zor olanı sevme.
hayatı sana kolaylaştıran adamı sev.
urkutucu gercekten ya napcakmis sac telini? Umarim onla ilgili degildir senin durumun :) ama gercekten beni anladigina sevindim zaten beni bnm yasimda ve ayni durumdaki insanlar anlayabilir gerisine gore evlenme meraklisi gelirim. Ama konu o degil. Cevremdekilerin mutlu oldugunu esleri sevgilileriyle guzel guzel eglendiklerini gezdiklerini gorunce bende hevesleniyorum. Arkadaslarimdan bazilarinin bebegi oldu o duyguyu merak ediyorum. Ama yok cikmiyo karsima kimse. Ciksa da ben begenmiyorum bu maymun istahlilik degil. İcime sinmeyen birine neden evet deyimki? bana sen kocandan da sogursun diyo cevremdekiler. Ama eger ben birini evlenecek kadar begenir seversem bu olmaz die dusunuyorumdedm ben konu açtýmda haberim mi yokcnmm aynen ben valla sürekli övgü alýrým, ama beni beðeneni ben beðenmiyorum... beðendimde çýkmýyor karþýma arkadaþ en son heralde 4 yýl oluyor bir iliþkim olalý çocukçaydý sonra geçen yýl biriyle tanýþma faslý ama istemedim... ama lise sona kadar 23 yaþýndayým 16 yaþýma kadar aþk hayatým fýrtýna gibiydi küt diye söndü.... ozamanlar çýktýðým biri saç telimi almýþtý ben inanmam büyülere saç telimi istedi ben olmadýðým sürece hayatýnda kimse tutanamasýn dedi... güldüm verdim... acaba o mu yaptý
urkutucu gercekten ya napcakmis sac telini? Umarim onla ilgili degildir senin durumun :) ama gercekten beni anladigina sevindim zaten beni bnm yasimda ve ayni durumdaki insanlar anlayabilir gerisine gore evlenme meraklisi gelirim. Ama konu o degil. Cevremdekilerin mutlu oldugunu esleri sevgilileriyle guzel guzel eglendiklerini gezdiklerini gorunce bende hevesleniyorum. Arkadaslarimdan bazilarinin bebegi oldu o duyguyu merak ediyorum. Ama yok cikmiyo karsima kimse. Ciksa da ben begenmiyorum bu maymun istahlilik degil. İcime sinmeyen birine neden evet deyimki? bana sen kocandan da sogursun diyo cevremdekiler. Ama eger ben birini evlenecek kadar begenir seversem bu olmaz die dusunuyorum
ilginclermis gercekten. Ama bole seyler insanin ayagina dolanir tatlim. Kolaymi oyle bosver sen icini ferah tut. Aynen bnde oyle ya unuttum o duygulari hatirlamak istiyorum yani sevilmek sevmek guzel seyler bunlar.omur cok cabuk geciyo bende bu yaslarimda cok guzel buyuk bi ask yasamak lsterdim cunku yas buyudukce secici oluyosuncnmm onlarýn memlekette bu tür þeylere çok inanýlýyor... hatta amca kýzýyla fal falan baktýrmaya falan gittiler baþka þeylerde yaptýrdýlar mý bilmiyorum ama bir fala 80 tl vermiþlerdi ki 7 yýl önce(kýz demiþti sadece fal 80 benkinide o ödeyecek ben götüreceðim yoksa götürmem dedimdemiþti... ki kýzla pek samimiyetim yok gerisini bilmiyorum aman banane ne halleri varsa görsünler) bu tür þeylere inanacak kadar acizler mi desem ne desem bilmiyorum...... ama hani insanýn bazen aklýna geliyor... arkadaþlarý evlenirken evlenmede deðil de hani omzuna yaslanacaðým birini arýyorum ya arada
Ay ne guzeel :) cnmm Allah mutlu etsn insallahhhh. Ne guzel valla bak gene heveslendm ben :))) hc beklemedgn bi anda demssn herkes ole dyo ama ben hep beklemedeym nasl olcak :))Hemen hemen senle ayný þeyleri bende yaþadým, benimde abartý sayýlmayacak bi güzeliðim var ama bu iþlerin güzellikle hiç alakasýnýn olmadýðý aþikar. Benimde 22 yaþýna kadar hayatýmda bi kaç ufak iliþki dýsýnda bi iliþkim olmadý, sevildim ama kimseyi sevemedim daha doðrusu sevememiþtim ama 9 ay önce hayatýmýn erkeðiyle tanýþtým.Ãnan sana da öyle olacak hiç beklemediðin bi anda hayatýnýn erkeði karþýna çýkacak :)
Rabbim insallah herkesn karsisina istedgi gbi birini clkarir canim bnm :)tatlmm seni çok iyi anlýyorum....bende güzel seviyeli büyük biraþk yaþamak istiyorum.. ne bilim brisiyle birþeyler paylaþmak hayatýmda hep birþeylerimi anlatacaðým haber almak istediðim haber vermek istediðim kiþi olsun istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?