Basit bir konu ama ne yapmam gerektiğine karar veremedim

gul000

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
140
69
13
1-2 aydır konuştuğum biri var. İş yerinden çok samimi olduğu evli bir abla varmış. O kadın beni duyunca sosyal medyadan istek gönderdi. Bende konuştuğum kişiye sordum, çok sevdiğim bir ablam seni görmek istedi ekledi dedi. Ekledim bende ama daha sonra bu konuyu konuştuğumuzda onunla iletişim kurmanı istemem ben daha sonra eğer ciddi olursak aileme de söylerim dedi. Kadınla iletişim kurmamamı istiyorsa kadın neden istek atıyor. bu konuştuğum kişi ekle lütfen vs diyor ekli olmasının amacını bilemedim. ben sadece tanıdıkları ekliyordum ama kendimi kötü hissettim öyle deyince ki zaten kadına yazmam. Birkaç gün sonra farklı hesap açıp tekrar istek gönderdi kadın, bu kez beklettim. Sizce konuştuğum bu kişi neden kadınla iletişim kurmamamı istemiş olabilir, kendisi onunla çok samimi iken. Böyle bir durumda karşınızdakine nasıl davranırdınız.

Belki ağzından bi şey kaçırır diye düşünmüştür. Daha önce iş yerinden birileri ile bir şeyler yaşadıysa.

İlişkisi vardır.

Kadın farklı hesap açıp sizi yine eklediyse herhalde söyleyecek bir şeyleri var :)

Kadın farklı hesap açıp sizi yine eklediyse herhalde söyleyecek bir şeyleri var :)
Kadın onu da ekliyor beni de. Eski hesabında ekliydim yazmadı sonra kapanmış herhalde. Tekrar ekledi. Ama yazacak olsa da yazardı değil mi.

Kadın onu da ekliyor beni de. Eski hesabında ekliydim yazmadı sonra kapanmış herhalde. Tekrar ekledi. Ama yazacak olsa da yazardı değil mi.
Bekle bakalım. Bence görüştüğün kişiden hep haber alırsın sorar edersin diye istememiştir iletişim kurmanı. Direkt kötü düşünme bir şey belli etme zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…