Basiret baglanmasi varmidir?

coktatinn

Gamzedeyim Deva Bulmam...
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
472
4
46
Diğer
merhaba arkadaslar. Uzun suredir kpssye calistigim icin cok kalamadim dertlerimi dokemedim sizlere.yoklugunuz hissediliyor inanin :) telefondan yazdigim icin yazim hatalarima kisaltmalarima kizmayin olurmu?...gelelim benim sorunuma! Bu kismet kapanmasi , basiret baglanmasi bana hep batil gelmistir. Ama artik ciddi ciddi dusunmeye basladim. 23 yasindayim. Karsi cinsten her zaman ovgu alirim. Cok guzelsin soyle iyisin boyle tatlisin vs vs...(yanlis anlamayin kendimi ovmuyorum.ama aynaya baktigimde bende begenirim kendimi,cevremde oyle.Allah herkese bi guzellik vermis sonucta)neyse gelgelelim konumuza. Erkek arkadaslarim cogunluktadir.kizlarla pek aram yoktur yani bikac dostum disinda...en son 18 yasinda cocukca bi iliskim oldu ve birde baska biriyle bu yilin basinda 1 aylik bi tanima fasli...her 2side husranla sonuclandi.her zaman hayran olan iste bilirsiniz azcik yuz versen korkutuk asik olacak insanlar oldu ama hicbirine kanim kaynamadi.hep zoru sevdim.cok begendim ta ki o da beni begenene kadar.sonra hevesim kacti. Yani bu yasima kadar elle tutulur bisey yok.hala da oyle. ne bi is tutturabildim ne bi ask...artik uzuluyorum bende istiyorum seviyim seviliyim ama hic kimseye kanim kaynamiyor ve kimseye kendimi yakin goremiyorum. Aranizda benim gibi olanlar varmi? Sizce kismetim kapali olabilirmi. Yada ah almis olabilirmiyim...butun arkadaslarim evlendi. nisanlandi veya asik...bende senelerdir tik yok :) yorumlarinizi bekliyorum opuyorum cicisler :)

Son düzenleme:
evet basiret bağlanması vardır çünkü; Basireti bağlanmak: Gerçeği göremez, iyi düşünüp kavrayamaz duruma düşmek anlamına gelir.. :)

Canım belki kriterlerinde sıkıntı vardır.
Mesala benim en yakın arkadasım yok söyle yakışıklı olsun yok beni böyle kıskansın yok böyle sempatik söyle sevimli diye diye 27 yasında evlendi e o kriterler de evliliğini yürütmesine yetmedi yarın boşanıyor.
Yani demek istediğim öyle dizilerde filmlerde olduğu gibi olmuyor bu işler.
Sevgilin olacak kişiden beklentilerini bir gözden geçir istersen.
Ya da sevgili nasılsa olur kendine yönel.Hem kendini tanırsın hem kendine göre birini bulman daha kolay olur.

Son düzenleme:
Herşey Kısmet..
Ben 2 Yıllık Evliyim 2.5 Ay Sonra Allah Kısmet Ederse Doğum Yapacağım..
Benim Ablam 30 Yaşında ve Pazar Günü Evleniyor..

Takılmayın Böyle Şeylere..
Herşey Gönlünüzce Olsun..

Son düzenleme:
yaşınız daha 23 yani bunları düşünmek için erken değil mi karşınıza daha çok insan çıkabilir

evet kriterlerimde sorun olabilir haklisiniz :) yasimla konunun ilgisini anlayamadim. Ben evlenmek istyorum demedim yada evde kaldim da demedim duzenli bi iliski icinde erken bi yas degil die dusunuyorum 23.

ıssız kız olmuşsun sen .
arkadaşım o bu değilde zor olanı sevme.
hayatı sana kolaylaştıran adamı sev.
bizim dönemimizin bir çizgi filmi vardı sen yetişememişsindir belki ama 80 kuşağı bilir şeker kız candy.
orda da tery vardı candy nin arızalı aşığı o yaştaki kızların hepsi de ona aşıktı.
bu 80 ler kuşağı hatunların zor adam isteme nedenlerinden biri de büyük ihtimal terry olabilir .
izlediğimiz filmlerin etkisinden midir hani şu adam kötüdür kız sevgisiyle adamı yola getirir evlenirler film orda biter hani.
ama ondan sonrası gösterilmez.
evlilikte o zor adamlar işte yıpratıcı oluyor.
hayatı zorlaştıran değil güzelleştiren kolaylaştıran basitleştiren adam iyidir.

