Örgü basıt bolero cok şık

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
alt lastik kısmı ile üstte şiş değiştirilmiş o kadar o yüzden üstü genişlemiş gibi duruyo ama aslında sayı aynı çok basit
ipi de ya merserize yada bambu olabilir.
ama ipte kalın bir ip. 1 günde biter bu bolero rahat

arkadaşlar başlangıcı kaç ilmek olmuş bilen vamı veya örneği ören varmı bilgi verirse sevinirim

bencede yapılışı böyle..

ters orgu dedıgımız sekılde oruluyor 2 sıra ordunuz dıyelım 3.sırada ustune tane fazla atıyorsunuz ıpı sonra donusunde bırakıyorsunuz atkı yapmıstım bende oyle delık delık

ama bunda dıkkat ettım 1 sıra orulmus sonra uzerıne 2 tane atılmıs donusunde bırakmıs delıklerı buyuk oyuzden

tam anlatacaktimki zaten anlatmissin evet bende aynen anlattigin gibi dusunuyorum koltuk altinda lastik kisminda dikis var arkayla onu birlestirmisler yani

merserıze gıbı ıplerle orulebılır eger merserız ıstemıosanız tuylenmeyapmayan yun alın ayrıca bıldımız duz bı sekılde orulmus bu sadece ıp ınce we sıs cok kaln olnca bole oluor lastıkle baslıosunz basıt b model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…