düşüyor maalesef. bana da 6 ay ile 1,5 yıl arası kalıcı olur dediler. Vücut anatomisine göre. Demem o ki çok aşırı kusurlu bir burnunuz ve çok düşük bir burun ucunuz varsa yaptırmayın. Ben iyi ki yaptırmışım diyorum tamam süper olmadı ama kemerli görüntüden ve burun ucu düşüklüğünden kurtardı. Tek sıkıntım 3 ayda bu kadar diriliğini yitirmesi oldu. Ama tekrarlayacağım daha kalıcı olur diyorlar. Ben İstanbul'da Dr.Volkan kıyak'a yaptırdım, instagram adresinde videoları da var çok tatlı bir doktor. Rötuşta yapıyorlar yani burun 2 sefer işlem görmüş oluyor.

Back