Ben de konu sahibi arkadaşa katılıyorum benim de durumum öyle yaşım da 23 =)
Gel gelelim ki saçma sapan ilişkiler dışında hiç ciddi bir şey yaşamadım artık olmaz olsun dedim ben de kendimi kapadım
Arkadaşların dediği gibi 23 hiç de erken bi yaş değil
Özellikle arkadaşlarımızın birer birer evlendiğini nişanlandığını görünce =)
Gerçi hiç heveslisi değilim böyle şeylerin fakat nasıl hiç dikiş tutturamadım ben de ona şaşırıyorum =)

Yaşınız daha çok genç. Çevrenizdekilerle değerlendirmeyiniz kendinizi.
''Karşıma birçok insan çıkıyor, beğenilen bir insanım ama olmuyor, olsada o beni beğenince hevesim kaçıyor'' demeniz kısmetten çok sizinle ilgili olduğunu gösteriyor bu konunun.
Ah aldığınızı düşündüğünüz bir durum mu var ? Mesela umut verip sonra vazgeçmek gibi..
Çok aceleci davranmayın derim ben.

Basiret bağlanması var mıdır bilmem ama sizin ki ' maymun iştahı '

Seviyorum beğeniyorum ama taaa ki onlar beni sevene kadar.. Sonra hevesim kaçıyo Bu ne demek ya..

Başlığı görünce de 50 yaşında ve bekar sandım sizi, nasip kısmet bu işler daha 23 ünde kız kurusu moduna girmene gerek yok..

dedm ben konu açtımda haberim mi yok
cnmm aynen ben valla sürekli övgü alırım, ama beni beğeneni ben beğenmiyorum... beğendimde çıkmıyor karşıma arkadaş
en son heralde 4 yıl oluyor bir ilişkim olalı çocukçaydı sonra geçen yıl biriyle tanışma faslı ama istemedim... ama lise sona kadar 23 yaşındayım 16 yaşıma kadar aşk hayatım fırtına gibiydi küt diye söndü.... ozamanlar çıktığım biri saç telimi almıştı ben inanmam büyülere saç telimi istedi ben olmadığım sürece hayatında kimse tutanamasın dedi... güldüm verdim... acaba o mu yaptı

urkutucu gercekten ya napcakmis sac telini? Umarim onla ilgili degildir senin durumun :) ama gercekten beni anladigina sevindim zaten beni bnm yasimda ve ayni durumdaki insanlar anlayabilir gerisine gore evlenme meraklisi gelirim. Ama konu o degil. Cevremdekilerin mutlu oldugunu esleri sevgilileriyle guzel guzel eglendiklerini gezdiklerini gorunce bende hevesleniyorum. Arkadaslarimdan bazilarinin bebegi oldu o duyguyu merak ediyorum. Ama yok cikmiyo karsima kimse. Ciksa da ben begenmiyorum bu maymun istahlilik degil. İcime sinmeyen birine neden evet deyimki? bana sen kocandan da sogursun diyo cevremdekiler. Ama eger ben birini evlenecek kadar begenir seversem bu olmaz die dusunuyorum

cnmm onların memlekette bu tür şeylere çok inanılıyor... hatta amca kızıyla fal falan baktırmaya falan gittiler başka şeylerde yaptırdılar mı bilmiyorum ama bir fala 80 tl vermişlerdi ki 7 yıl önce (kız demişti sadece fal 80 benkinide o ödeyecek ben götüreceğim yoksa götürmem dedimdemişti... ki kızla pek samimiyetim yok gerisini bilmiyorum aman banane ne halleri varsa görsünler) bu tür şeylere inanacak kadar acizler mi desem ne desem bilmiyorum......
ama hani insanın bazen aklına geliyor... arkadaşları evlenirken evlenmede değil de hani omzuna yaslanacağım birini arıyorum ya arada

ilginclermis gercekten. Ama bole seyler insanin ayagina dolanir tatlim. Kolaymi oyle bosver sen icini ferah tut. Aynen bnde oyle ya unuttum o duygulari hatirlamak istiyorum yani sevilmek sevmek guzel seyler bunlar.omur cok cabuk geciyo bende bu yaslarimda cok guzel buyuk bi ask yasamak lsterdim cunku yas buyudukce secici oluyosun

Hemen hemen senle aynı şeyleri bende yaşadım, benimde abartı sayılmayacak bi güzeliğim var ama bu işlerin güzellikle hiç alakasının olmadığı aşikar. Benimde 22 yaşına kadar hayatımda bi kaç ufak ilişki dısında bi ilişkim olmadı, sevildim ama kimseyi sevemedim daha doğrusu sevememiştim ama 9 ay önce hayatımın erkeğiyle tanıştım.
İnan sana da öyle olacak hiç beklemediğin bi anda hayatının erkeği karşına çıkacak :)

tatlmm seni çok iyi anlıyorum....
bende güzel seviyeli büyük biraşk yaşamak istiyorum.. ne bilim brisiyle birşeyler paylaşmak hayatımda hep birşeylerimi anlatacağım haber almak istediğim haber vermek istediğim kişi olsun istiyorum...

Ay ne guzeel :) cnmm Allah mutlu etsn insallahhhh. Ne guzel valla bak gene heveslendm ben :))) hc beklemedgn bi anda demssn herkes ole dyo ama ben hep beklemedeym nasl olcak :))

Rabbim insallah herkesn karsisina istedgi gbi birini clkarir canim bnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…